MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
10
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: Η Google “γιορτάζει” με ένα doodle

Το σημερινό doodle της Google είναι αφιερωμένο σε όλους τους τρόπους που οι γυναίκες υποστηρίζουν η μία την άλλη.

Monopoli Team

Σήμερα, η Google τιμά την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με ένα ιδιαίτερο doodle, το οποίο είναι αφιερωμένο σε όλους τους τρόπους με τους οποίους οι γυναίκες υποστηρίζουν η μία την άλλη.

Κάθε γράμμα του λογότυπου της Google έχει αντικατασταθεί και με ένα σκίτσο, κάθε ένα από τα οποία δείχνει έναν τομέα, στον οποίο οι γυναίκες από όλο τον κόσμο δραστηριοποιούνται, για να στηρίξουν η μία την άλλη, για να πάνε μπροστά και να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους.

«Γυναίκες σε θέσεις επιρροής, που στηρίζουν την πρόοδο σε ζητήματα κεντρικά για τις ζωές των γυναικών παντού. Γυναίκες που έρχονται μαζί, ώστε να εξερευνήσουν, να μάθουν και να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους. Γυναίκες που φροντίζουν ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων. Γυναίκες που αποτελούν κρίσιμο σύστημα υποστήριξης η μία για την άλλη, στη μητρότητα», αναφέρει η Google, μιλώντας για το doodle που εμπνεύστηκε, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιεθνής Ημέρα της Γυναίκας: Οι απαρχές της ημέρας-σύμβολο για τον αγώνα των γυναικείων δικαιωμάτων12.09.2018

Το doodle αποτελεί έργο της illustrator, Alyssa Winans, η οποία ελπίζει ότι όσοι από τους χρήστες της Google δουν σήμερα αυτό το doodle, θα το χρησιμοποιήσουν για να αναλογιστούν “πόσο ευρεία, περίπλοκη, πολύπλοκη και δυνατή είναι η έννοια της γυναίκας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕυανθία Ρεμπούτσικα: Το βιολί είναι η προέκταση του σώματος και της ψυχής μου12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b