MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Ζαγοροχώρια: Οι 7 καλύτερες στάσεις για φαγητό

Στα Ζαγοροχώρια, πέρα από θέα που κόβει την ανάσα, οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν και 7 μέρη που ξέρουν να σερβίρουν το καλύτερο φαγητό.

Monopoli Team

Από τους πιο αγαπημένους ορεινούς προορισμούς της Ελλάδας, τα Ζαγοροχώρια έχουν να προσφέρουν στον ταξιδιώτη κάτι ξεχωριστό κάθε εποχή. Κάθε φορά που επιστρέφεις στον «τόπο πίσω από το βουνό», όλα είναι εκεί και σε περιμένουν: τα χωριά με την καλοδιατηρημένη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, τα μοναδικά τοπία, η ζεστή φιλοξενία, τα εστιατόρια και οι ταβέρνες που τιμούν την ντόπια κουζίνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦινλανδία: Οι 3 λόγοι που έχει τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους στον κόσμο12.09.2018

Οι παραδοσιακές ηπειρώτικες πίτες που θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε παντού στην περιοχή είναι γευστικά αριστουργήματα. Θα τις απολαύσετε μαζί με εξαιρετικής νοστιμιάς ντόπια κρέατα, αχνιστές σούπες και άλλα πιάτα γνήσιας ηπειρώτικης κουζίνας.

Salvia

Πήρε το όνομα του από τη σάλβια (φασκομηλιά) και εδώ τα τοπικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους όλες τις εποχές. Λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας, ολόφρεσκα άγρια χόρτα, ντόπια τυριά, εκλεκτά κρέατα από ζώα ελευθέρας βοσκής, αλλά και εξαιρετικές πέστροφες από τα ποτάμια της περιοχής, συνδυάζονται σε συνταγές με γνώση και μεράκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΒελιγράδι: Η προσιτή και γεμάτη εκπλήξεις πρωτεύουσα της Σερβίας12.09.2018

Ανακαλύψτε περισσότερα στο travelgo.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b