MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
19
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ισλανδία: 12 μέρη καθηλωτικής ομορφιάς

Παγετώνες που κόβουν την ανάσα, ενεργά ηφαίστεια, καταρράκτες που ξεπηδούν από καταπράσινα βουνά, απόκοσμες παραλίες με μαύρη άμμο, θερμοπίδακες, φιόρδ και μοναχικά ψαροχώρια. Το ταξίδι στην Ισλανδία είναι γεμάτο με εικόνες και τοπία που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό.

Photo by Nicolas J Leclercq on Unsplash
Photo by Nicolas J Leclercq on Unsplash
Monopoli Team

Με μοναδικής ομορφιάς τοπία, από παγετώνες μέχρι ηφαίστεια και από καταρράκτες μέχρι θερμοπίδακες, η Ισλανδία αποτελεί έναν πολύ ξεχωριστό προορισμό.

Σε αυτή την απομακρυσμένη νησιωτική χώρα της βόρειας Ευρώπης, η φύση έχει κάνει το θαύμα της. Δεν είναι καθόλου εύκολο να διαλέξει κανείς τα πιο όμορφα μέρη της Ισλανδίας. Από άκρη σε άκρη, η χώρα του πάγου και της φωτιάς, είναι γεμάτη με εικόνες που σπάνια βλέπεις σε άλλα ταξίδια.

Δείτε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές τοποθεσίες της Ισλανδίας που θα σας κάνουν να θέλετε να ετοιμάσετε τις βαλίτσες σας αμέσως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠαγκόσμια Ημέρα Πίτσας: Οι καλύτερες πίτσες της πόλης για τους απανταχού pizza lovers12.09.2018

Blue Lagoon
Photo by Frank Denney on Unsplash

Photo by Frank Denney on Unsplash

Μια γαλάζια λίμνη, όνομα και πράγμα! Η ονειρική Blue Lagoon, σε απόσταση 30 λεπτών από το Ρέικιαβικ, είναι από τις πιο διάσημες ιαματικές πηγές στον κόσμο – και σίγουρα οι πιο πολυφωτογραφημένες στο Instagram. Η γαλάζια λίμνη της Ισλανδίας είναι στην ουσία ένα φυσικό γεωθερμικό σπα, με τον μέσο όρο της θερμοκρασίας των νερών να κυμαίνεται μεταξύ 37-39 βαθμών κελσίου. Το απόκοσμο τοπίο κάνει την εμπειρία ακόμη πιο συναρπαστική.

Vatnajökull
Photo by Izabela Kraus on Unsplash

Photo by Izabela Kraus on Unsplash

Το Εθνικό Πάρκο Vatnajökull, το οποίο φιλοξενεί έναν από τους μεγαλύτερους παγετώνες στον κόσμο, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να εξερευνήσετε τις σπηλιές πάγου. Ωστόσο υπάρχουν πολλά για να δείτε στο Vatnajökull, το οποίο καλύπτει μεγάλο τμήμα της ανατολικής πλευράς της Ισλανδίας. Εκεί βρίσκονται δύο ενεργά ηφαίστεια και αρκετοί καταρράκτες που κόβουν την ανάσα, όπως αυτοί των Svartifoss, Dettifoss και Selfoss.

Διαβάστε περισσότερα στο TravelGo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Αυτές είναι οι 10 πιο προβεβλημένες ταινίες στην ιστορία του12.09.2018

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b