MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
28
ΜΑΡΤΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

TV Guide: Τι θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου

Οι εξελίξεις σε δημοφιλείς σειρές και οι ταινίες που θα δούμε στην τηλεόραση την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου.

Monopoli Team

Σειρές

20:00 Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην ΕΡΤ1

Γ’ κύκλος, επεισόδιο 71: Ο Παναγής αρνείται να χωρίσει με την Κατερίνα κι εκείνη, πάνω στην απελπισία της, αποφασίζει να του δώσει τη χαριστική βολή. Το νέο για το μαγικό νερό του χωριού κυκλοφορεί στο ίντερνετ, μαζί με τα πρώτα θετικά σχόλια για το πανδοχείο του Κίτσουλα και η Σύλβια είναι ενθουσιασμένη. Η Βαλέρια πάλι είναι έξαλλη, αφού ο Ζάχος ανεβάζει την τιμή πώλησης της περιουσίας του στα ύψη. Την ίδια ώρα, ο Τζώρτζης κάνει την πρώτη του… σύλληψη, ντυμένος αστυνομικός, και ο Κανέλος κινδυνεύει να μπει σε διαθεσιμότητα εξαιτίας του. Η Μάρμω πιστεύει πως κάτι τρέχει με την Κάθριν και αποφασίζει να το ανακαλύψει. Ο Πετράν, με τη σειρά του, ανυπομονεί να ανακαλύψει τι τόσο σημαντικό θέλει να συζητήσει η γιατρέσσα μαζί του.

20:00 Η Δική μας Οικογένεια στο OPEN BEYOND

Επεισόδιο 51: Η Ευδοκία βρίσκει ένα άρθρο της Αγγελικής στο tablet κι αυτή αναγκάζεται να εφεύρει άλλο ένα ψέμα. Η Ειρήνη βάζει φιτιλιές στο Διονύση ότι ο Δημήτρης και η Αγγελική έχουν έρθει πολύ κοντά. Οι εξετάσεις γονιμότητας φέρνουν μεγάλη αναστάτωση στη Μυρτώ και στο Μιχάλη. Ο Παύλος για να ξεφορτωθεί την Αλεξάνδρα, αναγκάζεται να της πει ότι έχει αισθήματα για κάποια άλλη, κι αυτή δεν κρατάει την πληροφορία για τον εαυτό της. Με τη βοήθεια του Αντρέα, ο Δημήτρης παίρνει τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τη Νεφέλη να τρέξει σε αγώνες μοτοκρός, αλλά δεν είναι όλοι σύμφωνοι μ’ αυτή την ιδέα.

20:00 Ο Παράδεισος των Κυριών στoν ALPHA

Επεισόδιο 49: Ο Πάρης βλέπει τον Ντίνο να πλησιάζει την μητέρα του και πανικοβάλλεται, ξέρει πως αν μάθει η Αμαλία ότι πλησίασαν τον Παπακώστα, θα τη χάσει, όμως ο ίδιος μοιάζει ανήμπορος να κάνει κάτι. Θα καταφέρει να σταματήσει τη συνάντηση;… Μέσα στο μαγαζί η Γεωργία προσπαθεί να συνέλθει μετά απ’ την αποκάλυψη που της έκανε η Δάφνη. Θα μπορέσει να μάθει την αλήθεια, ή ο έρωτας της για τον Άγη θα νικήσει και πάλι κάθε αμφιβολία;… Οι ελπίδες της Αμαλίας αναπτερώνονται, μόλις η Πολυξένη της ανακοινώνει, ότι ο Ντίνος είναι έξω απ’ το σπίτι της, αλλά δεν ξέρει αν έχει τη δύναμη να βγει να τον αντιμετωπίσει… Ο κλοιός γύρω από τη Βικτώρια όλο και σφίγγει, θα καταφέρει αυτή τη φορά, να γλιτώσει;

21:00 Σασμός στον ALPHA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 49: Ο Παύλος ζητά αντάλλαγμα από την Καλλιόπη που την έσωσε από τη φωτιά. Τι θα πει όμως το πόρισμα της αστυνομίας; Ο Σταύρος συγκρούεται με τη Μαρίνα. Ο Αστέρης προσπαθεί να πει στην Αργυρώ την αλήθεια για το νεφρό. Ο Νικηφόρος παίζει ένα επικίνδυνο παιχνίδι με την Νάντια, η οποία αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί για να φτάσει στον Μαθιό. Ο Ευθύμης με τον Πάνο στο γηροκομείο προσπαθούν να πιάσουν τον Λευτέρη που θέλει να φυγαδεύσει τη μητέρα του. Η Βασιλική θέλει να μάθει τι χρωστάει η Αργυρώ στον Αστέρη.

21:00 Η Γη της Ελιάς στο MEGA

Β’ κύκλος, επεισόδιο 67: Ο Δημοσθένης δεν μπορεί να καταλάβει αν η Ειρήνη του λέει την αλήθεια και την φέρνει σε αντιπαράθεση με την Αρετή, η οποία αρνείται κάθε κατηγορία. Την υπόθεση αναλαμβάνει να ξεδιαλύνει ο Στάθης, ο οποίος δείχνει να πείθεται από την αθωότητα της Αρετής. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία συνεχίζουν τα παράνομα ραντεβού. Η Ισμήνη βρίσκει ένα χαρτί στο πάτωμα με το όνομα του Κεφάλα γραμμένο επάνω και ο Κωνσταντίνος καλείται να απολογηθεί. Παράλληλα, η κόντρα ανάμεσα στη συμμορία τού Δημοσθένη και αυτή του Κεφάλα στην Αθήνα κορυφώνεται, οδηγώντας σε παράπλευρες απώλειες.

22:00 Κάνε Ότι Κοιμάσαι στην ΕΡΤ1

Επεισόδιο 25: Οι σχέσεις του Νικόλα με την κόρη του χαλάνε, όταν η κοπέλα μαθαίνει για τη σχέση του πατέρα της με την Βικτώρια. Η Νάσια τον κατηγορεί ότι με την απροσεξία του δεν απάτησε μόνο την μητέρα της, αλλά την εξέθεσε και σε κίνδυνο. Ο Νικόλας προσπαθεί να της ζητήσει συγγνώμη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Νάσια αποφασίζει να ζήσει με τον θείο της. Η δικηγόρος του Μηνά προσπαθεί να βρει τεχνάσματα για να πέσει στα μαλακά. Συγκρούεται με την ανακρίτρια, όταν κάνει λόγο για τα ψυχολογικά προβλήματα του πελάτη της. Τι πάει να πετύχει; Ο Βανδώρος συνδέεται ξανά ερωτικά με την καθηγήτρια του γιου του. Αυτή τη φορά όμως προσπαθεί μέσα από τη σχέση αυτή να αλλάξει ζωή. Η Βικτωρία έχει ξεφύγει από την απόπειρα δολοφονίας που της έστησε ο Παύλος και προσπαθεί να εξαφανιστεί. Γιατί επιμένει όμως εκείνος να τον συγχωρήσει και τι θα του ζητήσει για αντάλλαγμα; Ποιος είναι αυτός που την βοηθάει να κρυφτεί;

Επεισόδιο 26: Ποιον απρόβλεπτο σύμμαχο θα αναζητήσει η Βικτωρία. Για ποιο λόγο δεν μπορεί να εμπιστευτεί πλέον τον Μιχάλη και πρέπει να εξαφανιστεί ξανά; Η Ζωή κρύβει ένα πολύ σκληρό μυστικό από τους γονείς της, αλλά σταδιακά αρχίζει να χάνει τον έλεγχο. Τι δεν είπε σε κανέναν για το παρελθόν της με τον Στράτο; Ο Ίσσαρης αποφασίζει να προχωρήσει στο διαζύγιο με τη γυναίκα του και ψάχνει διαμέρισμα. Η Άννα προθυμοποιείται να τον φιλοξενήσει, προσπαθεί όμως να τον κάνει να σταθεί στα πόδια του και να ξεχάσει την πρώην του σύζυγο. Ο Μηνάς προσπαθεί να αποδείξει ότι ο Στράτος ήταν ο εγκέφαλος της συμμορίας. Τι τον συμβουλεύει η αδίστακτη δικηγόρος του τώρα που ο Στράτος είναι νεκρός; Ποιος την πιέζει να κρατήσει την υπόθεση του Μηνά; Θα καταφέρει να τους δυσκολέψει η Ανακρίτρια;

22:40 Αυτή η Νύχτα Μένει στον ALPHA

Επεισόδιο 25: Η αποκάλυψη της Νίτσας βυθίζει τον Στρατή στο αδιέξοδο και τη Ζέτα στην απελπισία. Όμως μια εκμυστήρευση του Βαγγέλη για τον Παπαδόπουλο θα τους κρατήσει μακριά, μέχρι να ξεσπάσει η μπόρα… Ο Στέλιος στο μεταξύ ψάχνει απελπισμένα τρόπο να παραμείνει στο Αγρίνιο, ενώ η Αγλαΐα του αποκρύπτει την αλήθεια για τον Μίλτο. Ο Χρήστος από την άλλη απειλεί τον Αλέξανδρο να αποκαλύψει τα πάντα. Εκείνος φοβάται, αλλά δεν κάνει πίσω. Βλέποντας την συντριβή να πλησιάζει ο Χρήστος καταλήγει στην Βρεττώ. Για πρώτη φορά μιλάνε για το ατύχημα… Ο Μίλτος από την άλλη εμφανίζεται έξω από το σπίτι των δικών του με ένα μαχαίρι.

22:40 Μαύρο Ρόδο στο MEGA

Επεισόδιο 37: Η Αλεξία, η Αγγελική και ο Παναγιώτης αποφασίζουν να γυρίσουν στην Πάτρα. Η άφιξη της Κύρας στη Γερακιανή θα τους αναστατώσει. Ταυτόχρονα, η επίσκεψη του  Βίκου στο μοναστήρι θα βάλει την Ηγουμένη σε υποψίες. Η Αυξεντία αρνείται να πάει στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας της να επιδεινώνεται. Οι τύψεις καίνε την Ελισάβετ που αποφασίζει να ζητήσει από την Ηγουμένη να καθυστερήσουν την κουρά της. Παράλληλα, ο Πέτρος για να καταφέρει να απομακρύνει τον πατέρα του από το μοναστήρι, αποφασίζει να γυρίσει και εκείνος στην Πάτρα. Η Γιάννα και ο Μπόγρης έρχονται λίγο πιο κοντά. Η είδηση πώς η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα του Ζαμάφτα,  πέφτει σαν βόμβα και προκαλεί πανικό στους εμπλεκόμενους της υπόθεσης. Οι  υποψίες του Λευτέρη για την Πολυξένη θα βγουν αληθινές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΖωή Λάσκαρη: Οι ερμηνείες της σταρ της «χρυσής εποχής» του ελληνικού κινηματογράφου που άφησαν εποχή12.09.2018

Ταινίες

21:00 Ντιούκς στο OPEN BEYOND

Κωμωδία δράσης αμερικανικής παραγωγής 2005

Σκηνοθεσία: Τζέι Τσαντρασέκαρ Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Νόξβιλ, Σον Γουίλιαμ Σκοτ, Τζέσικα Σίμπσον, Μπαρτ Ρέινολντς, Λίντα Κάρτερ, Γουίλι Νέλσον

Τα δύο ξαδέλφια, Μπο και ο Λιουκ, που συνήθως βρίσκονται στη λάθος πλευρά του νόμου, ειδικά όταν τρέχουν ιλιγγιωδώς για να κάνουν την παράδοση παράνομων ποτών που παρασκευάζει ο θείος τους, αναγκάζουν τον σερίφη να τρέχει συνεχώς πίσω από το πορτοκαλί αυτοκίνητό τους, τον περίφημο “Στρατηγό Λι”. Όταν όμως ανακαλύπτουν ότι ο ανέντιμος διευθυντής αστυνομίας, Μπος Χογκ, σκοπεύει να αρπάξει με παράνομα μέσα το κτήμα των γειτόνων τους, δε θα χάσουν την ευκαιρία να αποδείξουν σε ολόκληρη την κομητεία του Χάζαρντ, ποιοι είναι οι πραγματικοί υπερασπιστές του Νόμου.

21:00 Fast and Furious Presets: Hobbs & Show στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής 2019

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Λιτς Παίζουν: Ντουέιν Τζόνσον, Τζέισον Στέιθαμ, Ίντρις Έλμπα, Βανέσα Κίρμπι, Ρόμαν Ρέινς, Έλεν Μίρεν, Ράιαν Ρέινολντς, Έιζα Γκονσάλες, Βανέσσα Κίρμπυ

Από τότε που ο Χομπς, πιστός πράκτορας της διπλωματικής υπηρεσίας ασφαλείας της Αμερικής, και ο παράνομος Σο, πρώην επίλεκτο 0μέλος του βρετανικού στρατού, ήρθαν αντιμέτωποι για πρώτη φορά το 2015, δεν έχουν σταματήσει οι συγκρούσεις μεταξύ τους, τα χτυπήματα κι ένας αγώνας για την επικράτηση του πιο δυνατού. Αλλά όταν ο κυβερνο-τροποποιημένος αναρχικός Μπρίξτον απειλεί τη συνέχιση της ανθρωπότητας -και επίσης τα βρίσκει με τη λαμπρή και ατρόμητη πράκτορα της MI6 που τυγχάνει να είναι και η αδερφή του Σο-, αυτοί οι δύο ορκωτοί εχθροί θα πρέπει να συνεργαστούν για να κερδίσουν τον μοναδικό τύπο που μπορεί να είναι πιο κακός και από τους δυο τους.

21:00 The Last Face στον ΣΚΑΪ

Κοινωνικό δράμα αμερικάνικης, γαλλικής και ισπανικής παραγωγής 2016

Σκηνοθεσία: Σον Πεν Πρωταγωνιστούν: Σαρλίζ Θερόν, Χαβιέ Μπαρδέμ, Αντέλ Εξαρχόπουλος, Ζαν Ρενό

Η διευθύντρια ενός διεθνούς οργανισμού ανθρωπιστικής βοήθειας και ένα μαχητικό μέλος των Γιατρών του Κόσμου προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους ζωντανή στην πολιτικά εξεγερμένη και οικονομικά εξαθλιωμένη Λιβερία. Το κοινό τους πάθος για την αξία της ζωής συναντά ένα μεγάλο εμπόδιο, τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις τους για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί καλύτερα η πολιτική κατάσταση και η ανθρωπιστική κρίση που τους περιβάλλει.

21:00 Wolves of War στο COSMOTE CINEMA 1HD

Πολεμικό δράμα βρετανικής παραγωγής 2022

Σκηνοθεσία: Τζάιλς Άλντερσον Ηθοποιοί: Εντ Γουέστγουικ,Ματ Γουίλις,Ρούπερτ Γκρέιβς

Στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου, ένας Βρετανός αξιωματικός οδηγεί μια μονάδα καταδρομέων του συμμαχικού στρατού πίσω από τις γραμμές του εχθρού. Στόχος τους, η διάσωση ενός Αμερικανού επιστήμονα και η αναχαίτιση των σχεδίων των Ναζί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑJoker 2: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα – Η πρώτη φωτογραφία του Χοακίν Φίνιξ12.09.2018

22:00 Δύο Άσπονδες Φίλες στο COSMOTE CINEMA 1HD

Κωμωδία αμερικάνικης παραγωγής 1987

Σκηνοθεσία: Άρθουρ Χίλερ Ηθοποιοί: Μπέτι Μίντλερ,Σέλι Λονγκ,Πίτερ Κογιότ

Δύο ηθοποιοί ανακαλύπτουν ότι έχουν τον ίδιο εραστή και το μίσος μεταξύ τους μεγαλώνει. Όταν εκείνος εξαφανίζεται, δεν δέχονται ότι είναι νεκρός κι αρχίζουν να τον αναζητούν χωρίς να ξέρουν ότι μπλέκουν σε μια υπόθεση κατασκοπίας.

23:15 Ο Τζογαδόρος στο OPEN

Αστυνομικό δράμα αμερικανικής παραγωγής 2014

Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Ουάιατ Ηθοποιοί: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Τζον Γκούντμαν, Μπρι Λάρσον, Τζέσικα Λανγκ, Μάικλ Κ. Ουίλιαμς

Ο Τζιμ Μπένετ, ένας καθηγητής που του αρέσει να φλερτάρει με το ρίσκο και είναι επιρρεπής στον τζόγο, θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο, όταν αποφασίζει να δανειστεί χρήματα από έναν αρχιμαφιόζο προσφέροντας ως εγγύηση την ίδια τη ζωή του. Τα πράγματα όμως γίνονται ακόμα πιο περίπλοκα για τον Τζιμ, όταν στη ζωή του μπαίνει μια φοιτήτρια με την οποία ξεκινά ερωτική σχέση, ανεβάζοντας έτσι ακόμα περισσότερα τα… στοιχήματα της προσωπικής του ζωής.

23:45 Η Κληρονομιά του Μπορν στον ΑΝΤ1

Περιπέτεια, αμερικάνικης παραγωγής 2012

Σκηνοθεσία: Τόνι Γκιλρόι Παίζουν: Τζέρεμι Ρένερ, Ρέιτσελ Βάις, Έντουαρντ Νόρτον, Άλμπερτ Φίνει, Τζόαν Άλεν

Ένα ακόμη πρόγραμμα εκπαίδευσης των μυστικών υπηρεσιών αποφασίζεται να καταργηθεί και μαζί του «καταργούνται» και οι εκπαιδευόμενοι. Επιζεί μόνο ο Άαρον Κρος, που αναζητεί μια επιστήμονα, υπεύθυνη για τα φάρμακα από τα οποία είναι εξαρτημένος. Μαζί θα αρχίσουν να κρύβονται, ενώ τους καταδιώκει η CIA. Η αποκάλυψη του σχεδίου της CIA Τρέντστοουν αναγκάζει το υπουργείο Άμυνας να τερματίσει ένα ανάλογο δικό του, «αόρατο» πρόγραμμα εκπαίδευσης πρακτόρων. Ένας από αυτούς όμως καταφέρνει να διασωθεί και με μια ερευνήτρια χημικό τρέπονται σε φυγή καταδιωκόμενο.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b