MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Madonna: Η βασίλισσα της ποπ κάνει τον viral χορό της “Wednesday” και ενθουσιάζει το TikTok

Και ποιος δεν ξέρει τον χορό της Τζένα Ορτέγκα – ή αλλιώς της τηλεοπτικής Wednesday Addams – που έχει γίνει viral στο TikTok, κάνοντας ξανά διάσημο το τραγούδι “Bloody Mary” της Lady Gaga, 12 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Monopoli Team

Ούτε η απόλυτη βασίλισσα της ποπ κατάφερε να αντισταθεί στον viral χορό της Wednesday Addams από την επιτυχημένη σειρά του Netflix.  Φορώντας ένα μαύρο cargo παντελόνι, κορσέ και κίτρινα γυαλιά ηλίου, η 64χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο κάνει τις κινήσεις της Wednesday στους ρυθμούς του Bloody Mary της Lady Gaga – το οποίο αναβίωσε και έγινε τεράστια επιτυχία το 2022 χάρη στη σειρά – 12 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

@madonna

♬ original sound – heyy

Στη σειρά “Wednesday” του Netflix, βλέπουμε την πρωταγωνίστρια Τζένα Ορτέγκα να χορεύει το τραγούδι Goo Goo Muck των The Cramps σε έναν σχολικό χορό, στο τέταρτο επεισόδιο. Μετά την προβολή του ο χορός της Ορτέγκα κατέληξε να γίνει viral στο TikTok, αλλά όχι με το τραγούδι που παίζει στην ταινία. Αντί για το Goo Goo Muck, τα βίντεο του TikTok συνοδεύει το Bloody Mary της Lady Gaga, με αποτέλεσμα το τραγούδι που κυκλοφόρησε το 2011, να γίνει ξανά επιτυχία παρά το γεγονός ότι δεν ακούστηκε ποτέ στη σειρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLisa Loring: Έφυγε από τη ζωή η “πρώτη” Wednesday Addams12.09.2018

Η ηθοποιός Τζένα Ορτέγκα, πρόσφατα σε συνέντευξή της στο The Tonight Show With Jimmy Fallon, αποκάλυψε ότι της πήρε μόνο δύο ημέρες για να χορογραφήσει τον viral αυτό χορό που όλοι πια ξέρουν και…χορεύουν!

Με πληροφορίες από Daily Mail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑH Jenna Ortega ήταν beauty icon και πριν το «Wednesday»12.09.2018

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b