MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Άντονι Χόπκινς: Γιόρτασε 47 χρόνια νηφαλιότητας με ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στο Instagram

Ο Άντονι Χόπκινς έκλεισε 47 χρόνια χωρίς αλκοόλ και το γιόρτασε στο Instagram με ένα μήνυμα υποστήριξης προς τους νέους ανθρώπους που εκφοβίζονται και όλους εκείνους που παλεύουν με τον εθισμό.

Άντονι Χόπκινς: Γιόρτασε 47 χρόνια νηφάλιος με ένα ενθαρρυντικό μήνυμα στο Instagram
Monopoli Team

Ο Άντονι Χόπκινς γιόρτασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 47 χρόνια νηφαλιότητας κοινοποιώντας ένα ενθαρρυντικό μήνυμα για όλους εκείνους που παλεύουν με τον αλκοολισμό.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός υπογράμμισε πως δεν προσπαθεί «βαρύνει» την ατμόσφαιρα, αλλά θέλει να βοηθήσει όσους έρχονται αντιμέτωποι με τον εθισμό, όπως ο ίδιος μερικές δεκαετίες πριν.

«Είμαι ένας αλκοολικός σε ανάρρωση, και σε εσάς εκεί έξω, γνωρίζω πως υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται αυτές τις μέρες και τις εποχές της ακύρωσης, του μίσους και του μη συμβιβασμού», δηλώνει ο Χόπκινς. «Στα παιδιά που σας εκφοβίζουν, σας λέω το εξής: Να είστε καλοί με τον εαυτό σας. Να είστε ευγενικοί. Μείνετε μακριά από τον κύκλο τοξικότητας ανθρώπων που προσβάλλουν. Ζήστε τη ζωή σας. Να είστε περήφανοι για τη ζωή σας». 

Το πρόβλημα που αντιμετώπισε ο ίδιος

Έπειτα συνέχισε εξηγώντας πως πριν 47 χρόνια βρισκόταν σε «απελπιστική κατάσταση» και μάλλον δεν του έμενε πολύς χρόνος ζωής, ώσπου μια μέρα στάθηκε τυχερός και συνειδητοποίησε πως κάτι πήγαινε λάθος.

«Δεν είχα συνειδητοποιήσει πως πρόκειται για ενός είδους πάθησης, διανοητική, φυσική, συναισθηματική που ονομάζεται αλκοολισμός ή εθισμός», είπε. «Δεν είμαι ειδικός στον εθισμό. Δεν είμαι ειδικός σε τίποτα. Δεν γνωρίζω τίποτα, εκτός του ότι βρήκα μια ζωή όπου κανένας δεν με εκφοβίζει». 

Ο Χόπκινς απευθύνθηκε ειδικά στα παιδιά που εκφοβίζονται και ταπεινώνονται από τους άλλους: «Μην τους ακούτε». Επιπλέον, ενθάρρυνε όσους παλεύουν με τον εθισμό- ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα- να μιλήσουν σε κάποιον, είτε έναν σύμβουλο ή, για εκείνους που το χρειάζονται, ένα πρόγραμμα 12 βημάτων.

«Υπάρχουν προγράμματα 12 βημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε ο διάσημος ηθοποιός. «Σε κάθε πόλη, κάθε μικρή πόλη, κάθε κοινότητα, προγράμματα 12 βημάτων που μπορούν να σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τι έχετε. Δεν κοστίζει, αλλά θα σας ανταμείψει με μια καινούρια ζωή».

Ολοκληρώνοντας, ομολόγησε πως ο ίδιος είναι «αμαρτωλός» όπως όλος ο κόσμος, ωστόσο, η νηφαλιότητα τον βοήθησε να έχει τη ζωή που απολαμβάνει σήμερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο12.09.2018

«Έτσι, όπου και αν είστε, ζητήστε βοήθεια. Μην ντρέπεστε. Να είστε περήφανοι για τον εαυτό σας- ό,τι και να κάνετε μην αφήσετε τους άλλους να σας ταπεινώνουν», προσθέτοντας: «Τιμήστε τον εαυτό σας όπως εγώ τον δικό μου, αν και δεν γνωρίζω τίποτα».

Πηγή: The Hollywood Reporter

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b