MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Barolo Athens: Αll day απόλαυση με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις

Για όσους αγαπούν τις γνήσιες ιταλικές γεύσεις το κομψό wine bistro στην αγορά του Παλαιού Ψυχικού είναι ο απόλυτος προορισμός κάθε ώρα της ημέρας.

Monopoli Team

Ένας καλαίσθητος χώρος με χαλαρή ατμόσφαιρα, που λειτουργεί καθημερινά από τις 9 πρωί ως στη μία το βράδυ, έχει γίνει αγαπημένο στέκι για τους κατοίκους των βορείων προαστίων και όχι μόνο.

Γευστικό ταξίδι στις παραδόσεις της Βόρειας Ιταλίας

Το Barolo Athens, πήρε το όνομά του από την παραδοσιακή γραφική κωμόπολη Μπαρόλο της βορειοδυτικής Ιταλίας, στις πλαγιές των λόφων του Piedmont, γνωστή και ως  η «πόλη του κρασιού», καθώς αποτελεί τόπο καταγωγής του ομώνυμου διάσημου κόκκινου κρασιού.

Δοκιμάστε τα εξαιρετικά καρασιά του Barolo Athens μαζί με επιλεγμένες ποικιλίες αλλαντικών και τυριών

Σ’ αυτήν την, πλούσια σε οινική και γαστριμαργική παράδοση περιοχή, μάς ταξιδεύει το μενού του Barolo Athens που έχει επιμεληθεί ο σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου. Στον κατάλογο του ξεχωρίζουμε μια μεγάλη ποικιλία από ζυμαρικά, πίτσες και πιτσέτι, antipasti, σαλάτες, κρέας και ψάρι ενώ δεν λείπουν και οι vegan προτάσεις.

Το Barolo Athens φημίζεται για το εξαιρετικό brunch που σερβίρει

Εξαιρετικά ενημερωμένη είναι και η wine list του Barolo Athens, την οποία έχει αναλάβει ο πολύ έμπειρος Γιώργος Μαρθαλαμάκης. Τιμώντας την παράδοση της πέριοχής που παράγει μερικά από τα καλύτερα ερυθρά κρασιά της Ιταλίας, μάς συστήνει κορυφαίες ετικέτες και αρκετά fine wines σε προσιτές τιμές.

Ένα delicatessen που θα σας ενθουσιάσει!

Ακριβώς δίπλα στο εστιατόριο λειτουργεί το delicatessen Barolo deli Mercato με ποιοτικά ελληνικά και ξένα προϊόντα από όλο τον κόσμο. O πελάτης μπορεί να κάνει ένα ταξίδι στο κόσμο των γεύσεων μέσα από την τεράστια ποικιλία των προϊόντων, να βρει εξαιρετικής ποιότητας gourmet προϊόντα όπως σολομό, φουά γκρα αλλαντικά, τρούφες, μεγάλη γκάμα τυριών, κορυφαίο χαβιάρι, ζυμαρικά, σάλτσες, chutney, μαγιονέζες, ξύδια, εξαιρετικά άλευρα αλλά και αρτοποιήματα, γλυκά, μπισκότα και φυσικά ενημερωμένη κάβα με μεγάλη γκάμα κρασιών και αλκοολούχων ποτών. Επίσης υπάρχουν έθνικ προϊόντα καθώς και gluten free.

Στο delicatessen Barolo deli Mercato θα βρείτε πολλά προϊόντα που θα σας ενθουσιάσουν αλλά και προτάσεις για γευστικά δώρα!

Barolo Athens: Δαβάκη 1, Παλαιό Ψυχικό, τηλ 210 6717 600

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b