MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Moda Povera: Η συλλογή του Olivier Saillard με ρούχα της μητέρας του, μάγεψε και συγκίνησε όλο το Παρίσι

Στο Παρίσι, πέρα από την Couture Week, στον κόσμο της μόδας, γίνονται όμορφα πράγματα και η Moda Povera V Les Vêtements de Renée συλλογή του Olivier Saillard είναι ένα από αυτά.

Monopoli Team

Σε έναν κόσμο όπου η μόδα είναι πραγματικά μια πνευματική διαδικασία, η Moda Povera V Les Vêtements de Renée του Olivier Saillard είναι τόσο εσωτερική και συγκινητική, όσο δεν πάει άλλο.

Η τελευταία δόση από τις συνεχείς σειρές επιδείξεων μόδας με performance art του Saillard, ήταν η σειρά νούμερο πέντε και ήταν αφιερωμένη στη μητέρα του. Η ιδέα για αυτή τη σειρά ήταν να αδειάσει όλη την γκαρνταρόμπα της και να ανακατασκευάσει τα ρούχα της, ρούχα που φοριούνται σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑArmani Privé Spring 2023 Couture: Βενετσιάνικα παλάτια, 77 looks και μια συλλογή που δίχασε12.09.2018

Προφανώς η τοποθεσία του event δημιουργεί μια συγκεκριμένη αίσθηση γύρω από αυτό. Η τοποθεσία λοιπόν ήταν το απόλυτα οβάλ Salon de la Princesse, ένα από τα καλύτερα παραδείγματα μπαρόκ αρχιτεκτονικής και διακόσμησης στο κόσμο, μέσα στο Archives Nationales. Είναι ένα μοναδικό γαλλικό ινστιτούτο, του οποίου τα αρχεία φτάνουν μέχρι και τον 7ο αιώνα.

Όπως και οι άλλες παρουσιάσεις του Saillard και αυτή ήταν απατηλά απλή, με μόνο ένα μοντέλο -την βετεράνο μοντέλο Axelle Doué– το οποίο ήταν ντυμένο με ένα απλό μαύρο καλσόν, ένα μαύρο body και μαύρα ψηλοτάκουνα. Η βάση αυτή επέτρεψε στον Olivier να την ντύσει με 30 looks από την ντουλάπα της μητέρας του, μεταμορφωμένα σε σικάτα και διαχρονικά κομμάτια. Ένας αφηγητής εξηγούσε το look καθώς η Axelle ντυνόταν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑIris van Herpen Spring 2023 Couture: Φόρος τιμής στις γυναίκες του Ιράν12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b