MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Φωτεινή Νικολίτσα | 11.03.2023

Σαββατοκύριακο στο σπίτι παρέα με μια καλή ταινία στην τηλεόραση ή και στις online πλατφόρμες. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες που μπορείτε να βρείτε!

Τηλεόραση

“Dirty Dancing” του Emile Ardolino: ΣΚΑΪ στις 15:45, Σάββατο 11/03

Η Frances ή αλλιώς Baby πηγαίνει για διακοπές με την οικογένειά της στο ίδιο θέρετρο όπως κάθε χρόνο. Παρά τη σιγουριά της για ένα βαρετό καλοκαίρι, όλα θα αλλάξουν όταν συναντήσει τον Johnny, τον νέο δάσκαλο χορού. Η ταινία αυτή μένει αναλλοίωτη στον χρόνο και προσφέρει δυνατές στιγμές, συνδυάζοντας το ρομάντζο με την αγάπη για τον χορό υπό το πρίσμα της νοσταλγικής δεκαετίας του 1980.

Ο Patrick Swayze συναντά την Jennifer Grey και μαζί χορεύουν το “The Time of My Life”, το οποίο κέρδισε και Όσκαρ Πρωτότυπου Τραγουδιού!

“Ο Γιος του Σαούλ” του Laszlo Nemes: Βουλή στις 23:00, Σάββατο 11/03

Ο Saul είναι αιχμάλωτος στο στρατόπεδο συγκέντρωσης του Άουσβιτς και αναγκάζεται να θάβει τα νεκρά σώματα από τα κρεματόρια. Όταν βρει ένα νεκρό αγόρι που πιστεύει πως είναι ο γιος του, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να του προσφέρει μια σωστή τελετή και να τον θάψει παρά τον κίνδυνο στον οποίο θα θέσει τον εαυτό του.

Μια από τις πιο σοκαριστικές ιστορίες των τελευταίων χρόνων, η οποία αποτυπώνει με τρομερή σκηνοθετική ματιά την τεράστια ανάγκη του ανθρώπου να μη χάσει την ανθρωπιά του ακόμη και κάτω από τις πιο απάνθρωπες συνθήκες που έχουν υπάρξει ποτέ! Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤαινίες Τσέπης – 1st Mobile Film Contest: Ανοιχτό κάλεσμα σε νέους σκηνοθέτες για υποβολή ταινιών γυρισμένων με κινητό12.09.2018

“Ο Σεφ που Έπαιζε με τη Φωτιά” του John Wells: STAR στις 16:00, Κυριακή 12/03

O Adam Jones είναι ένας σεφ που έχει όσα χρειάζεται για να πετύχει αλλά οι καταχρήσεις και η συμπεριφορά του, οδήγησαν την καριέρα του στην καταστροφή. Κάπως έτσι, αποφασίζει να πάει στο Λονδίνο και να ανοίξει ένα εστιατόριο που να αξίζει τρία αστέρια Μισελέν, την υψηλότερη διάκριση.

Ο Bradley Cooper, που διαρκώς δοκιμάζεται, δεν απογοητεύει στον πρωταγωνιστικό ρόλο!

“The Ring” του Gore Verbinski: COSMOTE CINEMA 2HD στις 22:00, Κυριακή 12/03

Μια δημοσιογράφος αποφασίζει να ερευνήσει το θέμα μιας παράξενης βιντεοκασέτας που οδηγεί όποιον την δει στο θάνατο, μέσα σε μια εβδομάδα. Δεν μπορεί όμως να αντιληφθεί σε τι ακριβώς μπλέκει…

Η αμερικανική ταινία με πρωταγωνίστρια την Naomi Watts αποτελεί remake της ιαπωνικής ταινίας τρόμου του Hideo Nakata.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌσκαρ 2023: Γιατί η υποψήφια Lady Gaga δεν θα τραγουδήσει στην τελετή;12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Nahid” της Ida Panahandeh: Ertflix έως 27/04

Παρά τους νόμους που θα της έπαιρναν το παιδί μετά το διαζύγιο, η Nahid καταφέρνει να κρατήσει την επιμέλεια του γιου της, την οποία της παραχωρεί ο άνδρας της με τον όρο να μη ξαναπαντρευτεί. Όμως, ο έρωτας θα έρθει στη ζωή της και θα βρεθεί αντιμέτωπη με το μεγάλο δίλημμα του γάμου ή της κηδεμονίας.

Μια ταινία από γυναίκα σκηνοθέτη για τις δυσκολίες που βιώνουν οι γυναίκες σε χώρες όπως το Ιράν, που δεν μπορούν να έχουν την ελευθερία να ζήσουν τη ζωή που θέλουν χωρίς τους περιορισμούς που τους θέτουν οι πατριαρχικές κοινωνίες…

“In the Earth” του Ben Wheatley: Netflix

Όλος ο πλανήτης ψάχνει τη θεραπεία ενός καταστροφικού ιού και ένας επιστήμονας πηγαίνει στο δάσος για μια έρευνα ρουτίνας, που όμως σύντομα θα αποδειχθεί το αντίθετο όταν θα βιώσει ανεξήγητα φαινόμενα.

Ένα θρίλερ επιστημονικής φαντασίας δεν είναι ποτέ κακή ιδέα εάν χρειάζεστε κάτι ανάλαφρο και ψυχαγωγικό, που όμως να διατηρεί την αγωνία σας στα ύψη!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b