MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 6 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Σαββατοκύριακο στο σπίτι παρέα με μια καλή ταινία στην τηλεόραση ή και τις online πλατφόρμες. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες που μπορείτε να βρείτε.

Τηλεόραση

“Άγριος Ποταμός” του Curtis Hanson: ANT1 στις 00:30, Σάββατο 04/02

H ειδική στο ράφτινγκ, Gail, αποφασίζει να διασχίσει έναν ποταμό με τον σύζυγο και τον γιο της, όταν δύο άντρες ζητούν τη βοήθειά τους. Όταν πια βρίσκονται στη βάρκα τους, αποδεικνύονται ένοπλοι ληστές και ξεκινά ένας αγώνας επιβίωσης για την οικογένεια. Η Meryl Streep παίζει συγκλονιστικά -και- σε αυτήν την ταινία αγωνίας.

“Good Morning, Vietnam” του Barry Levinson: COSMOTE CINEMA 1HD στις 14:40, Σάββατο 04/02

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Adrian Cronauer αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του στρατιωτικού σταθμού στο Βιετνάμ. Σύντομα οι αντισυμβατικοί τρόποι του θα τον βάλουν στο μάτι των ανωτέρων του. Ο Robin Williams ανέλαβε τον πρωταγωνιστικό ρόλο και έλαβε για την ερμηνεία του μια υποψηφιότητα για Όσκαρ και μια για βραβείο BAFTA!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Jane Fonda και η Lily Tomlin διψούν για εκδίκηση στο trailer του «Moving On»12.09.2018

“Η Περιφρόνηση” του Jean-Luc Godard: ΕΡΤ3 στις 21:30, Κυριακή 05/02

Ο Paul Javal αναλαμβάνει να γράψει το σενάριο για την κινηματογραφική μεταφορά της Οδύσσειας του Ομήρου από τον σκηνοθέτη Fritz Lang. Όταν θα αφήσει τη γυναίκα του, Camille, με τον παραγωγό της ταινίας, Jeremy Prokosch, θα αρχίσει η σταδιακή αποξένωσή τους που θα καταστρέψει τη σχέση τους. Ο Jean-Luc Godard δημιούργησε μια από τις καλύτερες ταινίες της καριέρας του, η οποία από την σκηνοθεσία μέχρι το μοντάζ, την σκηνογραφία και την φωτογραφία ομολογεί το νέο, μοντέρνο σινεμά που άνθισε τη δεκαετία του 1960. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκουμε την Brigitte Bardot και τον Michel Piccoli αλλά και τον ίδιο τον Fritz Lang να παίζει τον εαυτό του!

“Winona” του Αλέξανδρου Βούλγαρη: ΕΡΤ2 στις 23:30, Κυριακή 05/02

Τέσσερις γυναίκες πηγαίνουν σε μια έρημη παραλία μια ηλιόλουστη, καλοκαιρινή μέρα. Συζητούν και διασκεδάζουν με παιχνίδια και πειράγματα αλλά κάποια στιγμή η εκδρομή θα τελειώσει και θα πρέπει να φύγουν. Η Winona απουσιάζει. Η ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη ή αλλιώς The Boy, με μουσική από τον ίδιο και τη Δεσποινίς Τρίχρωμη, έχει ως πρωταγωνίστριες τις Ανθή Ευστρατιάδου, Σοφία Κόκκαλη, Ηρώ Μπέζου και Δάφνη Πατακιά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑCOSMOTE HISTORY HD: Πρεμιέρα για τις νέες σειρές «Από πατρίδα σε πατρίδα» και «Καραγκιόζης»12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Η Μεγάλη Αναμονή” του Piero Messina: Ertflix έως 06/03

Η Anna βρίσκεται σε μια βίλα στην Σικελία σε πλήρη απομόνωση όταν ξαφνικά έρχεται η κοπέλα του γιου της, η Jeanne, της οποίας την ύπαρξη αγνοεί. Εκείνη υποστηρίζει πως την κάλεσε ο γιος της για να περάσουν τις διακοπές μαζί κι έτσι οι δύο γυναίκες καθώς τον περιμένουν να επιστρέψει, γνωρίζουν καλύτερα η μια την άλλη. Η ταινία με πρωταγωνίστρια την Juliette Binoche, ήταν υποψήφια για Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας  και τελικά κέρδισε το Βραβείο FEDIC, Ειδική Μνεία και το Βραβείο Leoncino d’Oro Agiscuola!

“Narvik” του Erik Skjoldbjærg: Netflix

Στο Narvik, μια μικρή πόλη της Νορβηγίας, γίνεται η εξόρυξη του σιδήρου που χρειάζεται ο Χίτλερ για τον πολεμικό εξοπλισμό του. Εκεί θα συμβεί και μια δίμηνη μάχη που θα μείνει στην ιστορία ως η πρώτη ήττα του Χίτλερ! Η ιστορική ταινία εξερευνά τα γεγονότα από τις 9 Απριλίου έως τις 8 Ιουνίου του 1940 στη Νορβηγία και έχει λάβει ήδη μια θέση στην δεκάδα του Netflix!

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b