MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

author-image Φωτεινή Νικολίτσα

Σαββατοκύριακο στο σπίτι παρέα με μια καλή ταινία στην τηλεόραση ή και τις online πλατφόρμες. Εμείς σας προτείνουμε τις καλύτερες που μπορείτε να βρείτε.

Τηλεόραση

“Αόρατος Εραστής” του Jerry Zucker: ΣΚΑΪ στις 15:00, Σάββατο 28/01

O Sam δολοφονείται και βρίσκεται πια ανάμεσα στον κόσμο των ζωντανών και των νεκρών. Όταν θα ανακαλύψει πως η ζωή της γυναίκας του βρίσκεται σε κίνδυνο, θα ζητήσει τη βοήθεια ενός μέντιουμ για να επικοινωνήσει μαζί της. Ο Patrick Swayze και η Demi Moore γίνονται ένα από τα ομορφότερα κινηματογραφικά ζευγάρια, ενώ η Whoopi Goldberg αναλαμβάνει το ρόλο του μέντιουμ.

“(500) Μέρες με τη Σάμερ” του Marc Webb: COSMOTE CINEMA 1HD στις 10:10, Σάββατο 28/01

Ο Tom ερωτεύεται τη Summer και περνούν αρκετό καιρό μαζί, μέχρι που εκείνη τον εγκαταλείπει. Ως αθεράπευτα ρομαντικός και σίγουρος πως είναι ο έρωτας της ζωής του, ο Tom θα κάνει μια αναδρομή στη σχέση τους για να δει τί πήγε στραβά κι έπειτα θα προσπαθήσει να την κερδίσει πίσω. Μπορεί να έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από όταν έκανε πρεμιέρα η συγκεκριμένη ταινία αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ φρέσκια πρόταση. Υπάρχουν άλλωστε τόσες χαρακτηριστικές σκηνές που έχουν περάσει στην pop κουλτούρα όπως η σκηνή στο ασανσέρ ή στο πάρτι της Summer με τα expectations vs reality πλάνα…

“Θα Χυθεί Αίμα” του Paul Thomas Anderson: ΣKAΪστις 00:30, Σάββατο 28/01

Ο Daniel Plainview ξεκινά από τα χαμηλά για να φτάσει ψηλά και να πλουτίσει αγοράζοντας γη με πετρελαιοπηγές. Η ανάγκη του να γίνει ο πιο ισχυρός στον τομέα του, τον εξωθεί στα άκρα και σε συμπεριφορές που τον βρίσκουν εκτός ελέγχου ακόμη κι απέναντι στον γιο του. Ο Daniel Day-Lewis κέρδισε το δεύτερο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου της καριέρας του με αυτόν τον ρόλο, ενώ η ταινία έλαβε και το Όσκαρ Καλύτερης Φωτογραφίας με ακόμη 6 υποψηφιότητες στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUntold Film Festival: Μια νέα γιορτή του ελληνικού σινεμά καταφθάνει στον Κινηματογράφο Τριανόν12.09.2018

“District 9: Απαγορευμένη Περιοχή” του Neill Blomkamp: MEGA στις 01:50, Κυριακή 29/01

Εξωγήινοι έχουν καταφθάσει στη γη αλλά δεν σκοπεύουν να βλάψουν κανέναν. Τους έχει δοθεί ένας χώρος για να ζουν, η απαγορευμένη District 9, η οποία όμως είναι σε άθλιες συνθήκες διαβίωσης. Όταν ένας υπάλληλος της κυβέρνησης έρθει κοντά τους και έχει πρόσβαση στην βιοτεχνολογία τους, τα πράγματα πρόκειται να ενταθούν. Ο Peter Jackson ανέλαβε την παραγωγή της ταινίες, μιας διαφορετικής ιστορίας για εξωγήινη εισβολή στον πλανήτη μας.

“Κόντρα σε Όλα” του James Mangold: Alpha στις 02:00, Κυριακή 29/01

Ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Carroll Shelby και ο τρομερός οδηγός Ken Miles ενώνουν τις δυνάμεις τους για να κατασκευάσουν ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο για την εταιρεία Ford Motor, το οποίο, κόντρα σε κάθε προγνωστικό, θα είναι ικανό να ανταγωνιστεί τα αντίστοιχα αυτοκίνητα του Ferrari στον 24ωρο αγώνα του Le Mans στη Γαλλία το 1966. Matt Damon και Christian Bale συμπρωταγωνιστούν σε αυτήν την ταινία βασισμένη σε αληθινή ιστορία, η οποία κέρδισε 2 Όσκαρ!

“Flashdance” του Adrian Lyne: ΣΚΑΪ στις 02:30, Κυριακή 29/01

Η 18χρονη Alex τα πρωινά δουλεύει ως οξυγονοκολλήτρια σε ένα εργοστάσιο και τα βράδια ως αισθησιακή χορεύτρια. Στην πραγματικότητα, ο χορός είναι το πάθος της και το όνειρό της είναι να σπουδάσει μπαλέτο στην τοπική ακαδημία, ένα όνειρο που φοβάται να το τολμήσει. Το αφεντικό της στην πρωινή δουλειά θα γίνει σύντροφός της και θα προσπαθήσει να τη βοηθήσει. Πρόκειται για μια ταινία για τα όνειρα και τους στόχους που μοιάζουν αδύνατα αλλά αρκεί να βρει κανείς το κουράγιο να τα ακολουθήσει. Η Jennifer Beals μαγεύει σε αυτόν τον ρόλο και ειδικά στην σκηνή που χορεύει το “What A Feeling”, το οποίο κέρδισε και το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού, ενώ υποψηφιότητα είχε και το άλλο τραγούδι της ταινίας, το “Maniac”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΆνταμ ΜακΚέι: Ο σκηνοθέτης της ταινίας «Don’t Look Up» βγάζει σε δημοπρασία έναν ρόλο στην επόμενη ταινία του12.09.2018

Online πλατφόρμες

“Blonde” του Andrew Dominik: Netflix

Η ιστορία της Marilyn Monroe βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Joyce Carol Oates, ένας συνδυασμός πραγματικών πληροφοριών και μυθοπλασίας. Πολλά ακούστηκαν για αυτή την ταινία, άλλοι την λάτρεψαν κι άλλοι την σιχάθηκαν. Ωστόσο, μετά την ανακοίνωση των φετινών υποψηφιοτήτων των Όσκαρ, η πρωταγωνίστρια Ana de Armas έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Α’ Γυναικείο Ρόλο και μπορεί να θέλετε να ανακαλύψετε μόνοι σας το γιατί!

“Scary Stories to Tell in the Dark” του André Øvredal: ERTFLIX έως 28/02

Την βραδιά του Halloween του 1968 μια παρέα εφήβων μπαίνει στο στοιχειωμένο σπίτι της πόλης όπου ανακαλύπτουν το μυστηριώδες ημερολόγιο μιας κοπέλας. Σύντομα θα ανακαλύψουν πως μέσα σε αυτό γράφεται το τέλος του καθενός και είναι ανίσχυροι να το εμποδίσουν. Τρομακτικό όπως προδίδει και ο τίτλος του, φέρει την υπογραφή του Guillermo del Toro σε σενάριο και παραγωγή και βασίζεται στην ομώνυμη παιδική σειρά βιβλίων του Alvin Schwartz.

“The Wrestler” του Darren Aronofsky: Cinobo

Ένας παλαιστής με ένδοξη καριέρα στο παρελθόν, βρίσκεται σε μια ηλικία που το σώμα του πια δεν του επιτρέπει να αγωνίζεται. Όμως βρίσκει πιο δύσκολη την επιβίωση έξω από το ρινγκ, έναν δρόμο που μάλλον θα πρέπει να ακολουθήσει, αφήνοντας πίσω του την παλιά ζωή. Ο Darren Aronofsky -για τον οποίο όλοι μιλάνε φέτος μετά την ταινία του “The Whale”- φτιάχνει ένα ανθρώπινο ψυχογράφημα και διαλέγει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τον Mickey Rourke, ο οποίος με αυτήν την ερμηνεία έκανε μια ένδοξη επιστροφή και κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα και μια υποψηφιότητα για Όσκαρ! Η ταινία έλαβε ακόμη μια υποψηφιότητα για Όσκαρ ενώ κέρδισε τον Χρυσό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b