MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
05
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Το “You” επέστρεψε στο Netflix: Όσα πρέπει να ξέρεις για τη νέα σεζόν

Οι… δολοφονικές αποδράσεις του Τζο Γκόλντμπεργκ στο You, την αγαπημένη ανατρεπτική σειρά του Netflix, συνεχίζονται στο Λονδίνο αυτή τη φορά, με νέα θύματα, νέες εμμονές αλλά και κάποιες επιστροφές που θα απειλήσουν την ηρεμία της βρετανικής πρωτεύουσας.

You. Photo Credits: Netflix
author-image Ειρήνη Μωραϊτη

Ο Τζο Γκόλντμπεργκ του Πεν Μπάντζλι έχει εδώ και χρόνια καταφέρει να κάνει κάποιους συνδρομητές του Netflix να κοιτούν καχύποπτα τους περαστικούς που προσπερνούν στον δρόμο. Ο αγαπημένος -για όλους τους λάθος λόγους- stalker του τηλεοπτικού κοινού επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν του You, αυτή τη φορά από το Λονδίνο.

Μετά από το επεισοδιακό κλείσιμο της προηγούμενης σεζόν, ο Τζο επιλέγει να αλλάξει και πάλι παραστάσεις και καθημερινότητα, μήπως και καταφέρει να ξεφύγει ξανά από τις συνέπειες των πράξεών του.

Η εμμονή του όμως με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τον κρατήσει πολλά χιλιόμετρα μακριά, στην Αγγλία, όπου νέες περιπέτειες και εμμονές τον περιμένουν, ενώ κάποια γεγονότα απειλούν να διαταράξουν τις ισορροπίες και τη νέα ταυτότητα που προσπαθεί να χτίσει πάλι από την αρχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠάμελα – Μια Ιστορία Αγάπης: 10 πράγματα που μάθαμε για την Πάμελα Άντερσον μέσα από το ντοκιμαντέρ του Netflix12.09.2018

Η πλοκή

Ο Τζο επιστρέφει στην 4η σεζόν του You ως καθηγητής Τζόναθαν Μουρ. Photo Credits: Netflix

Η 4η σεζόν του You μπορεί να μην άργησε να προσγειωθεί στην πλατφόρμα, θα αργήσει όμως να ολοκληρωθεί, καθώς η αγωνία του κοινού για το φινάλε της νέας περιπέτειας του Τζο θα ενταθεί μέχρι τις 9 Μαρτίου, που θα κυκλοφορήσει και το δεύτερο μέρος της σεζόν.

Προς το παρόν, ο Τζο –πλέον καθηγητής Τζόναθαν Μουρ– έχει αναλάβει μία έδρα σε ένα βρετανικό Πανεπιστήμιο και έχει καταφέρει να κάνει κάποιες κομβικές γνωριμίες και να γίνει μέλος μίας ελίτ παρέας επιφανών Άγγλων. Ταυτόχρονα, στην Αμερική θεωρείται νεκρός, μετά τη τραγική φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, όπως είδαμε στην προηγούμενη σεζόν.

Φυσικά, τα μέλη της νέας παρέας του δεν τα έχει σε ιδιαίτερη υπόληψη, καθώς είναι γνωστή πλέον η απέχθειά του προς τους προνομιούχους αυτού του κόσμου. Παρόλα αυτά, είναι η τέλεια κάλυψη που χρειάζεται για τη νέα του αρχή, μέχρι όμως όλες οι ισορροπίες σε αυτή την παρέα να ανατραπούν και η καχυποψία να κυριαρχήσει.

Οι παλιές συνήθειες όμως, όπως είναι γνωστό, δύσκολα κόβονται και μία νέα εμμονή για την νέα φίλη και γειτόνισσα του Κέιτ, σύντομα θα εκδηλωθεί, την ίδια στιγμή που το παρελθόν του δεν βρίσκεται και πολύ μακριά. Και όπως ίσως θυμάστε από τις προηγούμενες σεζόν, αυτό το παρελθόν είναι πολύ σκοτεινό, άκρως δολοφονικό και κάποιος μάλλον γνωρίζει περισσότερα από όσα ο Τζο θα ήθελε.

Η Κέιτ θα γίνει η νέα εμμονή του Τζο. Photo Credits: Netflix

Και εκεί που ο καιρός ξεκινά να περνάει γρήγορα και χωρίς εμπόδια, ο Τζο θα βρεθεί προ εκπλήξεως όταν ανακαλύψει μία σειρά φόνων από τον «Eat the Rich Killer» έναν άγνωστο κίνδυνο που δολοφονεί μέλη της ελίτ βρετανικής κοινωνίας και παίζει με το μυαλό και τη νέα φήμη του πρωταγωνιστή μας. Και έτσι αυτή η σεζόν του You θα μοιάζει με μία καλογραμμένη αστυνομική ιστορία της Αγκάθα Κρίστι.

Τότε είναι που τα πράγματα θα αρχίσουν να περιπλέκονται και ο άλλοτε ασυναγώνιστος stalker Τζο θα πρέπει να κυνηγήσει τον δικό του… stalker! Όμως ποιος θα μπορούσε να γνωρίζει τα μυστικά του και να θέλει το κακό του;

Οι νέοι χαρακτήρες που θα μας απασχολήσουν στην 4η σεζόν του You

Πέρα από τον Τζο Γκόλντμπεργκ του Πεν Μπάντζλι που πλέον συστήνεται ως καθηγητής Τζόναθαν Μουρ και την Μαριάν Μπελαμί της Τάτι Γκάμπριελ, η οποία προσπαθεί να βρει την ηρεμία της στην Ευρώπη και όπως φαίνεται δεν το καταφέρνει μιας και ο Τζο βρίσκει τα ίχνη της, 10 νέοι χαρακτήρες θα μας απασχολήσουν έντονα την πλοκή της νέας σεζόν του You.

Ο Τζο γίνεται μέλος μίας ελίτ παρέας του Λονδίνου, η οποία όμως αρχίζει να δέχεται μία άγνωστη δολοφονική απειλή. Photo Credits: Netflix

  • Η Σαρλότ Ρίτσι υποδύεται την Κέιτ, μία αυστηρή και μετρημένη διευθύντρια γκαλερί τέχνης και ένα από τα πιο καχύποπτα και έξυπνα μέλη της νέας παρέας του Τζο, που κερδίζει αμέσως το αρρωστημένο ενδιαφέρον του και γίνεται η νέα του εμμονή, αν και η ίδια δεν φαίνεται να τον συμπαθεί ιδιαίτερα.
  • Ο Στίβεν Χάγκαν υποδύεται τον Μάλκομ, σύντροφο της Κέιτ και το άτομο που προσκάλεσε τον Τζο να γίνει μέλος της ελίτ αυτής παρέας.
  • Η Τίλι Κίπερ υποδύεται την Λέιντι Φίμπι, κολλητή φίλη της Κέιτ και επίσης επίτιμο μέλος της νέας παρέας του Τζο.
  • Η Έιμι-Λι Χίκμαν υποδύεται την Νάντια, μία φοιτήτρια φιλολογίας και επίδοξη συγγραφέα, η οποία είναι μία από τις μαθήτριές του Τζο που ξεχώρισε στο πλήθος κερδίζοντας την εύνοια του νέου καθηγητή της.
  • Ο Εντ Σπέλιρς είναι ο Ρις, ένας φτωχής καταγωγής συγγραφέας της «μίας επιτυχίας», η οποία τον βοήθησε να κάνει τις σωστές γνωριμίες και να αποκτήσει τελικά μία πολιτική καριέρα που τον κρατάει στα φώτα της δημοσιότητας.
  • Ο Λούκας Γκέιτζ είναι ο Άνταμ, ένας πρώην Αμερικανός πολίτης του οποίου η οικογένεια είναι απίστευτα πλούσια και με τεράστια επιρροή, όμως ο ίδιος προτιμά να ασχολείται με τα πάρτι και τον τζόγο ενώ ταυτόχρονα κρύβει πολλά μυστικά κάτω από τα… μανίκια του.
  • Η Νίκι Λιν είναι η Σόφη, μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και influencer που φαίνεται να είναι αρκετά προστατευτική με τον αδελφό της, Σιμόν.
  • Ο Άινταν Τσενγκ είναι ο Σάιμον, αδερφός της Σόφη και καταξιωμένος καλλιτέχνης που ανήκει στο καλλιτεχνικό δυναμικό της γκαλερί που δουλεύει η Κέιτ, τον οποίο μάλλον ο Τζο δεν έχει καταφέρει να κερδίσει με την περίεργη γοητεία του.
  • Ο Μπεν Γουίγκινς είναι ο Ρολντ Γουόκερ-Μπάρτον, ο οποίος, όπως πολλοί φίλοι του, κατάγεται από οικογένεια αριστοκρατών και κρύβει τα δικά του σκοτεινά μυστικά.
  • Η Ozioma Whenu είναι η Μπλέσινγκ, μία επενδύτρια κρυπτονομισμάτων με πολλά μεταπτυχιακά και ακόμα περισσότερες αυτοκαταστροφικές τάσεις, μιας και πιστεύει πως αυτό που ζούμε όλοι μας είναι απλά μία προσομοίωση.

Αυτά είναι όσα θα παρακολουθήσουμε στην ανατρεπτική 4η σεζόν του You, τα 10 επεισόδια της οποίας θα ολοκληρωθούν στις 9 Μαρτίου. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα είναι αν αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν της σειράς ή αν θα συνεχιστεί, αν και οι δημιουργοί της έχουν δηλώσει πως οι περιπέτειες του Τζο θα μπορούσαν σίγουρα να συνεχιστούν στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Φεβρουάριο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b