MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
KEEP WATCHING

Χριστούγεννα στην COSMOTE TV: Οι ταινίες που μας βάζουν στο κλίμα

Με πάνω από 90 ταινίες για όλη την οικογένεια, η καρδιά των Χριστουγέννων «χτυπά» και φέτος στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, το χριστουγεννιάτικο pop-up κανάλι της COSMOTE TV.

Τατιάνα Γεωργακοπούλου | 19.12.2022

Είναι μερικά πράγματα, που δεν λείπουν ποτέ από τις γιορτές: Χωρίς δώρα, άβολα οικογενειακά τραπέζια, μελομακάρονα και κουραμπιέδες, τα Χριστούγεννα απλά δεν είναι Χριστούγεννα. Αν υπάρχει ένα πράγμα, όμως, που ποτέ δεν πρέπει να λείπει από τις ημέρες των Χριστουγέννων, αυτό είναι σίγουρα οι χαλαρωτικές στιγμές δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ξέρεις τι εννοώ, όταν ανοίγει η τηλεόραση, κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ και έρχεται η στιγμή που μπορείς να κάνεις πράξη το binge-watching που περίμενες τόσο καιρό.

Με πάνω από 90 ταινίες σε τρεις ζώνες, ειδικά σχεδιασμένες για να σε βάλουν αμέσως στο πνεύμα των ημερών, το χριστουγεννιάτικο pop up κανάλι της COSMOTE TV είναι, λοιπόν, μονόδρομος. Μέχρι την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, θα βλέπουμε back-2-back αγαπημένες ταινίες που αποτελούν συνώνυμο των Χριστουγέννων, blockbusters με χολιγουντιανό αέρα, εμβληματικές τριλογίες γεμάτες δράση και φαντασία, ταινίες για όλη την οικογένεια, αλλά και νέες πρεμιέρες με άρωμα Χριστουγέννων.

Ας δούμε, λοιπόν, τι μας επιφυλάσσει το COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD αυτές τις γιορτές!

Family Spirit: Οικογενειακά movie nights με κορυφαία animations!

Τις γιορτινές αυτές ημέρες, τα βράδια μας ξεκινούν με την ειδική ζώνη του COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, “Family Spirit“, που περιμένει τα μικρά, αλλά και τα μεγάλα παιδιά, που όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν λένε ποτέ «όχι» σε μία καλή ταινία κινουμένων σχεδίων. Με μία νέα προσθήκη κάθε ημέρα μέχρι και τις 8 Ιανουαρίου, οι animated ταινίες που υπόσχονται να μας βάλουν στο “πνεύμα” των Χριστουγέννων, είναι φυσικά πολλές.

H συγκινητική ιστορία του αγαπημένου μας τετράποδου φίλου, «Κλίφορντ ο κόκκινος σκύλος» την οποία θα απολαύσουμε την παραμονή των Χριστουγέννων, αλλά και το «Λάσι, γύρνα σπίτι», με πρωταγωνίστρια τη σκυλίτσα που έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, γενιές και γενιές, είναι δύο μόνο από τις πολλές ταινίες κινουμένων σχεδίων που ανυπομονούμε να δούμε.

Υποδεχόμαστε την νέα χρονιά με το «Rio» και τον σπάνιο παπαγάλο Μπλου (Πρωτοχρονιά, 18:35) στην COSMOTE TV

Υποδεχόμαστε την νέα χρονιά με το «Rio» και τον σπάνιο παπαγάλο Μπλου (Πρωτοχρονιά, 18:35)

Την Πρωτοχρονιά, θα υποδεχτούμε το 2023 με το ξεκαρδιστικό, πολύχρωμο και γεμάτο μουσική «Rio» και την όμορφη ιστορία του σπάνιου μπλε παπαγάλου Μπλου, που ταξιδεύει μέχρι το Ρίο ντε Τζανέιρο για να σώσει το είδος του και να βρει την αγάπη!

Παράλληλα, την νέα χρονιά, θα απολαύσουμε τον Αστερίξ και το αγαπημένο γαλατικό χωριό έτοιμους να… τρελάνουν τον Καίσαρα και τους Βρετανούς (στις ταινίες «Ο Αστερίξ εναντίον του Καίσαρα» και «Ο Αστερίξ στους Βρετανούς»), ενώ θα παρακολουθήσουμε τις φοβερές περιπέτειες της πιο αξιαγάπητης οικογένειας… τεράτων στην κωμωδία τρόμου «Μια Χαρούμενη Οικογένεια» και το εξίσου απολαυστικό σίκουελ «Μια Χαρούμενη Οικογένεια 2».

Fantasy Spirit: Xολιγουντιανά blockbusters για βραδιές γεμάτες σασπένς

Είσαι από εκείνους που στο movie night πάντα επιλέγουν “δράση”; Που δεν χορταίνουν όσες επικές μάχες, εκρήξεις, ειδικά εφέ και αν δουν; Τότε δεν έχεις παρά να συντονιστείς στο “Fantasy Spirit“, την ζώνη του COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, όπου blockbusters και αγαπημένες action και sci-fi ταινίες με διάσημους αστέρες του Χόλιγουντ, θα κάνουν τα Χριστούγεννα μας πιο συναρπαστικά από ποτέ.

Μεταξύ άλλων θα δούμε όλες τις περιπέτειες του «Ιντιάνα Τζόουνς», με τον Χάρισον Φορντ να δίνει ρεσιτάλ σε κάθε μία από τις επικές αποστολές του πιο γοητευτικού εξερευνητή. Με το 2023 να είναι η χρονιά που ο Ιντιάνα Τζόουνς επιτέλους επιστρέφει -και μάλιστα για να λύσει ένα μυστήριο της αρχαίας Ελλάδας- νομίζω ότι ένα “φρεσκάρισμα” είναι απαραίτητο -και αυτά τα Χριστούγεννα αποτελούν ιδανική ευκαιρία.

Ολόκληρη η συγκλονιστική τριλογία της σειράς ταινιών «Ο Λαβύρινθος» στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD

Ολόκληρη η συγκλονιστική τριλογία της σειράς ταινιών «Ο Λαβύρινθος» στο COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD

Μία ακόμη αγαπημένη σειρά ταινιών που θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε αυτά τα Χριστούγεννα, είναι και «Ο Λαβύρινθος», το δυστοπικό έπος επιστημονικής φαντασίας που βασίστηκε στο best-seller του James Dashner και τελικά μας χάρισε μία συναρπαστική τριλογία, που σάρωσε το box office.

Ενώ μιας και μιλάμε για δυστοπικά έπη δεν πρέπει να χάσεις και τη sci-fi δραματική ταινία, «The Giver» με τους «οσκαρικούς» Τζεφ Μπρίτζες και Μέριλ Στριπ, αλλά και την Τέιλορ Σουίφτ σε έναν ρόλο-έκπληξη, να πρωταγωνιστούν σε αυτή την καθηλωτική ταινία που βασίστηκε στο μυθιστόρημα της Λόις Λόουρι.

Ταινίες φαντασίας που θα κάνουν τα Χριστούγεννα πιο “μαγικά”

Όταν δεν βλέπουμε συναρπαστικές ταινίες δράσης, η ζώνη “Fantasy Spirit” θα μας ταξιδεύει σε κόσμους… μαγικούς. Για όλους εμάς που χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω “μαγεία” τα φετινά Χριστούγεννα, το COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD επιφυλάσσει μια σειρά από καθηλωτικές ταινίες φαντασίας για μικρούς και μεγάλους.

Ξεχωρίζουν το παραμυθένιο «Stardust», μια ιστορία γεμάτη έρωτα και περιπέτεια και ένα all-star cast, που περιλαμβάνει τους Μισέλ Φάιφερ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κλερ Ντέινς, Πίτερ Ο’ Τουλ, Σιένα Μίλερ, αλλά και το technicolor αριστούργημα του 1940 «Ο Κλέφτης της Βαγδάτης», που άφησε εποχή ως μία από τις πιο εντυπωσιακές ταινίες φαντασίας που έχουμε δει ποτέ.

Από το εορταστικό πρόγραμμα του καναλιού, δεν λείπει βέβαια και η αγαπημένη ταινία «Μια Νύχτα Στο Μουσείο», με τον Μπεν Στίλερ σε ρόλο νυχτοφύλακα που… ξαφνικά βλέπει τα εκθέματα ενός ολόκληρου μουσείου να ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του, αλλά και μια μεγάλη μυθολογική μάχη ανάμεσα στους θεούς του Ολύμπου στην επική ταινία φαντασίας του Κρις Κολούμπους «Ο Πέρσι Τζάκσον και η Κλοπή της Αστραπής».

Παραμονή Χριστουγέννων με τον «Πινόκιο» (Σάββατο 24/12, 20:15)

Την Παραμονή των Χριστουγέννων κάνουμε ρεβεγιόν με το live adaptation του κλασικού έργου του Κάρλο Κολόντι «Πινόκιο». Όσες (και είναι πολλές) διασκευές του παραμυθιού και αν έχουμε δει, αυτή με τον ασυναγώνιστο Ρομπέρτο Μπενίνι στον ρόλο του Τζεπέτο, είναι και η πιο ουσιαστική. Εξίσου πλούσιο σε νόημα και όμορφες εικόνες, είναι το βραβευμένο με 4 Όσκαρ «Η Ζωή του Πι», μία ταινία που όλοι αξίζει να δουν – κι εμείς θα τη δούμε την Δευτέρα των Χριστουγέννων.

Και φυσικά δεν ξεχνάμε την ταινία με την οποία θα αποχαιρετήσουμε το 2022, την Παραμονή Πρωτοχρονιάς: το φαντασμαγορικό μιούζικαλ «The Greatest Showman» με τον Χιού Τζάκμαν στον ρόλο της ζωής του ως ο σπουδαίος showman Φ.Τ. Μπάρνουμ.

Κλασικές χριστουγεννιάτικες ιστορίες και πολυαναμενόμενες πρεμιέρες

Για το τέλος, αφήσαμε τις ταινίες εκείνες που πάντα καταφέρνουν να μας θυμίζουν ότι τα Χριστούγεννα είναι πράγματι η πιο καταπληκτική εποχή του χρόνου. Εξάλλου, πώς αλλιώς θα μπούμε στο πνεύμα των ημερών, αν όχι με ιστορίες που έχουν γίνει συνώνυμο των Χριστουγέννων, αλλά και ολοκαίνουριες ταινίες με φόντο τα χιονισμένα τοπία;

Η αυλαία για το 2022 πέφτει με το «Μια υπέροχη Ζωή» (It’s a wonderful life) το Σάββατο 31/12, στις 22:30

All time classic χριστουγεννιάτικες ταινίες

Στην τρίτη ζώνη του COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD, με τίτλο “Christmas Spirit” θα δούμε μερικές από τις πιο διαχρονικές χριστουγεννιάτικες ταινίες όλων των εποχών -και αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το εορταστικό πρόγραμμα, αρκεί να σας πούμε ότι μεταξύ άλλων θα δούμε την αριστουργηματική ταινία του Φρανκ Κάπρα «Μια υπέροχη Ζωή», με την οποία και θα αλλάξουμε χρονιά, για να μπει το 2023 με τον πιο ταιριαστό τρόπο.

Παράλληλα, 20 χριστουγεννιάτικες τηλεταινίες, έρχονται σε Α’ προβολή, για να μας βάλουν στο απόλυτο εορταστικό mood, ανάμεσά τους οι «How Scrooge Stole My Heart», «My Grown Up Christmas List», «Christmas Gift From Bob», «Very Nutty Christmas» και «My Christmas Family Tree».

Και βέβαια, οι χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Οι συνδρομητές της COSMOTE TV έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν επιλεγμένες ταινίες του COSMOTE CINEMA CHRISTMAS HD και μέσα από τον φάκελο «CHRISTMAS» στο δωρεάν, on demand κατάλογο του COSMOTE TV PLUS, γιατί η χριστουγεννιάτικη διασκέδαση δεν σταματά ποτέ.

Περισσότερα από Keep Watching
VIMA_WEB3b