MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
29
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Lufthansa Technik: Το νέο Business Jet ACJ320neo έχει VIP εσωτερικό που είναι τόσο έξυπνο όσο ένα smartphone

Η εταιρεία διευκρίνισε ότι η τεχνολογία που διαθέτει είναι παρόμοια με εκείνη ενός έξυπνου σπιτιού, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να απολαμβάνουν το προσωπικό τους περιεχόμενο σε μια σειρά ανασυρόμενες οθόνες.

Monopoli Team

Το VIP εσωτερικό ενός νέου Business Jet ACJ320neo της Lufthansa Technik ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα καθώς το αεροπλάνο θα μετακομίσει σε ένα κέντρο ολοκλήρωσης το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με την εταιρεία, το αεροσκάφος θα είναι έτοιμο το δεύτερο τρίμηνο του 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο πιο ακριβό πάρτι της Πρωτοχρονιάς γίνεται στο Ντουμπάι και η τιμή του είναι απλησίαστη12.09.2018

«Με το ευέλικτο εσωτερικό του και ένα κορυφαίο σύστημα ψυχαγωγίας, αυτό το αεροσκάφος θα θέσει εντελώς νέα πρότυπα στις καμπίνες VIP», δήλωσε ο Michael von Puttkamer, αντιπρόεδρος των Ειδικών Υπηρεσιών Αεροσκαφών της Lufthansa Technik στο Businessjetinteriorsinternational.com.

Το ACJ320neo θα προορίζεται τόσο για ιδιωτικά ταξίδια όσο και για ναυλώσεις, και θα διαθέτει σύστημα δορυφορικών επικοινωνιών τελευταίας γενιάς για βελτιωμένη συνδεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς να γίνετε δισεκατομμυριούχος: Οι 4 συμβουλές του Μαρκ Κιούμπαν12.09.2018

Η εταιρεία διευκρίνισε ότι η τεχνολογία που διαθέτει είναι παρόμοια με εκείνη ενός έξυπνου σπιτιού, ώστε οι επιβάτες να μπορούν να απολαμβάνουν το προσωπικό τους περιεχόμενο σε μια σειρά ανασυρόμενες οθόνες. Το αεροσκάφος θα έχει θέσεις για 19 επιβάτες.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b