MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 76: Η Κατερίνα είναι έτοιμη να φύγει απ’ τον Πλάτανο, αλλά η Μάρμω με τον Παπά και το Θοδωρή δεν το βάζουν κάτω και επιστρατεύουν μερικές σκελίδες σκόρδου, για να την κρατήσουν στο χωριό. Η Τούλα προσπαθεί να πείσει τη Χρύσα να ανταλλάξουν μυστικά, μπας και καταλάβει επιτέλους τι συμβαίνει με τη γιατρέσσα, την ώρα που ο Κανέλος γίνεται, για άλλη μία φορά, μπίλιες με τον Τζώρτζη. Η Σύλβια με το Σώτο, ετοιμάζονται να φύγουν απ’ το πανδοχείο, για να αποδείξουν στο Ζάχο ότι είναι στοιχειωμένο, ενώ η Καλλιόπη έχει μια ιδέα που δε θ’ αρέσει καθόλου στο Χαραλάμπη. Την ίδια ώρα, ο Ζάχος ετοιμάζει μια σούπερ σπέσιαλ κασκαρίκα, για να τους χορέψει όλους στο ταψί, αλλά κι ο Πετράν είναι έτοιμος να πιάσει το… χορό, αφού η Κατερίνα κι ο Παναγής υπογράφουν το διαζύγιο τους μπροστά στα μάτια του.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 56: Η Καίτη καλεί τον πατέρα της. Αυτό όμως που θα ακούσει, θα την κάνει να πάρει την απόφαση να μην τον ξανακαλέσει ποτέ πια. Την πιο διαβολική όμως απόφαση, την παίρνει η Μάρθα, εις το όνομα της ευτυχίας της κόρης της, θα βάλει τα μεγάλα μέσα για να βρει την θεία των παιδιών. Έτσι ο Δημήτρης θα απαλλαχθεί μια και καλή από τον ρόλο του κηδεμόνα και θα είναι ελεύθερος για την Ειρήνη. Ο Δημήτρης όμως αποφασίζει να μιλήσει στην Σταυρούλα για αυτό που τον βασανίζει.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στον ALPHA

Επεισόδιο 53: Όσο η ένταση ανάμεσα στον Ντίνο και την Μιράντα συνεχίζεται, ο Βύρωνας και ο Μάρκος αγωνιούν για το αν θα δεχθεί η Μιράντα την βοήθειά τους αυτή την κρίσιμη στιγμή. Παράλληλα, η κατάθεση της Ντέππυ πέφτει σαν βόμβα στο αστυνομικό τμήμα, πράγμα που βγάζει τον Σωτήρη εκτός εαυτού. Ο Πάρης μία μέρα πριν τον αρραβώνα, μπαίνει σε σκέψεις για το αν τελικά πρέπει να γίνει αυτός ο γάμος κι απελπισμένος καθώς είναι, ετοιμάζεται να αποκαλύψει στον Μεμά το μεγάλο μυστικό της νύχτας των γενεθλιών. Ο Ντίνος καθυστερεί να εμφανιστεί στο κατάστημα και η απουσία του δημιουργεί στην Ζηνοβία αρνητικό προαίσθημα. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί ότι μια συνηθισμένη επίσκεψη του Άγη στο μαγαζί και μια απλή ερώτηση της Γεωργίας, θα αρκούσαν για να προκληθεί ένα γεγονός που θα φέρει τα πάνω κάτω στον Παράδεισο των Κυριών.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 72: Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ενώ στήνεται ενέδρα δέχεται πυροβολισμό. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη. Ο τελευταίος τους κάνει τσακωτούς και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες τις πράξεις της μόνη της.

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 54: Η κηδεία της Φιλιώς συσπειρώνει το χωριό, όπου όλοι στέκονται στο πλευρό της Τζένης. Η Αργυρώ βλέπει το Σταύρο να παίρνει το παιδί της ενώ ο Αστέρης θέλει να τη βοηθήσει. Η Μαρίνα νιώθει ανήμπορη να βοηθήσει την Αργυρώ. Η Τζένη υποψιάζεται πως κάτι τρέχει ανάμεσα στο Νικηφόρο και τη Νάντια. Ο Μαθιός ετοιμάζεται να συναντήσει τον μυστηριώδη αποστολέα των μηνυμάτων. Ο Παύλος βρίσκει τον Σταύρο για να ξεκαθαρίσουν το θέμα του παιδιού. Ο Ευθύμης δέχεται επίθεση ενώ ο Λευτέρης κινδυνεύει εξαιτίας του.

22:00 Κάνε Ότι Κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 27: Ο Νικόλας προσπαθεί να πάρει από την Βικτώρια τις απαντήσεις που ψάχνει εδώ και καιρό. Εκείνη προσπαθεί να του εξηγήσει, αλλά την πληγώνει με την καχυποψία του. Ο Παύλος αναλαμβάνει να εκπροσωπήσει την οικογένεια του Νικόλα, και ζητά από τον Βανδώρο να σεβαστεί το απόρρητο της επαγγελματικής τους σχέσης. Η Μπετίνα προσπαθεί να μάθει για την εγκυμοσύνη της Ζωής και για τον πατέρα του παιδιού που θα γεννήσει η κόρη της. Στην ανακρίτρια, η φίλη του Στράτου προσπαθεί να βρει ελαφρυντικά και αποκλείει τις κατηγορίες που έχουν διατυπώσει ο Μηνάς και ο Μιχάλης. Η δικηγόρος του Μηνά τον πιέζει να βοηθήσει την Αστυνομία να εντοπίσουν την Βικτώρια. Ο Στάθης προσπαθεί να κερδίσει το ενδιαφέρον της Νάσιας. Η Άννα προσπαθεί να βοηθήσει τον Ίσσαρη με την μετακόμιση και να τον στηρίξει με το διαζύγιο. Η σχέση του Νικόλα με την κόρη του εξακολουθεί να είναι φορτισμένη και προσπαθεί να βρει τρόπους να την πλησιάσει. Η Νάσια ζητάει να μείνει για λίγο στο σπίτι του θείου της. Πώς και γιατί θα προσπαθήσει ο Μιχάλης να παγιδέψει την Βικτώρια;

Επεισόδιο 28: Η ανακρίτρια πιέζει τον Μιχάλη, ο οποίος κατηγορεί τον Μηνά ως εγκέφαλο της συμμορίας. Προσπαθεί να βρει έναν τρόπο για να μην αντιμετωπιστεί ο Μηνάς ως ψυχικά άρρωστος. Η Βικτώρια εξηγεί το παρελθόν της στον Νικόλα. Του μιλάει για τη συμμαχία της με τον Παύλο, τους λόγους και τον στόχο τους να εκδικηθούν. Ο Νικόλας συνεχίζει να την αντιμετωπίζει με δυσπιστία, αλλά δεν την καταδίδει στην Αστυνομία. Η Βικτώρια του μιλάει για τα παιδικά της χρόνια στο ορφανοτροφείο και τη σχέση με την ετεροθαλή αδελφή της. Η Ζωή αποκαλύπτει το μεγάλο της μυστικό στη Νάσια, για την εγκυμοσύνη της και παραδέχεται ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο Στράτος. Η Νάσια εξοργίζεται και την αποφεύγει. Η γιαγιά του Μάκη μεταφέρεται στο νοσοκομείο και δεν υπάρχει κανείς να τους βοηθήσει, εκτός από τον Νικόλα. Τι ζητάει από τη Σοφία και τη σχέση τους ο Βανδώρος; Τι θα κάνει ο Νικόλας όταν χάσει τον έλεγχο με την Βικτώρια;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 28: Ο Αλέξανδρος υπογράφει τη νέα φυγή του ενώ τη Φωτεινή στοιχειώνει ασφυκτικά το παρελθόν και ο Δανιήλ σιωπά. Στο νέο βήμα της η Εύη βρίσκεται ξανά αντιμέτωπη με τον Παντελή. Ο Γιώργης ετοιμάζεται για τον «υπερ-πάντων» αγώνα φέρνοντας τη Νίτσα σε δίλλημα. Πίσω από την πλάτη του Στρατή ο Παπαδόπουλος πλέκει μεθοδικά τον ιστό του. Η Διαμάντω προβληματίζεται από τις παράξενες κινήσεις του Θοδωράκη κι ο Χρήστος αγωνίζεται απελπισμένα να κρατήσει τον κόσμο του σε τάξη. Στέλιος και Μίλτος βρίσκονται σε σημείο χωρίς επιστροφή. Κι όλα αυτά ενώ η Ζέτα ψάχνει να μάθει για την άγνωστη αγάπη του Στρατή, που δείχνει αποφασισμένος να τα παίξει όλα για όλα.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 41: Στο δωμάτιο του νοσοκομείου ο Πέτρος θα μιλήσει στην Ελισάβετ όπως ποτέ πριν. Σ’ αγαπώ και θέλω να είμαστε μαζί, της λέει, προσπαθώντας με την αγάπη του να της αλλάξει γνώμη. Από την άλλη ο Σαράντος δεν καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από την ηγουμένη ενώ η Κασσιανή έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιοβρύσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που έρχονται τον Δεκέμβριο στις οθόνες μας12.09.2018

Ταινίες

21:00 Κυνήγι στο Άκρο της Γης στο COSMOTE CINEMA 1HD

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ντρέικ Ηθοποιοί: Νιλ ΜακΝτόνα, Μπρους Γουίλις, Κόρεϊ Λαρτζ

Καταδικασμένος σε ισόβια κάθειρξη για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε, ένας πρώην αστυνομικός έχει την ευκαιρία να αποκτήσει ξανά την ελευθερία του αν δεχτεί μια ιδιόμορφη συμφωνία: να γίνει το θήραμα μιας επίλεκτης ομάδας κυνηγών.

21:00 Jack Reacher στον ΣΚΑΪ

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Έντουαρντ Ντρέικ Ηθοποιοί: Νιλ ΜακΝτόνα, Μπρους Γουίλις, Κόρεϊ Λαρτζ

Η δολοφονία πέντε φαινομενικά τυχαίων ατόμων ταράζει μια ήσυχη αμερικανική πόλη. Κι ενώ ο φερόμενος ως δράστης συλλαμβάνεται, η ανάμιξη στην υπόθεση ενός μυστηριώδους άντρα, ονόματι Τζακ Ρίτσερ, θα επιφέρει εκρηκτικές εξελίξεις!

22:00 Σας παρακαλώ, Σκοτώστε την Γυναίκα μου στο COSMOTE CINEMA 2HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 1986

Σκηνοθεσία: Τζιμ Έιμπραχαμς,Ντέιβιντ Ζάκερ,Τζέρι Ζάκερ Ηθοποιοί: Μπέτι Μίντλερ, Ντάνι Ντε Βίτο, Τζατζ Ράινχολντ

Ένας αδίστακτος επιχειρηματίας, που μισεί τη σύζυγό του, νιώθει ευτυχής όταν αυτή πέφτει θύμα απαγωγής κι αρνείται να πληρώσει τα λύτρα. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται όταν στην υπόθεση ανακατεύονται η φιλενάδα του κι η αστυνομία.

22:00 Πίσω στο Σπίτι για Διακοπές

Δραματική κομεντί, παραγωγής ΗΠΑ 1995

Σκηνοθεσία: Τζόντι Φόστερ Πρωταγωνιστούν: Χόλι Χάντερ, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Αν Μπάνκροφτ, Στιβ Γκούτενμπεργκ, Τσαρλς Ντέρνινγκ

Η 40χρονη Κλόντια Λάρσον αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να περάσει την Ημέρα των Ευχαριστιών με την οικογένεια της στο πατρικό της στη Βαλτιμόρη. Αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζει αν θα το αντέξει. Τι άλλο όμως να κάνει, αφού έχασε τη δουλειά της και η κόρη της θα περάσει τη γιορτή με τον φίλο της.

22:45 Πάση Θυσία στο COSMOTE CINEMA 1HD

Γουέστερν αμερικάνικης παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Μακένζι Ηθοποιοί: Κρις Πάιν, Μπεν Φόστερ, Τζεφ Μπρίτζες

Ένας διαζευγμένος πατέρας κι ο ευέξαπτος πρώην κατάδικος αδερφός του καταφεύγουν σε μια σειρά ένοπλων ληστειών τραπεζών, προκειμένου να σώσουν την οικογενειακή τους φάρμα από την κατάσχεση… Η ταινία προτάθηκε για 4 Όσκαρ.

23:30 Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw στον ΑΝΤ1

Ταινία δράσης αμερικάνικης παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς Ηθοποιοί: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα

Δυο άσπονδοι εχθροί, ένας Αμερικανός πράκτορας και ένας Βρετανός παράνομος, καλούνται να συνεργαστούν για να εξουδετερώσουν έναν άτρωτο τρομοκράτη. Θα καταφέρουν να γεφυρώσουν τις διαφορές τους και να σώσουν την ανθρωπότητα;

23:50 Αποστολή στην Χιλή στον ΣΚΑΪ

Περιπέτεια βρετανικής παραγωγής 2017

Σκηνοθεσία: Σάιμον Γουέστ Ηθοποιοί: Αντόνιο Μπαντέρας, Όλγκα Κουριλένκο, Μαρκ Βάλεϊ

Στη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Χιλή, η σύζυγος ενός ροκ σταρ απάγεται μυστηριωδώς. Χωρίς να υπάρχει ουσιαστική βοήθεια από τις τοπικές αρχές, ο εκκεντρικός ροκάς θα αναλάβει ολομόναχος την επικίνδυνη αποστολή διάσωσής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣλάμπερλαντ: Η νέα ταινία φαντασίας του Netflix μάς ταξιδεύει στη χώρα των ονείρων12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b