MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
11
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 79. Κανείς δεν μπορεί να πείσει την Κατερίνα να μείνει στο χωριό, οπότε η Καλλιόπη και η Σύλβια επιστρατεύουν μια…διπλή, κόκκινη γραμμή για να τη βάλουν σε καραντίνα. Ο Εγκέφαλος προσπαθει να πείσει τον Ζάχο να του πουλήσει το πανδοχείο, αλλά το Κιτσουλάκι έχει ενδοιασμούς και κάνει την Αγγέλα έξαλλη. Η Φιλιώ με τον παπά προσπαθούν να μιλήσουν στον Παναγή, σχετικά με όσα υποπτεύονται για την Κατερίνα, αλλά ο δασονόμος μας δεν ακούει κουβέντα. Την ίδια ώρα, ο Σώτος προσπαθεί να πείσει τον Πετράν να ακυρώσει το πάρτι, αλλά εκείνος έχει τα δικά του σχέδια. Κι ενώ η Μαρμώ αναλαμβάνει να μιλήσει στον Παναγή, το σχέδιο του Εγκεφάλου πάει κατά διαόλου και κάποιος πρέπει να αναλάβει να θάψει το πτώμα.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 59. Στο σπίτι των Μακρήδων, ο Δημήτρης κι η Ευδοκία προσπαθούν να καταλάβουν ποιος βρίσκεται πίσω από τα πράγματα που αλλάζουνε θέση και να λύσουν «το μυστήριο του πράσινου κουβά». Ο Μιχάλης έχει ετοιμάσει ρομαντικό δείπνο στη Μυρτώ που του έχει υποσχεθεί να έρθει να μιλήσουνε, όμως μια δυσάρεστη έκπληξη τον περιμένει. Ο Παύλος παρασύρει σε νύχτα αντροπαρέας τον Δημήτρη και τον Διονύση για να ζητήσει τη συμβουλή τους για τη Μυρτώ. Η Φωτεινή ζητάει απο τον Παύλο να κρατήσει για μια ώρα το Motorbite, για να συναντήσει κρυφά τον Ανδρέα. Η Πέρσα χρησιμοποιεί τον Στέφανο για να μπει στην DavMak και να κλέψει την φωτογραφία που χρειάζεται για το άρθρο της στο site. Η Ειρήνη παραδέχεται στη μητέρα της ότι το σπίτι των Μακρήδων έχει γίνει για εκείνη εχθρικό περιβάλλον, η Μάρθα όμως την προτρέπει να μείνει κοντά στον Δημήτρη για να μην αφήσει κανένα περιθώριο στη Σταυρούλα να κάνει κίνηση.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 56. Το 1964 έρχεται φέρνοντας σπουδαίες εκπλήξεις, μεγάλους έρωτες, αλλά και δάκρυα. Αν και βρισκόμαστε μια ανάσα μακριά από τον γάμο του Πάρη και της Αμαλίας τίποτε ακόμη δεν είναι σίγουρο. Οι ισορροπίες, οι εξελίξεις, οι αποκαλύψεις, όλα κρέμονται από μια κλωστή. Η απελπισία της Αμαλίας δεν μπορεί να καταλαγιάσει και ξεσπά. Ίσως ο τρόπος με τον οποίο θα εκδηλώσει την απόγνωσή της να ανατρέψει τις καταστάσεις – ίσως και όχι. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Ντέπυ και ο Μάρκος θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ροή των πραγμάτων. Στη σκιά του επικείμενου γάμου ο Ντίνος δείχνει να αμφιταλαντεύεται ανάμεσα σ’ αυτά που του επιτάσσει η λογική και σ’ αυτά που φωνάζει η καρδιά του, σε αντίθεση με τη Μιράντα που διατηρεί ακλόνητα τα συναισθήματά της παρά τα αδιάκοπα πλήγματα που κρύβει κάθε έρωτας χωρίς ανταπόκριση. Σε παρόμοιο κλίμα όμως, βρίσκεται και ο Πάρης, που ενώ θα ‘πρεπε να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η διαίσθησή του δεν τον αφήνει να απολαύσει αυτό το δώρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Σώσε Με»: Το νέο αστυνομικό θρίλερ μόλις έκανε πρεμιέρα στο ANT1+ και υπόσχεται να μάς χαρίσει πολλές στιγμές αγωνίας12.09.2018

21:00 Σασμός στον ALPHA

Επεισόδιο 57. Η Μαρίνα προσπαθεί μάταια να μιλήσει στην Αργυρώ για το νεφρό ενώ ο Αντώνης αντιλαμβάνεται πως βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Η πρόσκληση του Φαρμάκη στο οινοποιείο αποτελεί πρόκληση για τον Μαθιό που βλέπει τη Βασιλική να απομακρύνεται από αυτόν εξαιτίας των μηνυμάτων. Καθώς νέες συγκρούσεις με τον Σταύρο κλονίζουνε την Αργυρώ, την τύχη του παιδιού της παίρνει στα χέρια της η Βασιλική με μια αποκάλυψη που θα τα αλλάξει όλα. Ο Νικηφόρος με το Μανόλη είναι ενθουσιασμένοι με τα σχέδια του θερμοκηπίου τους.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Επεισόδιο 76. Η παρουσία του Στάθη στο σπίτι της Ιουλίας, εξοργίζει τον Ισίδωρο και οι δυο άντρες σχεδόν πιάνονται στα χέρια. Ο Λυκούργος βασανίζεται από τις υποψίες που του γεννήθηκαν σχετικά με τον τραυματισμό του Κωνσταντίνου. Ρωτάει τον Κουράκο κι εκείνος του δίνει διάφορες πληροφορίες για τις συμμορίες που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών και ειδικά για τον περιβόητο «Κεφάλα». Η Μαργαρίτα και ο Γεράσιμος έρχονται πιο κοντά και προχωρούν σε μία τρυφερή σχέση. Ο Θανάσης «ψαρεύει» τη Χρυσούλα και μαθαίνει ότι η Αρετή προσπάθησε να χωρίσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο, καταφεύγοντας ακόμα και σε μάγια.

Ταινίες
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΧριστούγεννα στην COSMOTE TV: Οι ταινίες που μας βάζουν στο κλίμα12.09.2018

21:00 Στιγμιαία Οικογένεια στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής, 2018.

Παίζουν: Μαρκ Γουάλμπεργκ, Ρόουζ Μπέρν, Οκτάβια Σπένσερ, Ισαμπέλα Μόνερ. Σκηνοθεσία: Σον Άντερς.

Ένα ζευγάρι αποφασίζει να υιοθετήσει τρία αδέρφια παρά την πλήρη απειρία του.

22:00 Dear Elizabeth στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία, αμερικανικής παραγωγής, 2022.

Παίζουν: Τόνι Χέιλ, Ελίσα Κάθμπερτ. Σκηνοθεσία: Σκοτ Αμπραμοβιτς

Ένας άντρας με μια μέτρια ζωή καταλάθος συναντά διαδικτυακά μια παλιά συμφοιτήτρια του, την ηθοποιό Ελίζαμπεθ Μπανκς. Ανακαλύπτει πολλά για τον εαυτό του στην προσπάθεια να αποδείξει πως την ξέρει.

23:00 Η Διαδρομή  στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια, αμερικανικής παραγωγής, 2004.

Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Τζέιμι Φοξ, Μαρκ Ράφαλο, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, Πίτερ Μπεργκ, κ.ά. Σκηνοθεσία: Μάικλ Μαν.

Ο Βίνσεντ είναι ένας ατάραχος πληρωμένος δολοφόνος. Ο Μαξ είναι ένας οδηγός ταξί με πολλά απραγματοποίητα όνειρα. Σ’ αυτή τη μοιραία νύχτα, ο Μαξ πρέπει να μεταφέρει τον Βίνσεντ στην επόμενη «δουλειά» του. Μία νύχτα, πέντε στάσεις, πέντε στόχοι και μία φυγή! Οι ζωές τους θα συναντηθούν σε μια επικίνδυνη κούρσα χωρίς επιστροφή. Απόψε όλα μπορούν να αλλάξουν…

23:00 Noel στο στο OPEN BEYOND

Δραματική ταινία, αμερικανικής παραγωγής 2004.

Πρωταγωνιστούν: Σούζαν Σάραντον, Πενέλοπε Κρουζ, Πολ Γουόκερ, Άλαν Άρκιν, Μάρκους Τόμας, Ρόμπιν Ουλίαμς. Σκηνοθεσία: Τσαζ Παλμιντέρι.

Οι ιστορίες πέντε ανθρώπων στη χριστουγεννιάτικη Νέα Υόρκη, οι οποίοι αναζητούν το… θαύμα, που θα τους βοηθήσει να βρουν την αγάπη και την συντροφικότητα που λείπει από τη ζωή τους.

23:00 Booksmart στον ΑΝΤ1

Κωμωδία, αμερικάνικης παραγωγής, 2019.

Παίζουν: Κάιτλιν Ντέβερ, Μπίνι Φελντστάιν, Τζέσικα Γουίλιαμς, Λίζα Κούντροου, Γουίλ Φόρτε, Τζέισον Σουντεΐκις. Σκηνοθεσία: Ολίβια Γουάιλντ.

H Εϊμι και η Μόλι, αριστούχες μαθήτριες και κολλητές από όσο θυμούνται τους εαυτούς τους, βρίσκονται μπροστά σε μια τρομακτική συνειδητοποίηση. Όλη τους τη ζωή πίστευαν ότι η μελέτη και η αποχή από τις «επικίνδυνες συνήθειες» θα τους εξασφάλιζαν την πολυπόθητη είσοδο σε ένα πρωτοκλασάτο κολλέγιο. Τώρα όμως, την παραμονή της αποφοίτησής τους, ανακαλύπτουν σοκαρισμένες ότι, όσο ήταν βουτηγμένες στα βιβλία τους, όλοι και όλες όσοι υποτιμούσαν ως «ηλίθιους», «ανεύθυνους» και με ενδιαφέρον μόνο για το χαβαλέ, τα πάρτι και το σεξ, έχουν επίσης βρει θέση σε ένα εξίσου καλό κολλέγιο.

23:00 Monster Trucks στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια δράσης, αμερικανικής παραγωγής, 2016.

Παίζουν: Lucas Till, Jane Levy, Amy Ryan, Rob Lowe, Danny Glover, Barry Pepper, Holt McCallany. Σκηνοθεσία: Chris Wedge.

Ο τελειόφοιτος Τριπ, στην προσπάθεια του να ξεφύγει από τη ζωή και την πόλη που ζει, κατασκευάζει ένα φορτηγό-θηρίο από την αρχή.

23:40 Ψυχρός Πόλεμος στο COSMOTE CINEMA 2HD

Δραματική, πολωνικής παραγωγής, 2018.

Παίζουν: Τζοάνα Κούλινγκ, Τόμας Κοτ, Αγκατα Κουλέσα. Σκηνοθεσία: Πάβελ Παβλικόφσκι

Στην επαρχιακή Πολωνία το έτος 1949, ο μουσικός Βίκτορ γνωρίζει και ερωτεύεται τη νεαρή τραγουδίστρια Ζούλα. Στη σκιά του Ψυχρού Πολέμου η σχέση τους θα δοκιμαστεί στο Βερολίνο, στο Παρίσι, στο Σπλιτ και πίσω στην Πολωνία.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b