MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
06
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

1. Πεταλούδες στο στομάχι, του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Θέατρο του Νέου Κόσμου

Το Θέατρο του Νέου Κόσμου ανεβάζει στην Κεντρική Σκηνή του την παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι» σε σύλληψη και σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Ρήγου. Ο Κωνσταντίνος Ρήγος αφήνεται στην ψυχοτρόπο, την εξαρτητική και παραισθησιογόνο επίδραση του έρωτα και υπογράφει μια παράσταση, που ενσωματώνει το θέατρο, τη μουσική, τον χορό, νέα μέσα και social media. Η φράση «Πεταλούδες στο στομάχι» περιγράφει τη σωματική αντίδραση του ανθρώπινου οργανισμού, όταν παρατηρείται μείωση της ροής του αίματος στο στομάχι, απέναντι σε μια απειλή ή σε μια κρίσιμη κατάσταση τύπου «fight-or-flight” (μείνε να αντιμετωπίσεις τον κίνδυνο ή τρέξε για να σώσεις τη ζωή σου). Δεν είναι τυχαίο που η φράση έχει συνδεθεί με το συναίσθημα του έρωτα…Μέσα από ένα κολάζ από στιγμιότυπα, κείμενα, βίντεο, τραγούδια, χορό, παρακολουθούμε αποσπασματικά μερικές εβδομάδες από τη ζωή του κεντρικού χαρακτήρα, ενός αντιήρωα του καιρού μας, πλήρως απορροφημένου στην ικανοποίηση της μεγαλύτερης ανάγκης του: της αγάπης. Παίζουν: Κλέλια Ανδριολάτου, Αλέξανδρος Βαρδαξόγλου, Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, Ίντρα Κέιν, Δωροθέα Μερκούρη, Κωνσταντίνος Μπιμπής.
Τετάρτη 20:00, Πέμπτη  20:30, Παρασκευή  21:00, Σάββατο  21:15, Κυριακή 18:30
Τετάρτη – Πέμπτη – Παρασκευή: Κανονικό 17€, Μειωμένο 15€, Σάββατο & Κυριακή: Κανονικό 20€, Μειωμένο 17€
Θέατρο του Νέου Κόσμου, Αντισθένους 7 & Θαρύπου, Αθήνα

2. Το Φάντασμα της Όπερας, του Άντριου Λόυντ Βέμπερ στο Christmas Theater

«Το Φάντασμα της Όπερας», η παράσταση – φαινόμενο, του Άντριου Λόυντ Γουέμπερ, ανεβαίνει στο Christmas Theater με τους αυθεντικούς πρωταγωνιστές του West End του Λονδίνου. Το ρομαντικό και επιβλητικό έργο με τα διάσημα κλασσικά τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή, το άρωμα σασπένς και μυστηρίου και την τρυφερή ιστορία αγάπης μεταξύ της Κριστίν και του μυστηριώδους “Φαντάσματος της Όπερας των Παρισίων” ανεβαίνει στη σκηνή του Christmas Theater με την υπογραφή κορυφαίων διεθνών συντελεστών. Στο έργο που διαδραματίζεται στην όπερα του Παρισιού στα μέσα του 19ου αιώνα, παρακολουθούμε τη νεαρή τραγουδίστρια Κριστίν να κερδίζει τη μία ευκαιρία μετά την άλλη σε μία Λυρική Σκηνή στοιχειωμένη από την παρουσία ενός μυστηριώδους άνδρα που καλύπτει το πρόσωπό του με μάσκα και κρύβεται στα σκοτάδια των παρασκηνίων. Το “Φάντασμα” είναι ένας ιδιοφυής μουσικός και τραγουδιστής που χειραγωγεί την Κριστίν, βάζει τους δικούς του όρους για να εξασφαλίσει την επιτυχία της και κερδίζει τη συμπάθειά της – τουλάχιστον ως τη στιγμή της αναπόφευκτης προδοσίας που θα οδηγήσει και τους δύο σε ένα φλερτ με το θάνατο.
Τετάρτη, Πέμπτη 20:00, Παρασκευή 20:30, Σάββατο 15:30 & 20:30, Κυριακή 15:00 & 20:00
Από 17€

Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Βεϊκου 137, Γαλάτσι

ΜΟΥΣΙΚΗ

3. Η Μαρίζα Ρίζου στο VOX

Με την ξεχωριστή της παρέα, η Μαρίζα Ρίζου έρχεται στο VOX και προσκαλεί το κοινό της Αθήνας να γνωρίσει το “χωριό” της. Συγκεκριμένα από σήμερα και για ακόμη 3 Παρασκευές, η Μαρίζα Ρίζου έρχεται στο VOX με την εκρηκτική της ενέργεια και ένα πρόγραμμα ξεχωριστό, το οποίο θα μεταδίδεται ταυτόχρονα και στη νοηματική!
Παρασκευή 10, 17, 24 Φεβρουαρίου και 3 Μαρτίου, 21:30
Bar Όρθιων 15€, Δ ζώνη 20€, Γ ζώνη 20€, Β ζώνη 25€, Α ζώνη 30€
VOX, Ιερά Οδός 16, Αθήνα

4. Οι ΣΟΥΑΡέ στη Σφίγγα

Οι ΣΟΥΑΡέ τις Παρασκευές 10 και 17 Φεβρουαρίου, θα ανταμώσουν στη γνωστή μουσική σκηνή Σφίγγα. Στο πρόγραμμά τους θα περιλαμβάνονται οι επιτυχίες από τη δισκογραφική τους παρουσία καθώς και επιλογή αγαπημένων τους τραγουδιών από λαϊκά και ρεμπέτικα μέχρι ρετρό και καντάδες. Καλεσμένοι τους στις 10/2 o Κωστής Μαραβέγιας και στις 17/2 η Νατάσσα Μποφίλιου, ενώ και στις δύο εμφανίσεις θα δώσει το “παρών” ο συνθέτης του συνόλου σχεδόν των κομματιών τους Πέτρος Βαγιόπουλος.
Παρασκευή 10 & 17 Φεβρουαρίου, 21:30
Είσοδος από 12€ *Τα εισιτήρια εισόδου είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό.
Σφίγγα, Ζωοδόχου Πηγής & Κιάφας 13, Αθήνα

5. Οι Usurum στο Gagarin205

Μετά τις επιτυχημένες προηγούμενες τους εμφανίσεις σε Αθήνα και υπόλοιπη Ελλάδα, οι Usurum επανέρχονται για ένα μοναδικό live, απόψε στο Gagarin. Με ανανεωμένο ήχο και νέα σύνθεση, οι Usurum θα παρουσιάσουν τραγούδια από τη μέχρι τώρα δισκογραφία τους, ενώ θα ακουστούν και νέα ακυκλοφόρητα κομμάτια τους.
Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, 21:30
Προπώληση: 11€, ταμείο: 13€
Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b