MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Tom Hanks: Τον κατηγόρησαν για νεποτισμό και εκείνος ξεκαθάρισε για πρώτη φορά τη θέση του

Ο γιoς του υποδύεται τον ίδιο σε μικρότερη ηλικία στην νέα του ταινία με τίτλο «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο» και οι αντιδράσεις ήταν πολλές για αυτή την επιλογή αφού τον κατηγόρησαν για νεποτισμό.

Monopoli Team

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει μια μεγάλη συζήτηση γύρω από τον νεποτισμό και τα “nepo babies”. Πολλά ξένα επισήμαιναν ότι είναι αρκετές οι περιπτώσεις που παιδιά διασήμων σταρς έχουν προνομιακή θέση σε σχέση με άλλους συναδέλφους τους. Τι σημαίνει αυτό; Μπορούν πιο εύκολα να πάρουν ένα ρόλο, έχουν πιο πολλές ευκαιρίες να περάσουν από διάφορες οντισιόν και ο κύκλος γνωριμιών που έχουν κάνει οι διάσημοι γονείς της σίγουρα είναι πολύ βοηθητικός για τα επαγγελματικά τους σχέδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο12.09.2018

Πολλοί διάσημοι πήραν θέση για το ζήτημα και αναμεσά τους και ο Tom Hanks, ο οποίος κάνει το δικό του σχόλιο, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Ένας άνθρωπος που τον έλεγαν Όττο» και την επιλογή του γιου του να παίξει στην ταινία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜάικλ Τζ. Φοξ: Τιμητικό Όσκαρ στα Governors Awards για την προσφορά του στην έρευνα κατά του Πάρκινσον12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b