MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
22
ΙΟΥΝΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Δήμος Αθηναίων: Υποδοχή της νέας χρονιάς στην πλατεία Συντάγματος

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή

Με ένα εντυπωσιακό show πυροτεχνημάτων και μια συνυαλία του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή, η Αθήνα υποδέχθηκε το 2023 στρο Σύνταγμα.

Monopoli Team

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google

Με ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα γεμάτο λάμψη, φως και μουσική, ο Δήμος Αθηναίων υποδέχθηκε το 2023! Το εντυπωσιακό σκηνικό στήθηκε στην “καρδιά” της πόλης, στην πλατεία Συντάγματος, που -ύστερα από τρία χρόνια- έγινε και πάλι το επίκεντρο της γιορτής.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, Αθηναίες, Αθηναίοι, αλλά και επισκέπτες της πόλης βρέθηκαν στην κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας για να υποδεχθούν το νέο έτος μέσα σε ένα υπέροχο γιορτινό κλίμα.

Τα μεσάνυχτα, ο αττικός ουρανός γέμισε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα και όλοι μαζί υπό τους ήχους του τραγουδιού «Πάει ο παλιός ο χρόνος» ευχήθηκαν το 2023, που μόλις ξεκίνησε, να χαρίσει σε όλον τον κόσμο υγεία, ειρήνη, αγάπη, χαρούμενες στιγμές και ζεστασιά σε κάθε σπίτι!

Πρωταγωνιστές πάνω στη σκηνή της πλατείας Συντάγματος ήταν ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής, οι οποίοι μαζί με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, αλλά και με όλο τον κόσμο που ήταν εκεί, έκαναν την αντίστροφη μέτρηση για να υποδεχθούν τον νέο χρόνο με τις θερμότερες ευχές!

«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα νέο έτος γεμάτο χαμόγελα, σαν αυτά που βλέπω απόψε μπροστά μου! Ανταμώνουμε ξανά στην πλατεία Συντάγματος όλοι μαζί, μια μεγάλη αγκαλιά. Μπορεί οι καιροί να μάς δοκιμάζουν, αλλά η Αθήνα ξέρει καλά να βάζει τρικλοποδιές στις αναποδιές. Η πόλη μας επιστρέφει σαν μητρόπολη του κόσμου. Όλοι μαζί φτιάχνουμε μια Αθήνα που τιμά την ιστορία της, αλλά και αγαπά τον σύγχρονο εαυτό της. Ελπίζω να είστε έτοιμες και έτοιμοι για μια χρονιά που θα μάς εκπλήξει ευχάριστα. Με υγεία, πάνω από όλα, και δύναμη. Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά!», ανέφερε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο κ. Μπακογιάννης.

Οικοδεσπότες της λαμπερής νύχτας ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά οι οποίοι πρώτα καλωσόρισαν τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων με όμορφες εορταστικές μελωδίες και στη συνέχεια τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή, που με την 10μελή ορχήστρα τους και την πιο θετική τους διάθεση, “ταξίδεψαν” το κοινό σε ένα μαγευτικό μουσικό πρόγραμμα. Η παρουσίαση πάνω στη σκηνή είχε πολύ χιούμορ, ρυθμό, αλλά και τις πιο αγαπημένες μελωδίες από ταινίες και μιούζικαλ!

Ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ

Όπως κάθε χρόνο, η υποδοχή του νέου έτους, μεταδόθηκε ζωντανά από την ΕΡΤ και την ERT World, ώστε ο παλμός της πρωτεύουσας και οι ευχές για “καλή χρονιά” να φτάσουν σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η βραδιά συνεχίστηκε με μια ξέφρενη γιορτή με πολύ χορό που στήθηκε στην πλατεία Συντάγματος, από την high energy cover band των Bejeezus.

Ακολούθησε ένα New Years Eve party, μέχρι το πρωί, στη Βαρβάκειο, την πιο εμβληματική αγορά της πόλης, με τη συμμετοχή των σημαντικότερων DJs της ελληνικής ηλεκτρονικής σκηνής.

*Oι οικοδεσπότες της βραδιάς, το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο παρουσιαστών, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων αφιλοκερδώς.

Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης

Προσθήκη του monopoli.gr στην Google
Προσθήκη του monopoli.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Περισσότερα από Στην Πόλη
Σχετικά Θέματα
Εκδηλώσεις
Από τον Jean-Michel Jarre μέχρι τη Lykke Li - και άλλοι 3 λόγοι να βγεις απόψε στην Αθήνα
Εκδηλώσεις
Free City: 10+ δωρεάν εκδηλώσεις για διασκέδαση αυτή την εβδομάδα
Εκδηλώσεις
Αναβάλλεται το Φεστιβάλ Ολυμπίων στο Ζάππειο
Εκδηλώσεις
Aπό τη «Μήδεια» του Κερουμπίνι έως τους Kneecap: 10 λόγοι να βγεις από το σπίτι αυτό το Σ/Κ
Εκδηλώσεις
Σαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 10 δωρεάν εκδηλώσεις για τις 20-21 Ιουνίου
Εταιρικές Δράσεις
Release Athens 2026: Η Protergia δίνει ξανά ενέργεια στο μεγάλο φεστιβάλ του καλοκαιριού
Εκδηλώσεις
Το SNF Nostos επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ: Τι φέρνει η φετινή, επετειακή διοργάνωση
Εκδηλώσεις
Από τη μουσική σύμπραξη Πλάτωνος και Φαραντούρη έως τη νοσταλγική Ελλάδα του Αλέκου Σακελλάριου – Όσα θα κάνουμε σήμερα
Εκδηλώσεις
Από το Ηρώδειο μέχρι το Παγκράτι: Η Αθήνα γιορτάζει (δωρεάν) την Ημέρα της Μουσικής
Εκδηλώσεις
Το Αρχαίο Στάδιο Επιδαύρου «ανοίγει» τα μεσάνυχτα με δύο ξεχωριστές παραστάσεις
Έξοδος
Η Λίμνη Βουλιαγμένη ξανασυστήνεται
Εκδηλώσεις
Η Γιορτή Μουσικής επιστρέφει στην πλατεία Βαρνάβα