MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Monopoli Team

ΘΕΑΤΡΟ

1. Η Φαλακρή Τραγουδίστρια, του Ευγένιου Ιονέσκο από την ομάδα ΘΕΑΜΑ στο θέατρο Ίσον

Η επαγγελματική συμπεριληπτική (ανάπηρων και μη ανάπηρων ατόμων) θεατρική ομάδα ΘΕΑΜΑ παρουσιάζει το θεατρικό έργο «Η Φαλακρή Τραγουδίστρια» του Ε. Ιονέσκο σε σκηνοθεσία Σοφίας Σταυρακάκη με διερμηνεία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα (ΕΝΓ) για Κ(κ)ωφά και βαρήκοα άτομα στο θέατρο ΊΣΟΝ, υπό την αιγίδα και την οικονομική υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Πρωταγωνιστούν: Σοφία Σταυρακάκη, Όλγα Νικολαΐδου, Πάνος Ζουρνατζίδης, Βασίλης Οικονόμου, Έλη Δρίβα και Ανδρέας Αντωνιάδης.
Παρασκευή 13/1, 21:30 (Κάθε Παρασκευή & Σάββατο 21:30, Κυριακή 20:30)
15€, Μειωμένο (Φοιτητές, Ατέλειες, Ανάπηροι, Συνοδοί Αναπήρων, Άνεργοι): 10€
Θέατρο Ίσον, Μελενίκου 33, Βοτανικός

2. Πόσο πολύ φοβάμαι ότι θα φύγεις. Ένα παιχνίδι Ρόλων, σε σκηνοθεσία Βάσιας Βελτσίστα στο ΝτόΜ

Η Βάσια Βελτσίστα σκηνοθετεί την παράσταση «Πόσο πολύ φοβάμαι ότι θα φύγεις. Ένα παιχνίδι Ρόλων», η οποία ανεβαίνει στο ΝτόΜ. Πρόκειται για μία σύνθεση ερωτικών σκηνών από τη σύγχρονη και την κλασική ρωσική δραματουργία από διαφορετικά έργα διασκευές του Α.Π. Τσέχωφ, του Ι. Βιριπάγιεφ, και του Φ.Μ. Ντοστογιέφσκι. Μια παράσταση-σπουδή για τη συνθήκη της δέσμευσης. Επί σκηνής παίζουν και αλλάζουν ρόλους, η ηθοποιός Αθανασία Αγοράκη και ο ηθοποιός Ηλίας Κούτλας.
Παρασκευή 13/1, 21:00 (Kάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00)
12€
ΝτόΜ, Βαλτετσίου 50-52, Εξάρχεια, Αθήνα\

ΜΟΥΣΙΚΗ

3. Kirk Lightsey Quintet feat P. Zauner & St. Belmondo στο Half Note

Ο καταξιωμένος πιανίστας της jazz επιστρέφει στο Half Note μ’ ένα σπουδαίο κουϊντέτο που περιλαμβάνει έναν από τους σπουδαιότερους τρομπετίστες της Ευρώπης, τον μοναδικό Stephane Belmondo, αλλά και τον τρομπονίστα Paul Zauner.
Παρασκευή 13/1, 22:30 (Και Σάββατο 14/1: 22:30, Κυριακή 15/1: 21:30 και Δευτέρα 16/1: 21:30)
20-30€
Half Note Jazz Club, Τριβωνιανού 17, Αθήνα

4. Μήτσος Πουλικάκος και οι “Γεια σου Τάκη” στο Κύτταρο

Ο Μήτσος Πουλικάκος και οι “Γειά σου Τάκη” έρχονται για μια εμφάνιση στο Κύτταρο Live Club. Special guests: Γιάννης Αγγελάκας, Σπυριδούλα, Alex K. (Last Drive), Τάνια Τσανακλίδου και Μανώλης Μητσιάς.
Παρασκευή 13/1, 21:30
10€
Κύτταρο Live Club, Ηπείρου 48 & Αχαρνών, Αθήνα

5. Witchberries “Μικρά ξόρκια για δυο φωνές” στο Red Jasper Theater

Σήμερα, Παρασκευή και 13 είναι η κατάλληλη ημερομηνία για να τραγουδήσουν οι Witchberries στο ατμοσφαιρικό Red Jasper Cabaret Theatre…τα μικρά μαγικά τους ξόρκια! Η μουσική αυτή παράσταση είναι ένα σαγηνευτικό ψηφιδωτό γνωστών και άγνωστων τραγουδιών του κόσμου που μιλούν για το ξόρκι ως τελετουργία, τιμωρία ή λύτρωση. Οι Witchberries συναντούν τους Poe, Wordsworth και Shakespeare, τραγουδούν τις δικές τους συνθέσεις, ερμηνεύουν τραγούδια-σταθμούς και μιλούν για μύθους και θρύλους που ψιθυρίζονται στα σκοτεινά σοκάκια του πλανήτη. Φλερτάρουν με τις έννοιες του μίσους, του έρωτα και του θανάτου. Ξετρυπώνουν μυστικούς στίχους που τους κρύβουν καλά μέσα σε πλήκτρα και κρουστά για να τους τραγουδήσουν με καμάρι σε όσους κι εκείνοι αγαπούν τα μαγικά, μυθικά, ζουμερά μικρά ξόρκια.
Παρασκευή 13/1, 21:30
10€
Red Jasper theater, Κεφαλληνίας 18, Αθήνα

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b