MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
19
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Νέμεσις έρχεται: Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια του «Έτερος Εγώ» – και ανυπομονούμε για τη συνέχεια

Η σειρά-φαινόμενο της COSMOTE TV, σε σκηνοθεσία του Σωτήρη Τσαφούλια, επιστρέφει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου και αν κρίνουμε από τα δύο πρώτα επεισόδια, η τρίτη και τελευταία σεζόν θα είναι και η πιο συναρπαστική.

KEIMENO: Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 10.02.2023

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίσαμε το σύμπαν του Σωτήρη Τσαφούλια, όταν είδαμε το πρώτο επεισόδιο του Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές και… τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Από τότε, έχει μεσολαβήσει άλλη μία συναρπαστική σεζόν –  η “Κάθαρσις”, που έφερε τα πάνω στη ζωή του καθηγητή Λαΐνη και μας άφησε γεμάτους αγωνία για την εξέλιξη της ιστορίας.

Σε λίγες ημέρες, επιτέλους, η αγωνία μας θα λάβει τέλος, αφού τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, η τρίτη και τελευταία σεζόν του “Έτερος Εγώ“, με τίτλο “Νέμεσις”, θα κάνει πρεμιέρα στα COSMOTE CINEMA 1HD και COSMOTE TV Plus.

Εμείς είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια, με τίτλο «Η αρχή του τέλους» και «Η επιστροφή του ασώτου», και αν αυτά αποτελούν ένδειξη για τα όσα θα δούμε στα υπόλοιπα επεισόδια, τότε να είστε σίγουροι ότι μας περιμένουν δυνατές συγκινήσεις.

Η Άννα Μενενάκου επιστρέφει στον ρόλο της αστυνόμου Μάρθα Καρρά

Η Άννα Μενενάκου επιστρέφει στον ρόλο της αστυνόμου Μάρθα Καρρά

Μετά την “Κάθαρση” έρχεται η “Νέμεσις”

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, τίποτα δεν ήταν το ίδιο για τους αγαπημένους μας χαρακτήρες – και η όποια “Κάθαρση” ήρθε δεν θα μπορούσε να μην οδηγήσει σχεδόν νομοτελειακά στην “Νέμεση”.

Στη “Νέμεση”, λοιπόν, βρίσκουμε τους πρωταγωνιστές μας εκεί που τους αφήσαμε: να προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες του “φιάσκου”, δηλαδή της αιματηρής συμπλοκής με τους άνδρες του Ερπετού στο Κερατσίνι. Ο Νίκος Βανόρτας έχει αποταχθεί από την Αστυνομία, με την Αθηνά Λυγερού (Μαριάννα Τουμασάτου) να αναλαμβάνει τη θέση του ως νέα Προϊσταμένη του σώματος. Η Μάρθα συνεχίζει να ερευνά την υπόθεση του Έτερος Εγώ, αλλά βρίσκεται μπροστά από ένα μεγάλο δίλημμα, όταν πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην Δαναή και τον Λαΐνη. Και φυσικά ο Λαΐνης, πιο συντετριμμένος από όλους, προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια της Τόνιας.

Η Μαριάννα Τουμασάτου απολαυστική στο ρόλο της Αθηνάς Λυγάρη

Η Μαριάννα Τουμασάτου απολαυστική στο ρόλο της Αθηνάς Λυγάρη

Φυσικά, οι έρευνες για το Ερπετό δεν σταματούν -εξάλλου όλοι οι πρωταγωνιστές μας έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί του- ωστόσο θα μας απασχολήσει και μία νέα υπόθεση: Μια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών που αφήνει πίσω της ένα πτώμα, αλλά και πολλά ερωτηματικά.

Ήδη από τα δύο πρώτα επεισόδια, καταλαβαίνεις ότι θα δεις πολλά σε αυτή τη σεζόν – που εξάλλου υπόσχεται να “κλείσει” όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Τα storylines είναι πολλά και τα νέα πρόσωπα ακόμα περισσότερα, με την ιστορία να κινείται γρήγορα, χωρίς να κουράζει, ενώ φυσικά δεν λείπουν οι ανατροπές.

Ο Στράτος "Σταν" Αντιπαριώτης από τις πιο ενδιαφέρουσες εκπλήξεις του επεισοδίου

Ο Στράτος “Σταν” Αντιπαριώτης από τις πιο ενδιαφέρουσες εκπλήξεις του επεισοδίου

Από τα νέα πρόσωπα που μας συστήνονται στα δύο πρώτα επεισόδια, ξεχωρίζουν ο Γιάννης Μπέζος με τον Αντίνοο Αλμπάνη σε ρόλους που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν, η Μαριάννα Τουμασάτου ως η αντικαταστάτρια του Νίκου Βανόρτα, ο Κώστας Αρζόγλου, ο Σταν σε ρόλο-έκπληξη (μάλιστα ακούμε και ένα νέο τραγούδι του σε στίχους του Σωτήρη Τσαφούλια!) και ο Σπύρος Μπιμπίλας σε έναν μικρό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεβρουάριος στην COSMOTE TV με τον 3ο κύκλο του «Έτερος Εγώ» και 14 ακόμη νέες σειρές12.09.2018

Υπενθυμίζουμε ότι στα επόμενα επεισόδια περιμένουμε την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά και τους Ηλία Λογοθέτη, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρη Χατζάκη, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Κώστα Φαλελάκη, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.ά.

Αντίνοος Αλμπάνης και Σπύρος Παπαδόπουλος στον νέο κύκλο του "Έτερος Εγώ"

Αντίνοος Αλμπάνης και Σπύρος Παπαδόπουλος στον νέο κύκλο του “Έτερος Εγώ”

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν φυσικά ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαΐνης, ο Πέτρος Λαγούτης ως ο έμπειρος και αυθόρμητος αστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου ως η τολμηρή δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου, η Άννα Μενενάκου στον ρόλο της αινιγματικής αστυνόμου Μάρθα Καρρά, καθώς και ο Μάνος Βακούσης στον ρόλο του πρώην προϊσταμένου Απόστολου Μπαρασόπουλου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον ρόλο του υποστράτηγου Μαρκάτου, η Κατερίνα Διδασκάλου στον ρόλο της (πρώην) συντρόφου του Μπαρασόπουλου, Ελένη Μαρούδα, ο Δημήτρης Καπετανάκος στον ρόλο του “σκληρού” Άλκη Μασάτου, ο Τάσος Νούσιας ως ο Νίκος Βανόρτας και φυσικά η Κόρα Καρβούνη στον ρόλο της Δανάης, που γνωρίσαμε για πρώτη φορά στην ταινία του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Έτερος Εγώ – Νέμεσις”: Όλα όσα ξέρουμε για την τρίτη και τελευταία σεζόν -που προβλέπεται συναρπαστική12.09.2018

Χωρίς αμφιβολία μιλάμε για την καλύτερη ελληνική σειρά μυθοπλασίας των τελευταίων ετών, που άνοιξε τον δρόμο για μεγάλες παραγωγές. Σίγουρα ο “αποχαιρετισμός” δεν θα είναι εύκολος, όλα τα καλά όμως κάποτε τελειώνουν. Και αν κρίνουμε από τα πρώτα επεισόδια της τρίτης σεζόν, αυτό το τέλος θα γράψει τηλεοπτική ιστορία.

* Η τελευταία σεζόν έρχεται στις οθόνες μας τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 23:00 στην COSMOTE TV (ταυτόχρονη πρεμιέρα στο COSMOTE CINEMA 1HD και on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS).

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b