MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΒΡΑΒΕΙΑ

Grammy 2023: Οι εκθαμβωτικές και περίτεχνες red carpet εμφανίσεις δεν απογοήτευσαν

To κόκκινο χαλί στρώθηκε εχθές στη Crypto.com Αrena του Los Angeles και υποδέχθηκε όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους των Grammys 2023, δίνοντας «τον παλμό» στη διάσημη και πολυαναμενόμενη τελετή απονομής μουσικών βραβείων.

Monopoli Team

Μπορεί στα χθεσινά 65α Grammys να είχαμε πλούσιο θέαμα, απονομές, συγκινητικούς λόγους, τη Beyonce στην κορυφή και αργοπορημένη, τον Ben Affleck να βαριέται αφόρητα και να γίνεται meme της βραδιάς, όμως όλα αυτά μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα και εστιάζουμε στο κόκκινο χαλί, το οποίο μας δείχνει πώς οι celebrities εξελίσσουν το προσωπικό τους στιλ και ποια μηνύματα περνούν προς τα έξω. Και φυσικά, για να αντλήσουμε έμπνευση, να σχολιάσουμε και να απολαύσουμε πλούσιο θέαμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ 65η τελετή των Grammy τα είχε όλα: Από εντυπωσιακά live show, μέχρι ιστορικές στιγμές και μεγάλους νικητές12.09.2018

Από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της βραδιάς ήταν εκείνη της Cardi B, η οποία φόρεσε μια 3D δημιουργία του σχεδιαστή Gaurav Gupta σε έντονες μπλε αποχρώσεις και έμοιαζε πραγματικά με έργο τέχνης. Το περίτεχνο φόρεμα αγκάλιαζε και αναδείκνυε υπέροχα το σώμα της, δίνοντας παράλληλα το drama στοιχείο που απαιτεί ένα κόκκινο χαλί. Όσο για την electric blue απόχρωση ήταν ιδανική για να ξεχωρίσει.

Επόμενη αγαπημένη εμφάνιση ήταν εκείνη του Harry Styles, ο οποίος επέλεξε μια Egonlab jumpsuit, καλυμμένη από Swarovski κρύσταλλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGrammy 2023: Η Beyonce έσπασε ρεκόρ με τα περισσότερα βραβεία Grammy όλων των εποχών12.09.2018

Δείτε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b