MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

The Lynx Μountain Resort: Μια «κινηματογραφική» διαμονή 5 αστέρων στη μαγευτική Φλώρινα

The Lynx Μountain Resort. Ένα υπερσύγχρονο mountain resort στην καρδιά της φύσης, με φόντο τα καταπράσινα δάση και τα βουνά μιας περιοχής που, επάξια, αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους προορισμούς της Ελλάδος, μάς υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία διακοπών.

Monopoli Team | 12.02.2023

Απόδραση στη Φλώρινα με την άγρια ομορφιά και την κινηματογραφική ατμόσφαιρα

Στη δυτική πλευρά της Μακεδονίας, σε υψόμετρο 687 μέτρων, βρίσκεται η Φλώρινα, η πόλη που είναι γνωστή για τους παραμυθένια και
γεμάτους χιόνι χειμώνες της και τη μοναδική άγρια ομορφιά της. Η Φλώρινα δεσπόζει στις όχθες του ποταμού Σακουλέβα – γεγονός που την έχει εντάξει στη λίστα του εθνικού δικτύου των 22 ευρωπαϊκών πόλεων με ποτάμια – διαθέτει εκτός από απίστευτη φυσική ομορφιά, και μια καλλιτεχνική αύρα, καθώς ο Θεόδωρος Αγγελόπουλος φρόντισε να αγαπηθεί ιδιαίτερα προβάλλοντάς την μέσα από τις ταινίες του.

Επιπλέον, η αρχιτεκτονική της είναι ένα στοιχείο που την ξεχωρίζει, αφού πραγματικά αριστουργήματα νεοκλασικής και μακεδονικής τεχνοτροπίας δεσπόζουν στα γραφικά της δρομάκια που σε ταξιδεύουν σε μια άλλη εποχή, καλώντας κάθε επισκέπτη να θέλει να μάθει περισσότερα για τη μοναδική ιστορία της πόλης. Την ίδια στιγμή πιο σύγχρονα κτίρια «μπερδεύονται» αρμονικά στο τοπίο και μαζί δημιουργούν τις γοητευτικές εκείνες αντιθέσεις που την κάνουν πραγματικά ξεχωριστή.

Ο λόφος του Αγίου Παντελεήμονα, το Αρχαιολογικό και το Βυζαντινό μουσείο, το Λαογραφικό και το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η Πινακοθήκη Καλλιτεχνών, είναι μερικά μόνο από τα σημεία που αξίζει να επισκεφθείτε, οποιαδήποτε εποχή κι αν τύχει να βρεθείτε στη Φλώρινα. Ωστόσο, ο προορισμός θεωρείται «must» για τους χειμερινούς μήνες, εξαιτίας μάλιστα και του Νυμφαίου, του διατηρητέου παραδοσιακού οικισμού, που όσοι τον έχουν επισκεφθεί μιλούν για ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης και όχι άδικα! Περιτριγυρισμένο από ένα δάσος οξιάς, με λιθόστρωτα μονοπάτια και πετρόκτιστα σπίτια, το Νυμφαίο μοιάζει πραγματικά βγαλμένο από παραμύθι και αξίζει να συνδυάσει κανείς μια απόδραση σε αυτό, εάν βρεθεί στην Βόρειο Ελλάδα. Μάλιστα, στην περιοχή δραστηριοποιείται και η οργάνωση του Αρκτούρου, με ένα περιβαλλοντικό κέντρο ενημέρωσης για την καφέ αρκούδα και τον λύκο, μόλις ενάμισι χιλιόμετρο έξω από τον οικισμό.

Το χιονοδρομικό κέντρο του Πισοδερίου, που βρίσκεται στα 24 χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Φλώρινας και, μάλιστα, διαθέτει τη μεγαλύτερη πίστα Ολυμπιακών προδιαγραφών στην Ελλάδα, είναι επίσης «must» να το επισκεφθεί κανείς. Και για όσους δεν απολαμβάνουν ιδιαίτερα το σκι σαν δραστηριότητα, τότε για εκείνους υπάρχει το chalet, για ένα ζεστό καφεδάκι και την πιο απολαυστική θέα στο χιόνι.

The Lynx Μountain Resort: Διαμονή σε ένα Destination Resort για όλες τις εποχές του χρόνου

Σε αυτή την πανέμορφη πόλη, λοιπόν, του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, των Τεχνών και των φυσιολατρών, της γεύσης, του οίνου και των έξι λιμνών, στους πρόποδες της Πίνδου, δεσπόζει το The Lynx Μountain Resort, ένα boutique hotel 5 αστέρων που αποτελεί τη δική μας πρόταση για τη διαμονή σας. Ένα destination resort που έχει κάτι διαφορετικό να προσφέρει ανάλογα με την εποχή που θα βρεθείτε στη Φλώρινα, ένα «μπαλκόνι» στο πιο κινηματογραφικό spot του ελληνικού βορρά.

Φύση, χώρος, ηρεμία και εξυπηρέτηση 5 αστέρων, είναι οι προδιαγραφές ευεξίας που υπόσχεται σε κάθε επισκέπτη του το The Lynx Μountain Resort, κάνοντας μια μοναδική εμπειρία αυτή την απόδραση στην περιοχή.

Το πολυτελές αυτό θέρετρο της Φλώρινας γίνεται ορμητήριο για αμέτρητες δραστηριότητες, αλλά και καταφύγιο φιλοξενίας και πολυτέλειας, με 38 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, state of the art παροχές και ένα όραμα ευζωίας στην καρδιά της φύσης.

Εδώ που το #WokeUpLikeThis έχει αληθινό νόημα

Μία ημέρα στο The Lynx Μountain ξεκινάει ανοίγοντας ένα παράθυρο στην καταπράσινη φύση της Φλώρινας, με τον φρέσκο, καθαρό αέρα να ανανεώνει τον νου και τις αισθήσεις. Ανάμεσα στα 38 ευρύχωρα δωμάτια και τις σουίτες του, ο κάθε επισκέπτης θα βρει εκείνο που ικανοποιεί περισσότερο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του: το Deluxe Mountain View, το Superior City View και τα Premier Rooms – τα μεγαλύτερα δωμάτια του resort για ακόμη πιο άνετη διαμονή. Η πεντάστερη φιλοξενία απογειώνεται με τα δωμάτια The Lynx Suite και The Lynx Grand Suite, στον δεύτερο όροφο του resort για ακόμη μεγαλύτερη ιδιωτικότητα και χαλάρωση. Ένα…private «chalet» περιμένει επίσης τον επισκέπτη για μοναδικές στιγμές θαλπωρής μπροστά στα μεγάλα παράθυρα και το αναμμένο open τζάκι, μετά από μια επίσκεψη στο χιονοδρομικό κέντρο ή μία μέρα γεμάτη με δραστηριότητες στις κοντινές περιοχές.

Συναντώντας τη foodie πλευρά μας στο Six Lakes Restaurant

Six Lakes Restaurant ή αλλιώς ο γαστρονομικός προορισμός όπου  οι world class travellers συναντούν τη foodie πλευρά τους. Το εστιατόριο που πήρε το όνομά του από τις έξι λίμνες που βρίσκονται στην περιοχή, γίνεται σημείο συνάντησης των πιο smart chic επισκεπτών. Πλημμυρισμένο με φυσικό φως το πρωί και θέα στα φώτα της πόλης το βράδυ, το Six Lakes Restaurant χρησιμοποιεί τοπικά προϊόντα δημιουργώντας αυθεντικά ελληνικά πιάτα για το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο, πάντα με πανοραμική θέα στην πανέμορφη Φλώρινα.

Ο Head Chef Δημήτρης Τσανανάς και η ταλαντούχα ομάδα του δημιουργούν σύγχρονο ελληνικό φαγητό, εμπνευσμένο από τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές και εμπλουτισμένο με τα καλύτερα φρέσκα υλικά.

Beauty και wellness θεραπείες στο White Mist Spa

Πήρε το όνομά του από ένα ελαφρύ πέπλο ομίχλης που σκεπάζει διακριτικά τη βουνοκορφή απέναντι από το resort. Σχεδιάστηκε για να επαυξάνει την ευχαρίστηση και να χαλαρώνει νου και σώμα με βάση τις αξίες λειτουργίας του resort. Τα προϊόντα δεν διαθέτουν χρωστικές, συντηρητικά ή parabens, είναι cruelty free, πλούσια σε φυσικά συστατικά.

Προσφέρει beauty και wellness θεραπείες καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς και γυμναστηρίου, για μία ολιστική εμπειρία χαλάρωσης, με την υπογραφή του The Lynx Μountain Resort.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

The Lynx Μountain Resort
Λόφος Αγ. Παντελεήμονος, Φλώρινα 531 00
Τηλέφωνο: 2385 440900

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b