MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
08
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
MARKET NEWS

Τα ωραιότερα δώρα για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή της αγάπης, η εποχή της χαράς, η εποχή της αισιοδοξίας και φυσικά η εποχή των δώρων.

Credits: Freestocks/Unsplash
Monopoli Team

Δεν νοούνται Χριστούγεννα χωρίς δώρα! Δώρα για εσάς, δώρα για τους αγαπημένους σας, δώρα για όλους. Μεγάλη η προσμονή την ημέρα της ανταλλαγής και η χαρά μόλις ανοίξετε το δώρο σας. Αλλά αυτό είναι ακριβώς το ζητούμενο, η χαρά. Η χαρά για το σωστό δώρο, γιατί αν δεν το πετύχετε η απογοήτευση θα είναι έκδηλη.

Αλλά μην ανησυχείτε! Είμαστε εμείς εδώ για να σας δώσουμε τις καλύτερες ιδέες για τα πιο επιτυχημένα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα έχετε κάνει ποτέ. Διαφορετικά δώρα, για διαφορετικούς ανθρώπους, με διαφορετικές ανάγκες και ενδιαφέροντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑOmonoia Christmas Market: Μια ξεχωριστή εμπειρία «φέρνει» ξανά τα Χριστούγεννα στην ιστορική πλατεία12.09.2018

Radiant Professional Special Edition Multi-Palette

Η εντυπωσιακή Special Edition Multi-Palette θα γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής του γιορτινού μακιγιάζ σας. Διαθέτει 12 σκιές με εξαιρετική απόδοση χρώματος, 6 πιο φυσικές και γήινες και 6 πιο έντονες αποχρώσεις για να δημιουργήσετε από τα πιο καθημερινά all-day looks μέχρι τα πιο glam βραδινά looks. H Multi-Palette είναι η τέλεια λύση για εσάς που θέλετε μια παλέτα για όλες τις περιστάσεις, αλλά και το τέλειο δώρο στην αγαπημένη σας φίλη, σε σούπερ πρακτικό μέγεθος με καθρέφτη για να μην την αποχωρίζεστε ποτέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSwatch Holidays Collection: Τα γιορτινά μοντέλα της Swatch δίνουν λάμψη στα Χριστούγεννα12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από Αγορές
VIMA_WEB3b