MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
20
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Το νέο Brow Stamp της Mon Rêve χαρίζει τέλεια σχηματισμένα φρύδια

Δεν έχεις τον χρόνο που θα ήθελες για να δημιουργήσεις τέλεια σχηματισμένα και συμμετρικά φρύδια; Μείωσε σημαντικά την διάρκεια της ρουτίνας του μακιγιάζ των φρυδιών σου με το νέο Brow Stamp της Mon Rêve.

Monopoli Team

Απόκτησε άψογα φρύδια στη στιγμή, σχηματίζοντάς τα και γεμίζοντάς τα, εύκολα και γρήγορα, χωρίς κόπο!

Με το Brow Stamp μπορείς να σχεδιάσεις το σχήμα φρυδιών που σου ταιριάζει ή να ενισχύσεις το δικό σου φυσικό σχήμα. Ένα super kit φρυδιών εύκολο στη χρήση και απλό στην εφαρμογή, καθώς περιλαμβάνει μια πούδρα σε μορφή stamp και 8 stencils τα οποία θα σου λύσουν τα χέρια, από την πρώτη κιόλας χρήση!

Επίλεξε μία από τις 4 διαθέσιμες αποχρώσεις και διάλεξε ποια από τα 8 stencils ταιριάζει στο δικό σου σχήμα! Τοποθέτησε το stencil πάνω από τα φρύδια σου και γέμισε το κενό με το Brow Stamp χρησιμοποιώντας «ταμποναριστές» κινήσεις. Κι όμως, είναι τόσο εύκολο να έχεις πλέον ομοιόμορφα φρύδια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLES PETITS: Η Mon Rêve συστήνει το απόλυτο σετ πινέλων για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεστε12.09.2018

Το Brow Stamp έχει ανάλαφρη σύνθεση που είναι ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα και δεν μουτζουρώνει, εξασφαλίζοντας ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Το ιδανικό “εργαλείο” για το μακιγιάζ των φρυδιών κάθε γυναίκας αφού με 8 επιλογές θα «σχεδιάζεις» το ιδανικό σχήμα για εσένα δημιουργώντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, πάρα πολύ γρήγορα και με απόλυτη ακρίβεια.

Τώρα, μπορείς να έχεις το τέλειο σχήμα φρυδιών πάντα και παντού μαζί σου!

Fab brows in zero time!

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b