Aftersun
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΒραβείο της Επιτροπής στην Εβδομάδα Κριτικής του Φεστιβάλ των Καννών και επτά βραβεία στα BIFA Awards -ανάμεσά τους εκείνα της καλύτερης βρετανικής ανεξάρτητης ταινίας, σκηνοθεσίας και σεναρίου.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΥπόθεση
Στην Τουρκία φτάνουν για να περάσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους ένας νεαρός χωρισμένος σκοτσέζος και η 11χρονη κόρη του. Οι επόμενες μέρες θα δοκιμάσουν γερά τη σχέση τους.
«Θέλω να ξέρεις ότι μπορείς να μου λες τα πάντα»
Τίποτα δεν σε προετοιμάζει για το συναισθηματικό αντίκτυπο μιας τόσο γενναιόδωρης ταινίας που κρύβει επιμελώς την πραγματική και ανεκτίμητη αξία της. Η αυθεντικότητα γραφής και χαρακτήρων δεν επιτρέπει ποτέ στο φιλμ που καταχειροκροτήθηκε στις Κάνες να γίνει μελό.
Η ανεπιτήδευτη απλότητα και η βαθιά μελαγχολία χαράζουν το υπέροχο σκηνοθετικό ντεμπούτο της σκοτσέζας Σάρλοτ Γουέλς στην πιο συγκινητική ίσως ταινία της χρονιάς. Τρομερή η χημεία του Πολ Μεσκάλ («Η χαμένη κόρη», «Normal People») και της υπέροχης πιτσιρίκας Φράνκι Κόριο σε μια τρυφερή, αυτοαναφορική ταινία για την μνήμη, τη νοσταλγία, την απώλεια και, κυρίως, το ψυχογράφημα της μοναδικής σχέσης πατέρα και κόρης.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
- Ο Τέλειος Φόνος: To αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Νοτ για 2η σεζόν στο Θέατρο Eliart
- Το Παιδί Τραύμα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για δύο μεγάλα live
- Ο πατέρας μου, του Φλοριάν Ζελλέρ για 2η χρονιά στο Θέατρο Στοά
- «Για Σένα»: Νέα δραματική σειρά με Τζομπανάκη, Δημητροπούλου και Παρασύρη έρχεται στον Alpha
- Ο Καραφλομπέκατσος, της Λένας Κιτσοπούλου για 2η χρονιά στο Θέατρο Olvio