MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Oscars 2023: Οι πρώτες 10 shortlists βγήκαν και μάς προετοιμάζουν για τη μεγάλη βραδιά

Ανακοινώθηκαν οι πρώτες υποψηφιότητες που κατάφεραν να φτάσουν στις shortlists των Όσκαρ.

Oscars
Oscars
Monopoli Team

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε ρυθμούς Όσκαρ και ετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη απονομή του 2022. Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών αποκάλυψε την Τετάρτη ποιοι έφτασαν στις shortlists των υποψηφίων σε 10 σημαντικές κατηγορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑAirHostess-737: Η ταινία του Θανάση Νεοφώτιστου «προσγειώνεται» στα κορυφαία φεστιβάλ Sundance και Clermont-Ferrand12.09.2018

Ντοκιμαντέρ, ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, ξενόγλωσση συμμετοχή, μακιγιάζ, soundtrack, κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους, live-action μικρού μήκους, ήχος και οπτικά εφέ. Οι shortlists είναι οι λίστες που μας ενημερώνουν για τις υποψηφιότητες που ξεχωρίζουν και φτάνουν μία ανάσα πριν τα Oscars.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Μέχρι να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τις ερμηνείες, τις εντυπώσεις κερδίζουν οι μουσικές συμμετοχές των βραβείων και συγκεκριμένα η Taylor Swift και ο Kendrick Lamar. Η shortlist επικεντρώνεται αυτή τη χρονιά γύρω από τη Rihanna με το Lift Me Up από την ταινία Black Panther: Wakanda Forever”, τη Selena Gomez με το My Mind & Me από το ντοκιμαντέρ της στο Apple Tv, τον The Weeknd με το Nothing Is Lost από την ταινία Avatar: The Way of Water”), και τη Lady Gaga και το Hold My Hand” off από την ταινία Top Gun: Maverick.

Δείτε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b