MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

COSMOTE HISTORY HD: Πρεμιέρα για τις νέες σειρές «Από πατρίδα σε πατρίδα» και «Καραγκιόζης»

Το COSMOTE HISTORY HD υποδέχεται τον Φεβρουάριο με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Από πατρίδα σε πατρίδα» και τη σειρά κινουμένων σχεδίων «Καραγκιόζης», σε παραγωγή και συμπαραγωγή COSMOTE TV, αντίστοιχα.

Monopoli Team

Το COSMOTE HISTORY HD υποδέχεται τον Φεβρουάριο με τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ «Από πατρίδα σε πατρίδα» και τη σειρά κινουμένων σχεδίων «Καραγκιόζης», σε παραγωγή και συμπαραγωγή COSMOTE TV, αντίστοιχα. Αμέσως μετά την προβολή τους στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο των σειρών θα είναι διαθέσιμο στον δωρεάν, on demand κατάλογο της COSMOTE TV.

«Από πατρίδα σε πατρίδα»: Η διαμόρφωση της Ελλάδας μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή

Mε τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ 3 επεισοδίων «Από πατρίδα σε πατρίδα» ξεκινά ο Φεβρουάριος στο COSMOTE HISTORY HD. Η καινούργια παραγωγή της COSMOTE TV επικεντρώνεται στον ξεριζωμό των Ελλήνων της Μ. Ασίας, οι οποίοι πριν από 100 χρόνια και με μόνη αποσκευή έναν ξεχωριστό πολιτισμό, μεταμόρφωσαν το πρόσωπο της Ελλάδας για πάντα. Από τα μεγάλα εθνικά έργα και την ανόρθωση της οικονομίας μέχρι τις τέχνες και τα γράμματα, κάθε επεισόδιο παρουσιάζει την επίδραση των προσφύγων σε κάθε τομέα της ανθρώπινης ζωής, μέσα από ένα σπάνιο αρχειακό υλικό που έρχεται για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας.

Με αφετηρία την Κυριακή 5/2, η σειρά θα προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21.00, στο πλαίσιο του μηνιαίου αφιερώματος του καναλιού. Την Κυριακή 26/2 στις 21.00 θα παρουσιαστεί στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και η αντίστοιχη ταινία, όπου 60 ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, καλλιτέχνες, αλλά και απόγονοι εμβληματικών Μικρασιατών εξηγούν πώς η τραγωδία του 1922 διαμόρφωσε το μέλλον της πατρίδας μας με τρόπο ξεχωριστό.

Νέα σειρά «Καραγκιόζης» με 25 μίνι επεισόδια

Τον ίδιο μήνα είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα της νέας συμπαραγωγής της COSMOTE TV με τίτλο «Καραγκιόζης» (Δευτέρα 6/2, 20.45). Η σειρά κινουμένων σχεδίων, που αναβιώνει το αγαπημένο θέατρο σκιών, θα προβάλλεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στο COSMOTE HISTORY HD.

Μεγάλος πρωταγωνιστής δεν είναι άλλος από τον δημοφιλή ήρωα Καραγκιόζη, ο οποίος μαζί με τον Χατζηαβάτη, τον Μπάρμπα-Γιώργο και το Κολλητήρι θα χαρίσει ξεκαρδιστικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους. Στα 25 μίνι επεισόδια θα απολαύσουμε τον θρυλικό λαϊκό ήρωα να προσποιείται τον πεθαμένο για να γλιτώσει από τους φόρους, να αναλαμβάνει τη θέση του γραμματικού, αλλά και να προσπαθεί να αποτρέψει έναν γάμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦεβρουάριος στην COSMOTE TV με τον 3ο κύκλο του «Έτερος Εγώ» και 14 ακόμη νέες σειρές12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b