MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Κρακοβία: Μια πόλη – κόσμημα που σε ταξιδεύει στον χρόνο

Μια θαυμάσια παλιά πόλη που θυμίζει υπαίθριο μουσείο, η μεγαλύτερη μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης και γραφικές γειτονιές με έντονη νυχτερινή ζωή σάς περιμένουν στην Κρακοβία, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας που θα σας γοητεύσει με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά της

Monopoli Team

Η Κρακοβία είναι ίσως η ωραιότερη πόλη της Πολωνίας. Υπήρξε πρωτεύουσα της χώρας μέχρι τον 16ο αιώνα και σε αντίθεση με τη Βαρσοβία, η οποία ισοπεδώθηκε στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, η ίδια υπέστη ελάχιστες καταστροφές, διατηρώντας τα υπέροχα κτήρια της που συνδυάζουν την αναγεννησιακή, τη γοτθική και την μπαρόκ αρχιτεκτονική. Με μια παραμυθένια παλιά πόλη, πλούσια αρχιτεκτονική κληρονομιά αλλά και νεανική ζωντάνια, η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πολωνίας προσφέρει στους επισκέπτες της πανέμορφες εικόνες και αξέχαστες εμπειρίες.

Ταξίδι στην Κρακοβία: Τι θα δείτε
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι 10 ωραιότερες λίμνες του κόσμου – Ανάμεσά τους και μία ελληνική12.09.2018

Η Παλιά Πόλη της Κρακοβίας

Ξεκινήστε τη γνωριμία σας με την Κρακοβία με έναν περίπατο στην Παλιά Πόλη (Stare Miasto) με τη μοναδική αρχιτεκτονική που θα σας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Η παλιά πόλη της Κρακοβίας σώθηκε από τους ναζιστικούς βομβαρδισμούς και αποτελεί από το 1978 Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της UNESCO. Εδώ βρίσκεται η μεγαλύτερη μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης, η Rynek Glowny, η οποία μοιάζει βγαλμένη από κινηματογραφικό σκηνικό. Μαγαζιά, μπαρ και εστιατόρια εναλλάσσονται με εκκλησίες και ιστορικά μνημεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠράγα: Χριστούγεννα στη «χρυσή πόλη»12.09.2018

Μάθετε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b