MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΟΜΟΡΦΙΑ

LES PETITS: Η Mon Rêve συστήνει το απόλυτο σετ πινέλων για ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ όπου κι αν βρίσκεστε

Η Mon Rêve δημιουργεί το απόλυτο σετ πινέλων μακιγιάζ το LES PETITS, 8 pcs brush set, που όπως υποδηλώνει και το όνομά του, έχει το κατάλληλο petit μέγεθος για να μην αποχωριζόμαστε ποτέ τα αγαπημένα μας πινέλα.

Monopoli Team

Το πιο σημαντικό βήμα στη ρουτίνα μακιγιάζ μιας γυναίκας είναι η χρήση των σωστών εργαλείων που θα τη βοηθήσουν να δημιουργήσει ένα άψογο αποτέλεσμα. Η Mon Rêve δημιουργεί το απόλυτο σετ πινέλων μακιγιάζ το LES PETITS, 8 pcs brush set, που όπως υποδηλώνει και το όνομά του, έχει το κατάλληλο petit μέγεθος για να μην αποχωριζόμαστε ποτέ τα αγαπημένα μας πινέλα, όπου και αν βρισκόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPillow Fight: Η νέα παλέτα της Mon Rêve με τις παιχνιδιάρικες αποχρώσεις σκιών είναι η φθινοπωρινή μας ανακάλυψη12.09.2018

Για εσάς που θέλετε την ελευθερία να μπορείτε να δημιουργήσετε κάτω από όλες τις συνθήκες, από το πιο απλό μέχρι το πιο εντυπωσιακό makeup look, αυτό το σετ 8 πινέλων είναι ιδανικό.

Δεν προλαβαίνετε να γυρίσετε σπίτι μετά τη δουλειά και σας κάλεσαν για after-work drinks; Θέλετε να βαφτείτε γρήγορα στο αυτοκίνητο γιατί δεν προλάβατε στο σπίτι; Ταξιδεύετε συχνά και τα makeup necessities πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα σας;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVortex Mascara: Εκθαμβωτικές βλεφαρίδες για βλέμμα που μαγνητίζει12.09.2018

Το LES PETITS 8 PCS BRUSH SET FACE & EYES, μόλις το ανακαλύψετε δεν θα το αποχωριστείτε ποτέ! Μέσα σε ένα κομψό, super πρακτικό και πάνω από όλα travel-friendly makeup pouch θα βρείτε 8 vegan πινέλα με υψηλής ποιότητας συνθετική τρίχα, σε petit έκδοση για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα μακιγιάζ, πάντα και παντού!

Περισσότερα από Εταιρικές Δράσεις
VIMA_WEB3b