MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Τζέρεμι Ρένερ: Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ο «Hawkeye» μετά από ατύχημα

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ, γνωστός ως Clint Barton / Hawkeye από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, βρίσκεται σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση μετά από ατύχημα που υπέστη εξαιτίας των σοβαρών καιρικών συνθηκών στις ΗΠΑ.

Monopoli Team

«Επιβεβαιώνουμε πως ο Τζέρεμι βρίσκεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση ύστερα από τον τραυματισμό που υπέστη εξαιτίας ατυχήματος που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες, ενόσω καθάριζε χιόνι νωρίτερα σήμερα», επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Αμερικανού ηθοποιού Τζέρεμι Ρένερ στο Variety, «Η οικογένεια του βρίσκεται στο πλευρό του και ο ίδιος λαμβάνει την καλύτερη φροντίδα».

Αν και η τοποθεσία του ατυχήματος δεν επιβεβαιώθηκε, ο Ρένερ, εδώ και αρκετά χρόνια, είναι ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην κομητεία Washoe της Βορείου Νεβάδας, μια περιοχή που «γνώρισε» ισχυρές χιονοπτώσεις κατά τη διάρκεια της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

O Τζέρεμι Ρένερ είναι γνωστός για τη συμμετοχή του σε διάφορα κινηματογραφικά και τηλεοπτικά πρότζεκτ της Marvel ως Clint Barton / Hawkeye, με την αρχή να γίνεται το 2011 στην ταινία «Thor». Μάλιστα, το 2021 έκανε πρεμιέρα μία τηλεοπτική σειρά αφιερωμένη στον ήρωα που υποδύεται, στο Disney Plus.

Έχει, επίσης, εμφανιστεί σε πολυάριθμες διακεκριμένες και εμπορικά επιτυχημένες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων δύο του franchise «Επικίνδυνη Αποστολή», την «Άφιξη» του Ντένις Βιλενέβ, τον «Οδηγό Διαπλοκής» του Ντέιβιντ Ο. Ράσελ και τη μετα-αποκαλυπτική ταινία τρόμου «28 εβδομάδες μετά».

Στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει κερδίσει δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ, Β’ Ανδρικού Ρόλου για την ταινία «The Town» του Μπεν Άφλεκ και Α΄Ανδρικού Ρόλου για το «The Hurt Locker» της Κάθριν Μπίγκελοου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: 10 σειρές και ταινίες που θα δούμε τον Ιανουάριο12.09.2018

Αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό θρίλερ του Taylor Sheridan «Mayor of Kingstown», το οποίο επιστρέφει με δεύτερη σεζόν τον Ιανουάριο.

Πηγή: Variety

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b