MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Κι όμως, η πιο εμπορική χριστουγεννιάτικη ταινία όλων των εποχών δεν είναι το Home Alone

Το φαγητό είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτής της εποχής. Το απόγευμα, όμως, ή το βραδάκι, όλοι θέλουμε να χαλαρώσουμε στον καναπέ μας, ή σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα και να απολαύσουμε μια χριστουγεννιάτικη ταινία.

Monopoli Team

Το φαγητό είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής αυτής της εποχής. Τα τραπέζια και τα καλέσματα πάνε και έρχονται, ενώ η γαλοπούλα και τα μελομακάρονα έχουν την τιμητική τους. Το απόγευμα, όμως, ή το βραδάκι, όλοι θέλουμε να χαλαρώσουμε στον καναπέ μας, ή σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα και να απολαύσουμε μια χριστουγεννιάτικη ταινία. Είναι άλλωστε μια παράδοση, που ζει και βασιλεύει εδώ και δεκαετίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στο Netflix: Smash or Pass στις φετινές χριστουγεννιάτικες ταινίες της πλατφόρμας12.09.2018

Αν σας ρωτούσαμε βέβαια ποια είναι η πρώτη ταινία με χριστουγεννιάτικο θέμα που σας έρχεται στο μυαλό, η πιθανότερη απάντηση θα ήταν το Home Alone. Η ταινία με τον πιτσιρικά Kevin, που μένει μόνος στο σπίτι του στις γιορτές και τα βάζει με δύο κακοποιούς που θέλουν να τον ληστέψουν. Μια classic επιλογή για τους λάτρεις των Χριστουγέννων, που όμως, όσο περίεργο κι αν σας ακούγεται, δεν αποτελεί την πιο εμπορική ταινία όσον αφορά τα έσοδα που έφερε από τα εισιτήρια που έκοψε στον κινηματογράφο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑThe Recruit: Η νέα κατασκοπική σειρά του Netflix για απολαυστικό binge-watching πριν φύγει το 202212.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b