MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Twitter: Στοιχεία 235 εκατ. λογαριασμών στα χέρια hackers σε μία από τις πιο σοβαρές διαρροές της πλατφόρμας

Σύμφωνα με άρθρο της Washington Post, τα στοιχεία πάνω από 235 εκατομμύρια χρήστες με λογαριασμό στην υπηρεσία έπεσαν στα χέρια hackers.

Photo by Alexander Shatov on Unsplash
Monopoli Team

Μπροστά σε ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα έρχεται το Twitter, αφού σύμφωνα με άρθρο της Washington Post, τα στοιχεία πάνω από 235 εκατομμύρια χρήστες με λογαριασμό στην υπηρεσία έπεσαν στα χέρια hackers. Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά, αυτά που έχουν διαρρεύσει είναι οι λογαριασμοί ηλεκτρονικής αλληλογραφίας που αν και από μόνοι τους δεν αποτελούν κίνδυνο σε τρίτα χέρια, μπορούν να βάλουν σε διαδικασία hackers να αποσπάσουν πολλά ακόμη.

Ακόμη, πολλοί φόβοι υπάρχουν σχετικά με το πως θα εκτεθούν (ή θα απειληθούν γι’ αυτό) χρήστες που χρησιμοποιούν ανώνυμους λογαριασμούς και ειδικά ακτιβιστές σε χώρες που δεν τους επιτρέπουν να εκφραστούν αν δεν είναι κρυμμένοι. Όπως φαίνεται, τα δεδομένα των χρηστών διέρρευσαν στα τέλη του 2021 και το Twitter σημείωσε στις αρχές του 2022 ότι έκλεισε τα όποια κενά ασφαλείας.

Η ιστοσελίδα “Have I Been Pwned” που ειδικεύεται στο να εντοπίζει υπηρεσίες που έχουν υποστεί επιθέσεις hackers και να καταγράφει τα mails και τα στοιχεία χρηστών που έχουν διαρρεύσει, πρόσθεσε περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την επίθεση και μπορείτε πλέον να την επισκεφθείτε για να δείτε αν το mail σας έχει φτάσει στα χέρια hackers.

Διαβάστε περισσότερα στο Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLG Signature OLED M3: Νέα 97άρα τηλεόραση καθαρίζει ακόμα και το σαλόνι από τα καλώδια12.09.2018

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b