MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Just a Girl: Οι Florence + The Machine διασκευάζουν το hit των No Doubt για τον νέο κύκλο Yellowjackets

Οι Florence and the Machine μάς δίνουν μία νέα γεύση από την πολύ ενδιαφέρουσα διασκευή που ετοιμάζουν για την δεύτερη σεζόν του “Yellowjackets”.

Florence and the Machine, Dance Fever, Universal Music
Florence and the Machine, Dance Fever, Universal Music
Monopoli Team

Το αγαπημένο – και σίγουρα ακόμη επίκαιρο για την αντιμετώπιση των νέων γυναικών – κομμάτι των No Doubt, “Just A Girl” διασκεύασαν οι Florence + The Machine με τον δικό τους μοναδικό τρόπο για το Yellowjackets.

Η νέα αυτή διασκευή έγινε με αφορμή τη δεύτερη σεζόν της, υποψήφιας για 7 βραβεία Emmy σειράς, που μας καθήλωσε τον περασμένο χρόνο με την εθιστική πρώτη σεζόν του.

Την ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης διασκευής έκανε η ίδια η Florence Welch, με ένα βίντεο που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram.

Στο βίντεο, βλέπουμε την Florence να κοιτάζει στα backstage μερικά από τα φορέματα που έχει επιλέξει για την περιοδεία της (η οποία θα την φέρει και στην χώρα μας το φετινό καλοκαίρι), μέχρι που ανάμεσα στα (χαρακτηριστικά boho) κομμάτια της, βλέπουμε ένα κολλεγιακό κίτρινο-μπλε τζάκετ, με το λόγκο των Yellowjackets στην πλάτη, το οποίο και η frontwoman των Florence and the Machine φορά αμέσως.

“Είμαι τόσο χαρούμενη που επιλέχθηκα από την ομάδα για τη φετινή χρονιά” γράφει στο βίντεο, με τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram να απαντά “Κάνουμε τρομερή ομάδα”.

Στο βίντεο παίρνουμε και μία γεύση από την πολύ ενδιαφέρουσα επαναπροσέγγιση που μάς επιφυλάσσουν για το κομμάτι των No Doubt, στο οποίο η Gwen Stefani τραγουδούσε για τον τρόπο που η κοινωνία αντιμετωπίζει τις νέες γυναίκες ως “αδύναμες, μικρές” και εξαρτημένες από τους άνδρες. Το κομμάτι κυκλοφόρησε το 1995, ως μέρος του τρίτου άλμπουμ των No Doubt “Tragic Kingdom”.

Μπορείτε να πάρετε μία πρώτη γεύση από τη διασκευή των Florence and the Machine, από το βίντεο της Florence:

Η δεύτερη σεζόν του “Yellowjackets” έρχεται στην COSMOTE TV, 24 ώρες μετά την πρεμιέρα στην Αμερική: το  Σάββατο 25/3, στις 23.00. Η ιστορία των πρωταγωνιστριών συνεχίζεται με πολλά κρίσιμα ερωτήματα να περιμένουν απάντηση, την οποία ελπίζουμε ότι θα μας δώσει σύντομα ο δεύτερος κύκλος, στον οποίο μάλιστα θα συμμετέχει και ο Ελάιτζα Γουντ στον ρόλο ενός ντετέκτιβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE TV: Μάρτιος με επιστροφή του Κίφερ Σάδερλαντ στο «Rabbit Hole», νέα σεζόν «Yellowjackets» και 11 ακόμη νέες σειρές12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b