MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Έλον Μασκ: Ποιος θα είναι ο «διάδοχός» του στο Twitter

Μένει να δούμε αν ο Έλον Μασκ θα κάνει την πράξη την υπόσχεσή του για να αποσυρθεί από επικεφαλής του Twitter, καθώς από εκεί και περά θα εμπλακεί σε μία γραφειοκρατική διαδικασία για να βρει τον επόμενο διάδοχό του.

Πηγή: Gettyimages
Monopoli Team

Ο Έλον Μασκ είχε πραγματοποιήσει την προηγούμενη εβδομάδα μία περίεργη δημοσκόπηση, όπου ρωτούσε τους ακολούθους και όχι μόνο αν πρέπει να αποσυρθεί από επικεφαλής του Twitter. Η δημοσκόπηση μόνο θετική δεν ήταν για έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, καθώς από τους 17,5 εκατομμύρια χρήστες που ψήφισαν σχετικά, το 57,5% των χρηστών, κοινώς περίπου 10 εκατομμύρια άνθρωποι, ψήφισαν θετικά στο ερώτημα που έθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι μεγαλύτεροι χαμένοι στην αγορά των κρυπτονομισμάτων το 202212.09.2018

Σε αντίθεση, μόλις το 42,5% ψήφισε αρνητικά και ζήτησε την παραμονή του στο μέσο, αριθμός που ισοδυναμεί – περίπου – με 7,5 εκατομμύρια χρήστες. Ο Έλον Μασκ είχε δεσμευτεί, μάλιστα, ότι σε περίπτωση που οι χρήστες αποκριθούν θετικά θα αποσυρθεί από επικεφαλής, γεγονός που παραμένει άγνωστο, καθώς οι κινήσεις του δισεκατομμυριούχου και ιδιοκτήτη των εταιρειών της Tesla και της SpaceX είναι πολύ συχνά… απρόβλεπτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΌταν το πνεύμα των Χριστουγέννων «εισέβαλε» στα χαρακώματα του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b