MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
23
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Alaia Fall 2023: Ο Pieter Mulier παρουσίασε μια αισθησιακά minimal συλλογή, στο σπίτι του

Και φιλόξενος και ταλαντούχος και σέβεται την κληρονομιά του οίκου. Ναι, ο λόγος για τον Pieter Mulier, creative director του οίκου μόδας Alaïa.

Monopoli Team

«Κάντο όπως ο Azzedine Alaïa» θα μπορούσε να είναι το moto πίσω από την τοποθεσία του τελευταίου show του Pieter Mulier, creative director του οίκου μόδας Alaïa.

Όπως και ο Alaïa, που όταν είχε όρεξη φιλοξενούσε στην Rue de Moussy -μπουτίκ και σπίτι του Alaïa- fashion shows, έτσι και ο Pieter Mulier προσκάλεσε σπίτι του την αφρόκρεμα της μόδας για το Fall 2023 show του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑModa Povera: Η συλλογή του Olivier Saillard με ρούχα της μητέρας του, μάγεψε και συγκίνησε όλο το Παρίσι12.09.2018

Στην Αμβέρσα, σε ένα διαμέρισμα στον 21ο όροφο ενός κτιρίου των ‘70s, ο Pieter Mulier αποφάσισε να υποδεχθεί τους καλεσμένους του ανάμεσα σε κεραμικά, σύγχρονη τέχνη, πολύ τσιμέντο και πολλά βιβλία.

Ο Dries Van Noten, ο Raf Simons, η Martine Sitbon, η Rosie Huntington-Whiteley και ο Vincent Cassel ήταν μερικοί από όσους στριμώχτηκαν στο ρετιρέ του Mulier και του συντρόφου του Matthieu Blazy, creative director του οίκου Bottega Veneta, οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν τις θέσεις τους ανάμεσα στα παγκάκια και τις vintage καρέκλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠοια ρούχα θα είναι η νέα μας «στολή» τον χειμώνα του 2023;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b