MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κατερίνη: Ζαχαροπλαστείο έφτιαξε βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ και έγινε viral

Μετά τα σοκολατένια αυγά ΠΑΣΟΚ που έκαναν θραύση το Πάσχα, ένα ζαχαροπλαστείο στην Κατερίνη προκαλεί φρενίτιδα στα social media καθώς λάνσαρε βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ με φλουρί ένα… πεντοχίλιαρο.

Πηγή: Eurokinissi / thesstoday.gr
Monopoli Team

Ανάρπαστα γίνονται τα γλυκά με σχέδιο… ΠΑΣΟΚ και αυτές τις γιορτές, αφού μετά τα σοκολατένια αυγά που έγιναν viral το Πάσχα, τώρα έρχονται και οι βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ με φλουρί ένα… πεντοχίλιαρο. Το ζαχαροπλαστείο που βρίσκεται στην Κατερίνη και προκάλεσε χαμό στα social media με τα σοκολατένια αυγά, προκαλεί νέα φρενίτιδα καθώς δεν προλαβαίνει αυτές τις γιορτές να δέχεται παραγγελίες για βασιλόπιτες ΠΑΣΟΚ, με τους πελάτες που επιθυμούν να κόψουν την Πρωτοχρονιά ένα κομμάτι από την ορθόδοξη βασιλόπιτα να είναι από όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑVegan βασιλόπιτα με μπανάνα, κομμάτια σοκολάτας και καρύδια από το food blog Vegan Times12.09.2018

«Και Πάσχα και Χριστούγεννα έχουμε το ΠΑΣΟΚ στα γλυκά. Το Πάσχα είχε γίνει χαμός αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να στείλουμε αυγά σε όλη την Ελλάδα που μας ζητούσαν γιατί η σοκολάτα είναι ευαίσθητη. Επειδή όμως η βασιλόπιτα και το τσουρέκι ταξιδεύουν, είπαμε να το επαναλάβουμε ώστε να ευχαριστήσουμε τα Χριστούγεννα όσους ενδεχομένως δυσαρεστήσαμε το Πάσχα», αναφέρει η ζαχαροπλάστρια Ελένη Πεΐδου, που εμπνεύστηκε τα σχέδια ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b