MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

10+1 πάρτι για να γιορτάσετε τα Χριστούγεννα στην Αθήνα

Τα Χριστούγεννα έφτασαν κι εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα πάρτι στην Αθήνα, για άφθονη μουσική, χορό και διασκέδαση.

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα πάρτι της πόλης, Photo by Kateryna Hliznitsova on Unsplash
Photo by Kateryna Hliznitsova on Unsplash
author-image Ελένη Πάικου

Τα Χριστούγεννα έχουν φτάσει για τα καλά και για άλλη μια χρονιά προετοιμαζόμαστε για την καλύτερη εποχή του χρόνου, γεμάτη με στιγμές με φίλους και οικογένεια, (πολλά) μελομακάρονα και φυσικά… διασκέδαση και χριστουγεννιάτικα πάρτι!

Για να μην χαθείς ψάχνοντας τι θα κάνεις και πού θα πας τις ημέρες των Χριστούγεννων, μέχρι και την παραμονή, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα πάρτι στην πόλη, που θα σε βάλουν αμέσως σε party mood.

Η Αθήνα “χορεύει” ήδη σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, κι εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάτσεις αναπαυτικά και να διαλέξεις σε ποιο (ή ποια) από τα παρακάτω πάρτι θα πας, πριν τελειώσει το 2022.

The Epic Xmas Party στο Oddity Club

Ένα από πιο επικά Χριστουγεννιάτικα πάρτι μάς περιμένει αυτές τις γιορτές στο Oddity Club. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όσους και όσες είναι φαν των 80s, 90s, 00s, 10s, Pop, Disco, RnB και trash. Στο The Epic Xmas Party, θα παίξουν όλα τα πολυαγαπημένα dance party hits, αλλά και όλα τα guilty pleasure songs, δηλαδή τα τραγούδια εκείνα που αποτελούν μεν ένοχη απόλαυση, αλλά ας παραδεχτούμε πως όλοι μας χαιρόμαστε να τα ακούμε και να χορεύουμε στον ρυθμό τους.
23/12 στις 22.00
Oddity Club, Ηρακλειδών 61, Αθήνα
Εισιτήριο: 5€

From Athens to Brussels with love presents All I want for Xmas is ΕΣΕΝΑ στο Romantso

Η χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της και αν δεν τελειώσει με ξέφρενο χορό και πάρτι, πως μπορεί να τελειώσει; Γι’ αυτό το Romantso έχει φροντίσει με ένα line – up, δελεαστικό σαν μελομακάρονο, που κανείς δεν πρέπει να χάσει. Μεταξύ άλλων θα παίξουν μουσική οι Miss Trouli, Bora Bora, Pasiphae, Anatolian Weapons, Sara Dziri, Kawrs, Alex Sourbis, για μια πολλά υποσχόμενη βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις.
23/12 στις 23.00 – 07.00 
Romantso, Αναξαγόρα 3 – 5, Αθήνα
Είσοδος: 10€

Schoolwave Christmas Party στο An Club

Φέτος τα Χριστούγεννα δεν πρέπει κανείς να βιαστεί να πάει στο χωριό του, γιατί έρχεται το Schoolwave Christmas Party! Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου – τη μέρα που κλείνουν τα σχολεία – πέντε μπάντες θα περιμένουν στο An Club για μια γιορτή που σηματοδοτεί το ξεκίνημα των διακοπών. Στο Schoolwave Christmas Party θα παίξουν οι The Ripples (Hard Rock), Apathy (Hardcore Punk), Over 9000 (Skate Punk), Fangs (Hip Hop), Tropeau Roman (Disco Rap).
23/12 στις 19.00
An Club, Σολωμού 13-15, Αθήνα
Εισιτήριο: 5€

Believe Xmas με τον Arapu (Liniar), Medi (Fabrika) και τους residents Jonn & Always Late στο Six D.o.g.s

Το Believe επιστρέφει για το μηναίο του club night αυτή τη φορά σε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, παρουσιάζοντας άλλο ένα αστέρι της Ρουμανικής deep & minimal Ηouse σκηνής, τον Arapu ιδιοκτήτη της δισκογραφικής Liniar φέρνοντας μαζί του τον χαρακτηριστικό του ήχο γεμάτο εκρηκτικά grooves , basslines ,drones & synths. Ο χαρισματικός παραγωγός και dj θα μας ταξιδέψει σε ένα εορταστικό Believe παρέα με τον Medi (Fabrika) κ τους residents Jonn & Always Late.
24/12 μετά τις 00.00
Six D.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Εισιτήριο: 12€

10 χρόνια Luben – The Party στο Temple Athens

Μετά από 10 χρόνια, δεκατέσσερα μνημόνια, σαράντα κυβερνήσεις, εξήντα εξόδους στις αγορές, μια παγκόσμια πανδημία, ένα παγκόσμιο πόλεμο (loading) και πεντάκοσιες εκατον τριανταπέντε χιλιάδες viral στιγμές, το Luben ήταν εκεί. Γι’ αυτό ήρθε η στιγμή για πάρτι!  Πάντα πιστοί, στην υπόθεση της αναπαραγωγικής ανασυγκρότησης της οικονομίας και με αφορμή τους πανηγυρικούς εορτασμούς της συμπλήρωσης 10 χρόνων, τα άτομα του Luben, υπόσχονται ένα  φαντασμαγορικό μουσικοχορευτικό υπερθέαμα στο 10 χρόνια Luben – The Party. Μεταξύ άλλων στο πάρτι θα εμφανιστούν οι Taki Tsan, Babis Batmanidis Cmpany, Cannibal Radio DJs, αλλά και πολλοί special guests.
24/12 στις 21.00
Venue: Temple, Ιάκχου 17, Γκάζι
Εισιτήριο: 5€

Christmas Eve Party στο Brown Acropol Rooftop Bar Restaurant

Καλά Χριστούγεννα χωρίς φαγητό, ποτό και μουσική γίνεται; Φυσικά και δεν γίνεται! Γι’ αυτό και το υπέροχο rooftop restaurant μας περιμένει με ένα live DJ show από τον Mr Orpheus, εορταστικά cocktails και, φυσικά, το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο μενού ever.Όσο για τη θέα; Η στολισμένη Αθήνα και η φωτισμένη Ακρόπολη είναι μερικά από τα highlight της βραδιάς.
24/12 στις 20.00
Brown Acropol, Παναγή Τσαλδάρη 1
Είσοδος: 55 € ανά άτομο. Η είσοδος περιλαμβάνει το φαγητό και ένα ποτό 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBrown Acropol: Μία retro-chic απόδραση στο ανακαινισμένο design hotel της Αθήνας12.09.2018

Psychedelic X-Mass στο Bunker Club

Σαββατο 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων η Uniteam μας προσκαλεί στο παρθενικό της event στο νέο Bunker Club με ένα τεράστιο line up με κάποιους από τους καλυτέρους εγχώριους παραγωγούς / Dj και ειδικούς καλεσμένους. Μεταξύ άλλων στο πάρτι θα είναι οι Drip Drop, Ridden, El Mahico, Sector, Nick Pall, Safemode, MsShadow, Maze.
24/12 στις 10.00
Bunker Club, Πειραιώς 109, Αθήνα
Είσοδος 12€ μέχρι τις 00:30 και 15€ μετά τις 00.30

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων στο Gazarte Roof Stage

Tο Gazarte φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται την παραμονή των Χριστουγέννων με ανεβασμένη διάθεση, λάμψη, μοναδικές γιορτινές γευστικές δημιουργίες και φυσικά πολύ μουσική και χορό! Η εορταστική ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής, η θέα της φωτισμένης Ακρόπολης και του παλιού Εργοστασίου Φωταερίου, τα ευφάνταστα cocktails, το γιορτινό μενού, Live Performances από Jazz Trio, τις 48 Ores και DJ set είναι τα “μαγικά συστατικά” που απαρτίζουν το σκηνικό της υποδοχής και της φιλοξενίας και μας υπόσχονται να περάσουμε αξέχαστα ρεβεγιόν Χριστουγέννων μαζί με τους αγαπημένους μας.  Ειδικά για τις ημέρες αυτές, το Gazarte ανοίγει την κουζίνα του για να μας ετοιμάσει απολαυστικά πιάτα, φλερτάροντας με την υψηλή γαστρονομία και τις ιδιαίτερες πτυχές της μεσογειακής κουζίνας.Περισσότερες πληροφορίες για το μενού εδώ.
24/12 στις 21.00 – 03.00
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Χρέωση κατ’ άτομο 75€ (για το ολοκληρωμένο μενού) 

Xmas Eve: 100% Techno στο It Athens

Χριστουγεννιάτικα πάρτι και techno πάνε μαζί; Ναι απαντά το 100% Techno Party στο It, που υπόσχεται μια βραδιά με πολύ τέκνο, δύο σκηνές (Aquarium Stage, Deep Stage) και πάρτι μέχρι το πρωί.
24/12 στις 00.00
It Athens, Σολωμού 30 & Mπόταση 9, Κολωνάκι
Είσοδος: 10€ με μπύρα

Hideout Christmas Gathering με τον Eelke Kleijn στο Arch Club

Το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου τα Hideout Events παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Αθήνα ένα από τα πιο HOT ονόματα της διεθνής ηλεκτρονικής dance σκηνής, τον Ολλανδό Eelke Kleijn, δημιουργό του super hit “Transmission” που κατέκτησε την κορυφή στα charts αλλά και στα dance floors όλου του πλανήτη. Ο Eelke Kleijn έρχεται στην Αθήνα στην ωριμότερη φάση της καριέρας του μετά από εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ και clubs του πλανήτη. Την βραδιά συμπληρώνει ένα μοναδικό line up από καταξιωμένους Έλληνες DJ και παραγωγούς δημιουργώντας το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο event της Αθήνας.
24/12 στις 22.00
Arch Club – Live Stage (Πρώην Αρχιτεκτονική),  Ελασιδών 6, Γκάζι
Προπώληση: 10€, Κανονικό: 15€, Στην Είσοδο: 20€ / VIP:  Προπώληση: 40€, Κανονικό: 50€

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα πιο ξεχωριστά γούρια Ελλήνων δημιουργών για να χαρίσετε αυτά τα Χριστούγεννα12.09.2018

Live a Childhood Christmas στο Upupa Epops

Τα Χριστούγεννα ξεκινάνε από το Upupa Epops The Bar, το οποίο έχει στολιστεί, έχει φορέσει τα γιορτινά του και έχει οργανώσει για εμάς ένα μεγάλο πάρτι. Έτσι στις 24 Δεκεμβρίου, ξεκινάει στις 16.00-20.00, με ένα After Shopping Party, παρέα με τον Dj Thodoris Xalkias, για soul, funk, disco, Soulful house, afro house ρυθμούς και συνεχίζει μετά τις 20.00 με ένα Ρεβεγιόν Χριστουγέννων, όπου τα ηνία θα πάρει η Dj Maria Panosian.
24/12 στις 16.00
Upupa Epops The Bar, Αλκμήνης 7, Αθήνα
Είσοδος Ελεύθερη 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBombay Sapphire X Vassia Kostara: Νέα συλλεκτική συσκευασία για τα φετινά Χριστούγεννα12.09.2018

Περισσότερα από Βγαίνουμε έξω
VIMA_WEB3b