MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Lisa Loring: Έφυγε από τη ζωή η “πρώτη” Wednesday Addams

Η Lisa Loring, η ηθοποιός που ενσάρκωσε την μικρή Wednesday Addams στη διάσημη σειρά “The Addams Family” έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 64 ετών.

Monopoli Team

Η Lisa Loring, η ηθοποιός που ενσάρκωσε την μικρή Wednesday Addams στη διάσημη σειρά “The Addams Family” από το 1964 μέχρι το 1966, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο από εγκεφαλικό. Ήταν 64 ετών.

Την είδηση έκανε γνωστή μία φίλη της ηθοποιού στο Facebook, που έγραψε ότι “θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας ως Wednesday Addams”, ενώ τα δυσάρεστα νέα επιβεβαίωσε η κόρη της, Vanessa Foumberg. “Έφυγε ειρηνικά με τις δύο της κόρες να της κρατούν το χέρι” έγραψε.

Η Loring υπήρξε ηθοποιός και μοντέλο από τα 3 της χρόνια Η μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, ήρθε όταν ήταν μόλις έξι ετών. Τότε ανέλαβε τον ρόλο της Wednesday Addams, κόρης της οικογένειας Addams στην ομώνυμη σειρά.

Ο χαρακτηριστικός χορός της ως Wednesday, γνωστός ως “The Drew” είχε αφήσει τηλεοπτική ιστορία, με την νέα σειρά του Netflix, Wednesday, να εμπνέεται σε μεγάλο βαθμό για την viral σκηνή της “νέας” Wednesday, Jenna Ortega, η οποία προσέγγισε με τον δικό της τρόπο τον διάσημο χορό.

Ενσαρκώνοντας την Wednesday σε μικρή ηλικία, η Lisa Loring υποδυόταν μία γλυκιά, αλλά μελαγχολική Wednesday, που έκανε συλλογή από ανατριχιαστικά αντικείμενα και κατοικίδια, όπως μία μαύρη αράχνη που είχε ονομάσει Όμηρο, αλλά και ακέφαλες κούκλες.

Μετά το τέλος της σειράς, που κράτησε μόλις δύο σεζόν, η Loring συμμετείχε στην σειρά “The Pruitts of Southampton”. Καθ’ όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του ’80, εμφανίστηκε σε σειρές όπως, “The Girl From U.N.C.L.E.,” “Fantasy Island” και “Barnaby Jones,” ενώ υποδυόταν την Cricket Montgomery στο “As the World Turns” από το 1980 μέχρι το 1983.

Αργότερα, εμφανίστηκε σε ταινίες όπως το “Savage Harbor” και το “Blood Frenzy”, ενώ εργάστηκε ως μακιγιέζ σε ταινίες ενηλίκων, με το όνομα  “Maxine Factor”.

Έκανε συχνές εμφανίσεις σε συνέδρια και εκδηλώσεις θαυμαστών της οικογένειας Addams.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Αυτές είναι οι 10 πιο προβεβλημένες ταινίες στην ιστορία του12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b