MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Brown Acropol: Μία retro-chic απόδραση στο ανακαινισμένο design hotel της Αθήνας

Εμπνευσμένο από τα θρυλικά cosmopolitan vibes των 60s καθώς κι από την αστική κληρονομιά της Αθήνας, το πλήρως ανακαινισμένο Brown Acropol, στην καρδιά της Αθήνας, καλεί τους επισκέπτες του να γνωρίσουν την retro αισθητική, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη προσέγγιση της υψηλού επιπέδου χαλάρωσης και του cool lifestyle.

KEIMENO: Monopoli Team | 19.12.2022

Brown Acropol: Πολυτελής διαμονή στην πιο πολυπολιτισμική γειτονιά της Αθήνας

Με έδρα του την πλατεία Ομονοίας – το εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της πρωτεύουσας – και με άμεση πρόσβαση στον σταθμό του μετρό, το Brown Acropol, αποτελεί ένα πλήρως ανακαινισμένο design hotel – το πρώτο των Brown Hotels στην Ελλάδα!

Σε κοντινή απόσταση από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες και αξιοθέατα της Αθήνας, όπως είναι το Σύνταγμα, η Ερμού, η Ακρόπολη και το Μουσείο της, το Brown Acropol καλεί τους επισκέπτες του να ζήσουν μία ξεχωριστή απόδραση μέσα στην πόλη. Με αφετηρία το ξενοδοχείο, μπορούν να βρεθούν σε μερικά από τα καλύτερα και πιο γνωστά εστιατόρια και μπαρ της Αθήνας, στην Πειραιώς, στην Αιόλου, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης και η λίστα με την πιο… εναλλακτική πλευρά της πρωτεύουσας δεν σταματά εδώ!

Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η διάσημη πλατεία Μοναστηρακίου με τα άπειρα μικρά στενάκια και την πληθωρική αγορά – ό,τι πρέπει για εξερεύνηση. Πιο δίπλα οι γοητευτικές γωνιές του Ψυρρή με τα γραφικά καφέ και τα ζαχαροπλαστεία του, και το Θησείο και η Πλάκα, γειτονιές βγαλμένες από άλλη εποχή. Ακόμη πιο δίπλα, το Κουκάκι, από τις πιο hot αθηναϊκές γειτονιές, που βρίσκονται στη «σκιά» της Ακρόπολης.

Διαμονή στο Brown Acropol, μια νέα αστική εμπειρία

Εμπνευσμένο από την κοσμοπολίτικη αύρα της δεκαετίας του 1960 καθώς κι από την αστική κληρονομιά της Αθήνας, το Brown Acropol άνοιξε τις «πύλες» του πριν από περίπου δύο χρόνια θέλοντας να συνδυάσει τη ρετρό αισθητική με την κληρονομιά του ομώνυμου ιστορικού ξενοδοχείου με την αστική ζωντάνια και την ανανεωτική ματιά της αλυσίδας Brown.

Το Brown Acropol αποτελεί ιδανική επιλογή για όποιον θέλει να αφουγκραστεί διαφορετικά τον πολύβουο παλμό της πόλης, εκεί που χτυπάει η καρδιά της. Πλήρως ανακαινισμένο, με τους εσωτερικούς του χώρους και τη φιλοσοφία του να βασίζονται σε μια πιο retro αισθητική, ανάμεικτη με μία σύγχρονη προσέγγιση της υψηλού επιπέδου χαλάρωσης και του cool lifestyle, το το Brown Acropol διαθέτει 164 ανακαινισμένα, high-end design δωμάτια και σουίτες με αναπαυτικά κρεβάτια και πολυτελή μπάνια.

Το Brown Acropol υπόσχεται να προσφέρει τις πιο άνετες στιγμές ξεκούρασης στα κλιματιζόμενα δωμάτια παρέα μ’ έναν espresso από την complimentary Nespresso μηχανή, γευστικά cocktail sessions στο μπαρ του ξενοδοχείου ή ακόμα και στο δωμάτιο χάρη στο bar trolley, αλλά και μουσική χαλάρωση υπό τους ήχους του vinyl multi music player.

Μέσα από τη δημιουργική συνύπαρξη παλιών και μοντέρνων στοιχείων, το Brown Acropol προσφέρει ένα σύνολο συναρπαστικών υπηρεσιών. Επίπεδες οθόνες, δορυφορικά κανάλια, δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους, υπηρεσία spa (κατόπιν αιτήματος) και διάφορες άλλες πολυτελείς παροχές περιμένουν την άφιξη των επισκεπτών, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για μια διαμονή που θα θυμούνται για καιρό.

Το Brown Acropol αποτελεί ιδανική επιλογή και για κοινωνικές εκδηλώσεις και επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς διαθέτει συνεδριακές εγκαταστάσεις που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι 450 άτομα.

Στο κεντρικό εστιατόριο σερβίρονται πλούσιος μπουφές πρωινού και ελαφριά σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το lobby bar σερβίρει ποικιλία από αλκοολούχα ποτά σε μια κομψή και φιλόξενη γωνιά του ξενοδοχείου, δίπλα στην εμβληματική βιβλιοθήκη του Brown Hotels Collection.

Το νέο εστιατόριο του Brown Acropol, ένα από τα πιο hot meeting spots της πόλης

Συνδυάζοντας μοναδικά τη μοντέρνα γαστρονομία με την αυθεντική αστική κουλτούρα το bar-restaurant του Brown Acropol, με θέα στην Ακρόπολη και στον Λόφο του Λυκαβηττού, αναμένεται να εξελιχθεί σε ένα από τα πιο hot meeting spots της πόλης.

Η μεσογειακή κουζίνα με fusion πινελιές από τη Λατινική Αμερική και την Ασία, η urban culture στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, τα dj sets με την πιο cool μουσική υπόκρουση, τα parties με ατελείωτα city vibes είναι μερικά μόνο από τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το νέο εστιατόριο του Brown Acropol, που βρίσκεται στο πιο ατμοσφαιρικό rooftop του αθηναϊκού ξενοδοχείου.

Με ένα menu που βασίζεται στις ποιοτικές πρώτες ύλες και στις εκλεπτυσμένες γεύσεις, αλλά και με μια ενημερωμένη wine, spirits & cocktails list, αποτελεί μια απόλυτα μοντέρνα πρόταση, από τις 12:00 το μεσημέρι για ποιοτικά ροφήματα και brunch, και από τις 18:00 για after office drinks και dinner με θέα την Ακρόπολη και την πλατεία Ομονοίας.

Στον κατάλογο ξεχωρίζουν οι απογειωτικές «Γαρίδες με καμένο πράσο, σάλτσα Τσιμιτσούρι και τομάτα κονφί», η ανατρεπτική «Μελιτζάνα με ταχίνι και φουντούκια», η απολαυστική «Λευκή Πίτσα με μοτσαρέλα», το μεστό «Καρπάτσιο από φιλέτο μοσχάρι», το οικείο «Χταπόδι με φάβα», προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες οίνου και premium αποστάγματα από όλον τον κόσμο.

Αλλά το νέο εστιατόριο, στο ψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου που ξεκίνησε το νέο ταξίδι του πριν από περίπου έναν χρόνο, δεν ξεχωρίζει μόνο για τη μοντέρνες γαστρονομικές προτάσεις, την ατμόσφαιρα και τη θέα, το design και τον κοσμοπολιτισμό. Ξεχωρίζει και για τον ρυθμό που δίνει στα αστικά βράδια κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Κάθε Παρασκευή για δείπνο ή ποτό με mainstream house music, και ορισμένα Σάββατα το μήνα με απογειωτικά πάρτι και special cocktails –  μια ξεχωριστή πρόταση διασκέδασης και πολύ ρυθμό και αμείωτο κέφι!

Αυτή την περίοδο παρουσιάζει κι ένα νέο γιορτινό μενού που μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εστιατόριο θα βρείτε εδώ: https://brownhotels.com/acropolrooftop.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Brown Hotels μπορείτε να δείτε στο www.brownhotels.com.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b