MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
24
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΟΛΗ

IT: Ένα «πράσινο» take away spot στο Χαλάνδρι

Το IT Company επεκτείνεται και φτάνει μέχρι το Χαλάνδρι, στην απόλυτα «πράσινη» μορφή του αυτή τη φορά, χαρίζοντας σε συνεργασία με την Polygreen μία comfort και ταυτόχρονα zero waste γευστική εμπειρία.

KEIMENO: Ειρήνη Μωραϊτη | 13.02.2023

Το IT Company έχει καταφέρει εδώ και χρόνια να δημιουργήσει κάποια από τα πιο αγαπημένα στέκια της Αθήνας, από το IT Restaurant στο Κολωνάκι μέχρι το Canal Cafe στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, και να κερδίσει μία θέση στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού τόσο για την comfort γαστρονομική φιλοσοφία του, όσο και για την eco-friendly προσέγγισή του.

Εξελίσσοντας αυτή την προσέγγιση, η ομάδα του IT συνεργάστηκε πρόσφατα με την Polygreen και παρουσιάζει έναν νέο “πράσινο” take away χώρο στο Χαλάνδρι που φιλοδοξεί να κερδίσει και το κοινό των βορείων  προαστίων με τις γεύσεις και τη φιλοσοφία του.

Το νέο «πράσινο» take away spot του Χαλανδρίου έχει όσα χρειαζόμαστε

Από καφέ, burger και τις υπόλοιπες αγαπημένες γεύσεις που γνωρίσαμε στο IT Κολωνακίου, μέχρι το νέο concept της ομάδας το “Ninis Tosties & Paninis”, το IT στο Χαλάνδρι προσφέρει μία ολοκληρωμένη και απόλυτα “πράσινη” γαστρονομική εμπειρία!

Στην οδό Παλαιολόγου, στον αριθμό 31 στο Χαλάνδρι, βρίσκουμε μια zero waste γευστική εμπειρία, με την υπογραφή της έμπειρης ομάδας του IT, και σε συνεργασία με την Polygreen, που “μάχεται” εδώ και χρόνια υπέρ της κυκλικής οικονομίας και της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Έτσι, έχοντας βρει τα κοινά σημεία τους, οι δύο αυτές ομάδες δημιούργησαν έναν όμορφο βιομηχανικό χώρο, σχεδιασμένο και επιμελημένο από το Studio Materiality.

Αν ο δρόμος σας σάς βγάλει στο Χαλάνδρι, περνώντας από το IT θα αντικρίσετε όλη τη φιλοσοφία ενός take away/ιδανικού για pic nic μέρους, το οποίο όμως είναι πολλά παραπάνω από αυτό, καθώς καταφέρνει να αγκαλιάσει απόλυτα τις ιδέες της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Πέρα από τον καινοτόμο σχεδιασμό του εξωτερικού μέρους του νέου της project όμως, η ομάδα του IT λανσάρει και ένα νέο εξίσου καινοτόμο κόνσεπτ, το Ninis Toasties & Paninis, που βρήκε τη στέγη του στον χώρο του IT στο Χαλάνδρι, για να προσφέρει γευστικές επιλογές σε όσους κάνουν εκεί μια γρήγορη στάση για Take away.

Και όπως σίγουρα έχει γίνει ξεκάθαρο μέχρι τώρα, παρότι ο νέος χώρος του IT δεν έχει το ίδιο κόνσεπτ του εστιατορίου που έχουμε γνωρίσει στο Κολωνάκι-αν και μοιράζονται το γενικό menu τους- προσφέρει όσα ακριβώς θα ήθελε να βρει κάποιος σε μία καντίνα, και ακόμα παραπάνω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗμέρα Ιταλικής Κουζίνας: Πού θα φάμε το καλύτερο ιταλικό στην πόλη;12.09.2018

Ninis Toasties & Paninis: Το νέο concept in concept στο IT Χαλανδρίου

Τα Paninis έχουν την… τιμητική τους στον νέο take away χώρο του IT στο Χαλάνδρι.

Από ποιοτικό καφέ μέχρι burgers και από σαλάτες μέχρι τσάι, οι γαστρονομικές εμπειρίες δεν λείπουν από το νέο εγχείρημα της ομάδας. Για να ενισχυθούν όμως, δημιουργήθηκε και ένα ακόμα ιδιαίτερο concept που ακούει στο όνομα “Ninis Toasties & Paninis”.

Τα paninis λοιπόν, πρωταγωνιστούν σε αυτή τη νέα δημιουργική ιδέα του IT και καταφέρνουν σίγουρα να κλέψουν τις εντυπώσεις με τις ξεχωριστές γεύσεις τους, που προτείνουν στο κοινό διαφορετικούς αλλά πάντα αρμονικούς συνδυασμούς.

Ιδανικά για brunch, light lunch ή breakfast στο χέρι, τα Panini του IT «έρχονται» σε τρεις κατηγορίες, classics, signatures και sweets, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις διαθέσεις του κάθε ουρανίσκου. Για τους φίλους των classics υπάρχουν οι εξής τέσσερις «ασφαλείς» επιλογές: Ham and Cheese, με καπνιστό χοιρινό ζαμπόν, mozzarella και chutney κόκκινου κρεμμυδιού, Chicken Caesar, με ψητό στήθος κοτόπουλο, bacon, καλαμπόκι, παρμεζάνα και χειροποίητη Caesar σως, Caprese, με φρέσκια mozzarella, ντομάτα, χειροποίητο pesto βασιλικού και παρμεζάνα και Chicken Cheddar Melt, με ψητό στήθος κοτόπουλο, τυρί cheddar, bacon και πράσινη πιπεριά.

Για όσους όμως θέλουν να αποκτήσουν μία πιο υψηλή γαστρονομική εμπειρία, υπάρχουν και τα signatures paninis, όπως τα: Halloumi Melanzana, με ψητό χαλούμι, ψητά λαχανικά, λιαστές ντομάτες και ελιά, Meatball Marinara, με μπιφτεκάκια κοτόπουλου, ριγανάτη σάλτσα ντομάτας και mozzarella, Truffle Melt, με φρέσκο σπανάκι, μανιτάρια, bechamel μαύρης τρούφας, mozzarella και παρμεζάνα, και Ventricina με τυρί brie, μαριναρισμένο αχλάδι και πικάντικο σαλάμι Ventricina. Φυσικά, από τον κατάλογο θα ήταν αδύνατον να απουσιάζουν οι γλυκές επιλογές, όπως το Apple Praline με μήλο, καρύδια και πραλίνα φουντουκιού και το Honey Manouri με μανούρι, θυμαρίσιο μέλι και σουσάμι.

Και επειδή μέσα σε μια τόσο μεγάλη ποικιλία το πιο λογικό είναι κανείς να μπερδευτεί, εμείς προτείνουμε με “κλειστά τα μάτια” τις classic επιλογές Chicken Caesar και Caprese αλλά και τις signature επιλογές Halloumi Melanzana και Truffle Melt, οι οποίες μας εντυπωσίασαν με τις ιδιαίτερες αλλά ιδανικά “παντρεμένες” γεύσεις τους, ενώ μετά την πανδαισία αλμυρών γεύσεων, το Apple Praline έδωσε στον ουρανίσκο μας το γλυκό “κλείσιμο” για το οποίο ανυπομονούσαμε!

Όταν η φιλοσοφία του IT ενώθηκε με αυτή της Polygreen

Το IT μπορεί τώρα να άνοιξε τα φτερά του και να συστήθηκε και σε νέες γειτονιές της Αθήνας, ωστόσο η φιλοσοφία της κουζίνας του παραμένει σταθερή. Βασικοί του πυλώνες είναι και παραμένουν πάντα το φρέσκο, το υγιεινό, το νόστιμο και το δημιουργικά “γήινο” φαγητό. Παράλληλα, οι συνολικές αξίες του περιστρέφονται σταθερά γύρω από την απλότητα, την τιμιότητα, την αλληλεγγύη, τη γνησιότητα, τις ποιοτικές σχέσεις, τον σεβασμό και την αισθητική, λειτουργώντας πάντα με γνώμονα  την κοινωνική συνείδηση.

Η Polygreen από την άλλη, εδώ και χρόνια είναι μια εταιρεία ηγέτης στον τομέα της κυκλικής οικονομίας παγκοσμίως. Με έμφαση στον προσεκτικό σχεδιασμό και την καινοτομία, εξειδικεύεται σε αξιόπιστες και οικονομικά αποδοτικές υπηρεσίες διαχείρισης αποβλήτων και αντιμετώπισης της θαλάσσιας ρύπανσης και με παρουσία σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, υλοποιεί άμεσα και αποτελεσματικά περιβαλλοντικά projects, ενώ μέσα από στοχευμένα προγράμματα εκπαίδευσης και πολιτιστικές δράσεις, στοχεύει στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης.

Το τελευταίο διάστημα όμως, η Polygreen παρέχει σε επιχειρήσεις, δήμους, και κοινότητες, το Just Go Zero, ένα σύστημα από ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις κυκλικής οικονομίας που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Συνεπώς, η συνεργασία των δύο αυτών ομάδων εντάσσει και επισήμως το νέο spot του Χαλανδρίου στο πρόγραμμα Just Go Zero. Το πρόγραμμα, εκτός από την κυκλική διαχείριση των αποβλήτων, στην οποία συμβάλλει, ειδικά στην περίπτωση του IT, προχωρά και στην ανακύκλωση και την πλήρη αξιοποίηση του γυαλιού και των υπολειμμάτων καφέ που θα προκύπτουν. Με αυτόν τον τρόπο, η ήδη περιβαλλοντικά ευαισθητοποιημένη ομάδα του περνάει σε μία απόλυτα green προσέγγιση και δηλώνει περήφανα πως: “IT is the zero waste movement! IT is time to act!” και όπως μας υπόσχεται, κάθε επίσκεψη στο IT Χαλανδρίου, IT is a green date!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού βρίσκουμε το καλύτερο σουβλάκι στην Αθήνα;12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

IT Take Away & Delivery Spot

Παλαιολόγου 31, Χαλάνδρι, τηλ. 2106810009

Περισσότερα από Going Out
VIMA_WEB3b