MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Hold My Hand: Η Lady Gaga συναντά τον Τομ Κρουζ στο τραγούδι του Top Gun

Η Lady Gaga τραγουδά το επίσημο τραγούδι του “Top Gun: Maverick” και όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει δυναμικά στα επόμενα Όσκαρ.

Monopoli Team

Το νέο single της Lady Gaga με τίτλο “Hold My Hand”, είναι γεγονός και αποτελεί το τραγούδι από την πολύ-αναμενόμενη ταινία “Top Gun: Maverick”, με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ.

To “Hold My Hand” σηματοδοτεί φυσικά την επιστροφή της Gaga στους δικούς της στίχους και παραγωγή, μετά τη μουσική που επιμελήθηκε η ίδια με το soundtrack album της ταινίας “A Star Is Born”, για το οποίο φυσικά βραβεύτηκε με Όσκαρ.

Πρόκειται για μια συμπαραγωγή των Lady Gaga, BloodPop & Benjamin Rice, ενώ στην κινηματογραφική εκδοχή του τραγουδιού συμπεριλήφθηκαν στην παραγωγή οι βραβευμένοι με Oscar, Hans Zimmer και Harold Faltemeyer.

Δεν είναι λοιπόν τυχαίο που όλοι μιλούν για το πρώτο φαβορί για το Όσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής στην 95η τελετή της Ακαδημίας.

“‘Οταν έγραψα αυτό το τραγούδι για το Top Gun: Maverick, δεν συνειδητοποίησα τα πολλαπλά επίπεδα που αγγίζει στην καρδιά της ταινίας, την δική μου ψυχή και τη φύση του κόσμου στον οποίο ζούμε. ‘Ηθελα να γράψω μουσική για ένα τραγούδι, στο οποίο θα μοιραζόμουν την βαθιά ανάγκη να με καταλάβουν και να καταλάβω κι εγώ τους άλλους -μία ανάγκη να είμαστε κοντά όταν νιώθουμε τόσο μακριά και την ευκαιρία να τιμήσουμε τους ήρωες της ζωής” έγραψε σε μία δημοσίευση στο Instagram.

“Είμαι τόσο ευγνώμων στον Τομ, τον Χανς και τον Τζο για αυτή την ευκαιρία και ήταν καταπληκτικό να δουλεύω μαζί τους. Αυτό είναι ένα ερωτικό γράμμα σε όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια και μετά αυτής της δύσκολης εποχής” κατέληξε η τραγουδίστρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)


Μάλιστα, η Lady Gaga -που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο φετινό Met Gala- μοιράστηκε στο Instagram μία φωτογραφία της με τον Τομ Κρουζ, ο οποίος την επισκέφτηκε στο τελευταίο της show στο Λας Βέγκας.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα από τις 25 Μαίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα highlights του 75ου Φεστιβάλ Καννών: 10 ταινίες που ξεχωρίζουν από το φετινό πρόγραμμα12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b