MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Τα μεγάλα βήματα της μόδας το 2022

Τα «βήματα» της Μόδας το 2022 ήταν πολλά και σπουδαία. Αλλά ποιά ήταν τα σημαντικότερα;

Monopoli Team

Οι συλλογές για το ss ’23 πραγματοποιήθηκαν με όλη τους τη δόξα, σε μια σεζόν που δεν είχε να ζηλέψει σε τίποτα τα «περασμένα μεγαλεία». Τις δυο προηγούμενες σεζόν που ακολούθησαν την πανδημία, τα fashion weeks της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού ήταν εντελώς άτονα και άψυχα, η αλήθεια να λέγεται. Η ss ‘23 πήρε το αίμα της πίσω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5 thrift shops της Αθήνας που θα απογειώσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου12.09.2018

Drama, drama, drama, δηλαδή drama σε αφθονία, με τους creative directors των οίκων να είναι έτοιμοι να μας «πουλήσουν» τις ιστορίες τους με μεγαλύτερη φαντασία από ποτέ. Ο φόρος τιμής στον εκλιπόντα Issey Miyake άγγιξε βαθιά το κοινό, η διαφορετική και έντονη ατμόσφαιρα στην Chopova Lowena φόρεσε χαμόγελα στα πρόσωπα των παρευρισκομένων, ο JW Anderson «μετέφερε» το κοινό σε μια οικεία στιγμή, η Simone Rocha -επιτέλους- έκανε το ντεπούτο της στο menswear, ο Balenciaga τσαλαβούτηξε στη λάσπη και ποιος μπορεί να ξεχάσει την Coperni!

Η πιο συγκλονιστική στιγμή μακράν ήταν στο show της Coperni, με την Bella Hadid να εμφανίζεται γυμνή και καλλιτέχνες να ψεκάζουν το κορμί της, ώστε στο τέλος να χτιστεί ένα λευκό φόρεμα. Αυτή η στιγμή θα μείνει στην ιστορία της Μόδας, όπως και το θρυλικό show του Alexander McQueen με τα ρομποτικά χέρια και το περιστρεφόμενο μοντέλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤι στο καλό συνέβη στον χώρο της μόδας το 202212.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b