MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Βluegr Hotels & Resorts: Πιστοποίηση της ΕΚΕ με «ETHOS Platinum»

Τα ξενοδοχεία της bluegr Hotels & Resorts λαμβάνουν την πιστοποίηση «ETHOS Platinum» για το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν.

Monopoli Team

Στο πλαίσιο της τελετής κοπής Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (CSR Hellas), απονεμήθηκε στα Ξενοδοχεία Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites, και Candia Park village του Ομίλου bluegr Hotels & Resorts η ανώτατη διάκριση «ETHOS Platinum» για το Σύστημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν.

Πιο συγκεκριμένα, η EUROCERTσε συνεργασία με το CSR Hellas έχουν δημιουργήσει το Πρότυπο «ETHOS» το οποίο αναφέρεται σε αρχές και στοιχεία ως μέρος ενός βέλτιστου συστήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για τις επιχειρήσεις.

Το Πρότυπο αυτό υιοθετήθηκε από την bluegr Hotels & Resorts και εφαρμόστηκε στα Ξενοδοχεία Minos Beach art hotel, Minos Palace hotel & suites και Candia Park village, στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης. Έπειτα από ενδελεχή και επιτυχημένη αξιολόγηση, απονεμήθηκε από τη EUROCERT και το CSR Hellas η ύψιστη διάκριση με το Σήμα «ETHOS Platinum» και στα τρία ξενοδοχεία.

Με την Πιστοποίηση αυτή, η bluegr Hotels & Resorts αποδεικνύει τη διαρκή προσήλωσή της στις αρχές της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, έχοντας εντάξει πολύ ψηλά στη φιλοσοφία της τη δέσμευση για υπεύθυνη λειτουργία με σεβασμό προς την κοινωνία, το περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη ως παρακαταθήκη για τις μελλοντικές γενιές.

Η πιστοποίηση «ETHOS» αποτελεί επιστέγασμα μιας μεγάλης ομαδικής προσπάθειας αλλά και ταύτισης με την κουλτούρα και τις αξίες της bluegr Hotels & Resorts. Οι αξίες και το ήθος που πρεσβεύει ο Όμιλος ξεκινούν από την επικεφαλής και εμπνευστή του Οράματος, την Διευθύνουσα Σύμβουλο κα Τζίνα Μαμιδάκη, η οποία στηρίζει ολόψυχα τη δυναμική της ομάδα της, εμπνέοντας όλους, και ιδιαίτερα τη νέα γενιά, να στοχεύουν ψηλά και να οδεύουν προς την Αριστεία.

Οι εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας σε συνδυασμό με τις αξίες που διαπερνούν κάθε δράση του Ομίλου, μεταξύ άλλων ήθος, σωφροσύνη, μεγαλοψυχία και μετριοφροσύνη, αναγάγουν όλα τα μέλη της οικογένειας της bluegr Hotels & Resorts σε πρεσβευτές της Ηθικής και της Αριστείας. Οι καθημερινές πράξεις τους κάνουν την Εταιρική Υπευθυνότητα αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής της εταιρείας, με τις πιστοποιήσεις όπως το «ETHOS Platinum» να αποτελούν σημαντική επιβράβευση και εφαλτήριο για την επίτευξη μελλοντικών στόχων.

Λίγα λόγια για την bluegr Hotels & Resorts

Η bluegr Hotels & Resorts για πάνω από 50 χρόνια αποτελεί πρεσβευτή της αριστείας και της βιώσιμης ανάπτυξης, συνδυάζοντας τους τρεις πυλώνες του ποιοτικού τουρισμού: εξαιρετικές τοποθεσίες, μοναδικές υπηρεσίες, αυθεντικές εμπειρίες. Με πέντε πολυτελή ξενοδοχεία σε Κρήτη – το Minos Beach art hotel, μέλος των Design Hotels, τον προορισμό ευεξίας Minos Palace hotel & suites και το οικογενειακό Candia Park village, Αθήνα – το boutique Life GalleryAthens, και Ρόδο – το Sunprime Miramare Park suites &villas, έχει κατακτήσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις, μεταξύ των οποίων πιστοποίηση Great Place toWork για την υψηλή εργασιακή κουλτούρα της, και 5άστερη πιστοποίηση από το φορέα Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM. Με την πεποίθηση πως φιλοξενία και πολιτισμός οφείλουν να είναι έννοιες αλληλένδετες, στηρίζει έμπρακτα και ενεργοποιεί μέσω του Ιδρύματος Γ&Α Μαμιδάκη πρωτοβουλίες για τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία και έρευνα.

Λίγα λόγια για την EUROCERT Α.Ε.

Η EUROCERT είναι ένας 100% Ελληνικός Οργανισμός Πιστοποίησης, με πολυεθνικό χαρακτήρα, που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως. Αποτελεί έναν ανεξάρτητο φορέα Επιθεωρήσεων, Ελέγχων και Πιστοποιήσεων που διαθέτει άρτια εκπαιδευμένο και έμπειρο επιστημονικό προσωπικό με ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων και παρέχει πάνω από 50 υπηρεσίες Ελέγχων/Πιστοποιήσεων σε κλάδους ανάμεσα στους οποίους είναι τα τρόφιμα και τα αγροτικά προϊόντα, ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία και η ναυτιλία.

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b