MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Τουρκία: Προτείνουν τον Ερντογάν για Νόμπελ Ειρήνης

Και μη χειρότερα: Ο πρόεδρος της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης έκρινε σκόπιμο να θέσει υποψηφιότητα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το… Νόμπελ Ειρήνης για τις ενέργειές του στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας

Monopoli Team

Απ’ ότι φαίνεται ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν όχι μόνο έχει πιστέψει ότι είναι… ειρηνοποιός αλλά έθεσε και υποψηφιότητα για το Νόμπελ Ειρήνης! Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του τουρκικού κοινοβουλίου Μουσταφά Σεντόπ ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε την υποψηφιότητα του Προέδρου της Τουρκίας για το Νόμπελ Ειρήνης για «τη συμβολή του στην εδραίωση της ειρήνης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας», όπως μετέδωσε το πρακτορείο Anadolu.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈλον Μασκ: Ποιος θα είναι ο «διάδοχός» του στο Twitter12.09.2018

Ο Σέντοπ διαβεβαίωσε ότι οι πρόεδροι των κοινοβουλίων και άλλων χωρών θα στηρίξουν την υποψηφιότητα, τονίζοντας ότι οι μεσολαβητικές προσπάθειες της Τουρκίας δεν περνούν απαρατήρητες στον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΩνάσης: Αμερικανός έκανε σπίτι το Boeing της Ολυμπιακής που μετέφερε τη σορό του12.09.2018

«Το πιο σημαντικό θέμα του 2022 ήταν ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και μέτρα για τον μετριασμό των συνεπειών. Η μόνη χώρα που έκανε βήματα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η Τουρκία και ο πρόεδρός της», τόνισε με έμφαση ο Σέντοπ.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b