MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για απόπειρες βιασμού κατά συρροή και αθώος για τετελεσμένο βιασμό

Ομόφωνα ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού κατά συρροή και αθώος λόγω αμφιβολιών για τετελεσμένο βιασμό κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά από απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Monopoli Team

Ένοχος ομόφωνα κρίθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης για τις δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών που είχαν συναντηθεί μαζί του για επαγγελματικούς λόγους – η πρώτη το 2010 στο θέατρο Μουσούρη και η δεύτερη το 2014 στο Παλαιό Ψυχικό. Την ίδια στιγμή κρίθηκε αθώος για την κατηγορία του τετελεσμένου βιασμού λόγω αμφιβολιών.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης επί σχεδόν έναν χρόνο βρισκόταν αντιμέτωπος με κατηγορίες εναντίον του που αφορούσαν σε έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών συναδέλφων του.

Από την πρώτη ημέρα που έγιναν γνωστές οι καταγγελίες σε βάρος του ο ίδιος δήλωνε αθώος και μάλιστα έκανε λόγο για σκευωρία εναντίον του και «οργανωμένο σχέδιο» με απώτερο σκοπό κάποιων να τον απομακρύνουν από τα θεατρικά «πράγματα».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε σήμερα (8/2) το μεσημέρι στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, τον γιο του και τους συνηγόρους του.

Στο δικαστήριο εν αναμονή της απόφασης βρίσκονταν και οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης, η πλευρά του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε ελαφρυντικά λόγω του πρότερου σύννομου βίου και της καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη κι έτσι ακολουθεί η διαδικασία για το εάν και ποια ελαφρυντικά θα του αναγνωριστούν.

Περισσότερα από Θεατρικά Νέα
VIMA_WEB3b