MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 9 ταινίες που θα δούμε το Σαββατοκύριακο σε TV και online πλατφόρμες

Συγκεντρώσαμε όσες ταινίες αξίζουν την προσοχή σας αυτό το Σαββατοκύριακο σε τηλεόραση και online πλατφόρμες.

Monopoli Team

Σαββατοκύριακο Χριστουγέννων στο σπίτι; Τότε αυτό είναι συνώνυμο με ταινία και ποπ κορν! Εάν δεν ξέρετε τι να δείτε αυτή τη φορά, σας προτείνουμε εμείς τις καλύτερες ταινίες για την τηλεόραση και τις online πλατφόρμες.

Τηλεόραση

“Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα” του Αλαίν Σαμπά: ΣΚΑΪ στις 21:00, Σάββατο 24/12

Ο Καίσαρας θεωρεί την αυτοκρατορία της Κλεοπάτρας εντελώς περιττή. Για να του αλλάξει γνώμη, η Κλεοπάτρα αποφασίζει να χτίσει μέσα σε τρεις μήνες ένα παλάτι πολύ καλύτερο από αυτό των Ρωμαίων. Αυτό το μεγάλο έργο θα πρέπει να το ολοκληρώσει έγκαιρα ο πάντα ασυνεπής αρχιτέκτονας Νουμερομπίς, διαφορετικά η βασίλισσα θα τον ρίξει στον λάκκο με τους κροκόδειλους. Έτσι, ο Νουμερομπίς κατεβάζει μια ιδέα: να καλέσει τους Γαλάτες για να τον βοηθήσουν με το μαγικό τους φίλτρο. Ο Αστερίξ, ο Οβελίξ και ο Πανοραμίξ θα βρεθούν σύντομα στην Αλεξάνδρεια, την πόλη που τους υπόσχεται πολλές περιπέτειες με τους Ρωμαίους.

“Paddington” του Πολ Κινγκ: ANT1 στις 22:00, Σάββατο 24/12

Η Κέιτ βρίσκεται στο Λονδίνο και τριγυρνάει δυσαρεστημένη, παρέα με μια στοίβα κακών αποφάσεων που έχει πάρει στη ζωή της, ακούγοντας το χτύπημα των κουδουνιών στα παπούτσια της – μια άλλη ενοχλητική συνέπεια από τη δουλειά της ως Ξωτικό σε ένα χριστουγεννιάτικο κατάστημα. Ο Τομ φαίνεται πολύ καλός για να είναι αληθινός, όταν μπαίνει στη ζωή της και αρχίζει να βλέπει και να καταλαβαίνει πολλούς από τους εσωτερικούς φραγμούς της. Καθώς το Λονδίνο μεταμορφώνεται στην πιο υπέροχη εποχή του χρόνου, τίποτα δεν φαίνεται να λειτουργεί για τους δυο τους. Αλλά, μερικές φορές, πρέπει να αφήσεις το χιόνι να πέσει όπου μπορεί, πρέπει να ακούσεις την καρδιά σου… και πρέπει να έχεις πίστη.

“Το πλουσιόπαιδο” του Ντόναλντ Πέτρι: STAR στις 22:50, Σάββατο 24/12

Ο Ρίτσι Ριτς, το πλουσιότερο παιδί του κόσμου, έχει τα πάντα εκτός από ένα: φίλους. Ενώ μια μέρα αντικαθιστά τον πατέρα του σε μια βαρετή εκδήλωση, σχετική με τα εγκαίνια ενός εργοστασίου, ο Ρίτσι στρέφει την προσοχή του στην άλλη πλευρά του δρόμου και σ’ ένα παιχνίδι μπέιζμπολ ανάμεσα σε μια παρέα παιδιών. Όταν όμως τους ζητά να παίξει μαζί τους, τα παιδιά αρνούνται να τον δεχτούν στην παρέα τους. Απογοητευμένος, κλείνεται στον εαυτό του, ώσπου κάποια στιγμή μαθαίνει πως οι γονείς του αγνοούνται ενώ το αεροπλάνο, που επέβαιναν, πετούσε πάνω από το Τρίγωνο των Βερμούδων. Πίσω απ’ αυτό κρύβεται ο Λόρενς Βαν Ντο, υψηλό διοικητικό στέλεχος των επιχειρήσεων του πατέρα του, που είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να δολοφονήσει τον τελευταίο και να πάρει τη θέση του. Έτσι τώρα, ο Ρίτσι αποκτά επιτέλους ένα νόημα στη ζωή του: με τη βοήθεια του Κάντμπερι, του πιστού του μπάτλερ και του καθηγητή Κίνμπιν, ενός εκκεντρικού εφευρέτη, θα προσπαθήσει να βρει τους γονείς του και να ματαιώσει τα σχέδια του Βαν Ντο…

“Hugo” του Μάρτιν Σκορσέζε: ΣΚΑΪ στις 23:15, Σάββατο 24/12

Στο Παρίσι της δεκαετίας του ’30 ένα δωδεκάχρονο ορφανό αγόρι, ο Χιούγκο Καμπρέ, μένει στις εσωτερικές στοές του σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης, και περνά τον χρόνο του φροντίζοντας τα ρολόγια του σταθμού και κλέβοντας από τους πάγκους των καταστημάτων. Το μόνο ενθύμιο που του έχει απομείνει από τον πατέρα του είναι ένα μυστηριώδες μηχάνημα με μια κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς στο κέντρο. Ώσπου μια μέρα ένα παράξενο κορίτσι που λατρεύει τα βιβλία, ο ιδιότροπος γέρος ιδιοκτήτης ενός μικρού καταστήματος παιχνιδιών στο σταθμό, ένα κλεμμένο κλειδί, και ένα καλά κρυμμένο μήνυμα από το υπερπέραν θα γίνουν η αφορμή για να ξεκινήσει η πιο τρυφερή και μαγευτική περιπέτεια.

“Ο Γκρίντς” του Ron Howard: STAR στις 21:00, Κυριακή 25/12

Η ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη, που αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα, αλλά τελικά «μαλακώνει» χάρη στην παρέμβαση του γενναιόδωρου πνεύματος ενός νεαρού κοριτσιού. Αστείο, τρυφερό και οπτικά μοναδικό, η ταινία αφηγείται μια παγκόσμια ιστορία για το πνεύμα των Χριστουγέννων και την ακατανίκητη δύναμη της αισιοδοξίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOscars 2023: Οι πρώτες 10 shortlists βγήκαν και μάς προετοιμάζουν για τη μεγάλη βραδιά12.09.2018

“Αγάπη Είναι” του Ρίτσαρντ Κέρτις: ΑΝΤ1 στις 22:00, Κυριακή 25/12

Πρωθυπουργός της Αγγλίας, ένας Άγγλος συγγραφέας, ένας σεξομανής νεαρός, ένας διευθυντής παντρεμένος με παιδιά, ένας κουμπάρος νιόπαντρων, μια υπάλληλος αδερφή ατόμου με ειδικές ανάγκες, ένα δίδυμο “τσόντας” και ένας πιτσιρικάς που μόλις έχασε την μητέρα του πέφτουν θύματα του φτερωτού Θεού λίγο πριν την μεγάλη γιορτή του Χειμώνα. Την ίδια ώρα που ένας ξεχασμένος ροκάς προσπαθεί να κάνει επιτυχία χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα!

Online πλατφόρμες

“Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι” του Γιάννη Σμαραγδή: ERTFLIX εως 25/1

Η ταινία αφηγείται την ιστορία του Ιωάννη Βαρβάκη, του Έλληνα πειρατή που εξελίσσεται σε ζάπλουτο εξαγωγέα χαβιαριού, έχοντας «σύμμαχο» στο πλευρό του την Μεγάλη Αικατερίνη της Ρωσίας. Ωστόσο, η δύναμη και ο πλούτος δεν του δίνουν την αναμενόμενη ικανοποίηση, ενώ η υπέρμετρη φιλοδοξία του τον φέρνει αντιμέτωπο με απανωτές συμφορές. Το ξέσπασμα της ελληνικής Επανάστασης τον οδηγεί στην απόφαση να χαρίσει όλη του την περιουσία και, στο τέλος, τον ίδιο του τον εαυτό στην αναγεννημένη Ελλάδα.

“Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία” του Stephen Donnelly: Netflix

Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαραγκιόζης, The Movie: Ο αγαπημένος ήρωας «κατακτά» τη 2η θέση στο box office και μάς καλεί να επιστρέψουμε στα σινεμά12.09.2018

“Περσέπολις” των Μαρζάν Σατραπί, Βενσάν Παρονό: Cinobo

Ένα εννιάχρονο κορίτσι μεγαλώνει με την προοδευτική οικογένεια του στην Τεχεράνη των τελών της δεκαετίας του 70, την περίοδο της πτώσης του Σάχη και της ανόδου του θρησκευτικού φανατισμού της ισλαμικής επανάστασης.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b