MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
18
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ONLINE ΑΝΑΓΝΩΣΕΙΣ

Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας: Αγαπημένοι καλλιτέχνες σε online χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις για καλό σκοπό

Στην online βιβλιοθήκη του «Αναγνωστικού της Γαλιλαίας», αγαπημένοι καλλιτέχνες διαβάζουν χριστουγεννιάτικα παραμύθια και ιστορίες, με στόχο την προβολή του έργου και την οικονομική ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

Το Αναγνωστικό της Γαλιλαίας
Monopoli Team

Στο «Αναγνωστικό της Γαλιλαίας», την online βιβλιοθήκη που δημιούργησε η Όλια Λαζαρίδου και η Αμαλία Μουτούση τον καιρό της πανδημίας, βρίσκουμε Χριστουγεννιάτικες ιστορίες διαβασμένες από αγαπημένους καλλιτέχνες, στην ενότητα Αναγνώσεις.

Ξένια Καλογεροπούλου, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Δημήτρης Καταλειφός, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Άρης Σερβετάλης, Νίκος Κουρής, Μαρία Ναυπλιώτου, Αριέττα Μουτούση, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Βαρβάρα Λαζαρίδου, Όλια Λαζαρίδου και Αμαλία Μουτούση διαβάζουν Χριστουγεννιάτικα παραμύθια και ιστορίες με στόχο την προβολή του έργου και την οικονομική ενίσχυση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑφιέρωμα: Κερδίστε τα καλύτερα παιδικά βιβλία της χρονιάς!12.09.2018

Επίσης, με αφορμή τα Χριστούγεννα και τη φράση από τον ύμνο του Ρωμανού του Μελωδού, «Κυµατούνται µου τα σπλάχνα, ου χωρεί µου την χαράν η ψυχή», μπορείτε να δείτε μια συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαο.

*Όλες οι Αναγνώσεις στο «Αναγνωστικό της Γαλιλαίας» διατίθενται δωρεάν.

Περισσότερα από Βιβλία
VIMA_WEB3b