MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τραγωδία στα Τέμπη: Η Prime Video δεν θα κυκλοφορήσει το trailer της σειράς “Citadel”, ως ένδειξη σεβασμού

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Prime Video, δεν θα κυκλοφορήσει το trailer της νέας κατασκοπικής σειράς “Citadel”, ως ένδειξη σεβασμού στα θύματα της πολύνεκρης σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

Monopoli Team

Η Prime Video θα αναβάλλει την κυκλοφορία του trailer της νέας κατασκοπικής σειράς της, με τίτλο “Citadel”, μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, που προς το παρόν μετρά 36 νεκρούς και 85 τραυματίες.

Οι λεπτομέρειες για την σειρά είναι ακόμα λίγες, αλλά σύμφωνα με όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα, πρόκειται για μία διεθνή παραγωγή, με πρωταγωνιστές την Priyanka Chopra Jonas και τον Richard Madden και την υπόθεση να διαδραματίζεται μέσα σε ένα τρένο. Το trailer, που θα κυκλοφορούσε την Τετάρτη, φαίνεται ότι θα περιλάμβανε ένα ατύχημα σε τρένο.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Prime Video: “Από σεβασμό στην διεθνή κοινότητα και λόγω της χθεσινής τραγικής έκτακτης είδησης από την Ελλάδα, αναβάλλουμε με σεβασμό την κυκλοφορία του επίσημου trailer για το Citadel”.

Την ίδια στιγμή, η είδηση του πιο θανατηφόρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος της χώρας μας, αποτελεί πρώτο θέμα στα μεγαλύτερα διεθνή μέσα ενημέρωσης, τα οποία παρέχουν διαρκή ενημέρωση για το τραγικό συμβάν.

Η Washington Post, το BBC, ο Guardian, το CNN, οι Times του Λονδίνου, o Le Monde, το πρακτορείο Tass και το Al Jazeera διατηρούν «ψηλά» τη σύγκρουση των τρένων, που συνέβη έξω από τη Λάρισα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤραγωδία στα Τέμπη: Έκτακτο κάλεσμα του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας – Πού μπορείτε να δώσετε αίμα12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b