MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Imany: Μεταφέρεται η συναυλία στο Christmas Theater λόγω του πένθους

Λόγω του κλίματος της περιόδου που διανύουμε, η παράσταση της Imany, “Voodoo Cello” θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

Monopoli Team

Η προγραμματισμένη για τις 25 Μαρτίου συναυλία της Imany, μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία, σύμφωνα με ανακοίνωση του πολιτιστικού οργανισμού “Λυκόφως”.

“Λόγω του κλίματος της περιόδου που διανύουμε, αποφασίστηκε από κοινού με την καλλιτέχνιδα Ιmany η παράσταση “Voodoo Cello” να μεταφερθεί στην επόμενη διαθέσιμη ημερομηνία του προγράμματός της. Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής είναι η 25η Οκτωβρίου 2023. Όσα εισιτήρια έχουν ήδη αγοραστεί θα ισχύσουν αυτόματα για την καινούργια ημερομηνία του event. Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλούμε όπως απευθυνθείτε στο mail [email protected] διαβάζουμε στην σχετική ανακοίνωση.

Η Imany πρόκειται να επιστρέψει για μία μόνο συναυλία στη χώρα μας, 12 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της “You Will Never Know” που αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό, και ένα χρόνο μετά την αξέχαστη παράσταση που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής.

H μαγική φωνή της Ιmany – που πλέον έρχεται στις 25 Οκτωβρίου στο Christmas Theater – θα είναι ο πρωταγωνιστής στην παράσταση «Voodoo Cello», που είναι βασισμένη στην τελευταία της δισκογραφική δουλειά με τον ίδιο τίτλο.  Τη γήινη φωνή της θα συνοδεύουν 8 τσέλο, σε ένα μοναδικό κοντσέρτο για φωνή και έγχορδα, που θα περιλαμβάνει κομμάτια από Nina Simone, μέχρι Radiohead, Cat Stevens, Donna Summer, Madonna, Ed Sheeran, Bob Marley.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVoodoo Cello: Η Imany με ένα κοντσέρτο για μία φωνή και 8 τσέλο στο Christmas Theater12.09.2018

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b